- 25 Ekim 2007
- 62
- 1
- 50
-
- Konu Sahibi bera-berrak
ben geldimmmmmm tanışalım kızlar gelen olursa özel mesaj atsın
Hoşgeldin güzelim. Bende Kütahyalıyım. Ama 11 yıldır tavşanlı dayım. Kütahya da hangi mahalledesin. Bu arada buralar biraz sessiz. İdare et artık.:teytey:
selam kızlar ahhh memleketımı özledım nasıldır tavsalım şimdi gurbetlık yokmu senağlama
merhaba arkadaşlar ben asker eşiyim aslen mersinliyiz ama şuan muşta oturuyoruz.eeee diyeceksiniz.... bizim 2 gün önce tayinimiz kütahyaya çıktı.artık bende 2 yada 3 yıllığına kütahyalı olacağım.sizlerle burada tanışmak ve sizlerden bilgi almak istedim.umarım bana yardımcı olursunuz.henüz tam nokta tayin yerimiz belli değil yani ilçesi de olabilir o sanırım 15 gün içinde belli olacak.kütahya bizim tercihlarimiz arasındaydı.ben hiç gitmedim ve görmedim.çok merak ediyorum.inş bizim için hayırlı olur.artık bu sayfaya sık sık uğrayacağım.hepinize şimdiden teşekkür ederim. sevgilerimle....
merhaba arkadaşlar ben asker eşiyim aslen mersinliyiz ama şuan muşta oturuyoruz.eeee diyeceksiniz.... bizim 2 gün önce tayinimiz kütahyaya çıktı.artık bende 2 yada 3 yıllığına kütahyalı olacağım.sizlerle burada tanışmak ve sizlerden bilgi almak istedim.umarım bana yardımcı olursunuz.henüz tam nokta tayin yerimiz belli değil yani ilçesi de olabilir o sanırım 15 gün içinde belli olacak.kütahya bizim tercihlarimiz arasındaydı.ben hiç gitmedim ve görmedim.çok merak ediyorum.inş bizim için hayırlı olur.artık bu sayfaya sık sık uğrayacağım.hepinize şimdiden teşekkür ederim. sevgilerimle....
merhaba hayırlı olur inşallah tayininiz en tavşanlılıyım insallah arkadaşın da ediği gii tavsanlıya veya simava çıkar en simavdada 3 sene bulundum su an samsundayım ama tekrar simava gitmeyi çok istiyorum inşallah eşimin tayini simava çıkar ne kadar şanslısın güzeldir bizim oralar
çok teşekkür ederim arkadaşlar .inş hayırlı olur.temmuzda taşınıyoruz.nokta tayin belli olunca sizlerin ev kiraları ile ilgili fikirlerinizi ve önerilerinizi alacağım çok sağolun..
eşim birilerine sordumrmuş merkezde kaloriferli evler 250 300 falan demişler aslında bizede uygun geldi ama dediğiniz gibi ise işimiz zor....
arkdaslar neolur yardım ben üniversiteyi kütahya tavşanlıya yerleştim.. devlet yurdu varmı avaba orada ev kiraları dolmuş ücretleri felan nasıl?
merhaba canım .öncelikle hayırlı olsun. ben tavşanlıda oturuyorum.burada ev kiraları biraz pahalı. dolmuş zannedersem 1 ytl.ben merkezde olduğum için dolmuş kullanmıyorum. bence ev düşünmek yerine özel yurtları dene ilk önce. burada merkzde güzel yurtlar var mesela.devlet yurdu yok zannadersem.sen önce özel yurda yerleş sonra kafana uygun arkadaşlar bulursan eve öyle çık bence.öğrenciler buradaki ev kiralarını malesef biraz arttırdı. kafana birşey takılırsa buradan sorabilirsin.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana.
çok sagol ama özel yurta çıkacak durumum yok şuandabana 200 lira felan dediler kiraları oyüsden sormuştum..özel yurda yerleşsem bile yıllık sözleşmeyi imzalıyorlar o yüsden olmuyo.. peki merkez kütahyay la tavşanlı arası kaç dk.? ne kadar mesafesi var?
çok sagol ama özel yurta çıkacak durumum yok şuandabana 200 lira felan dediler kiraları oyüsden sormuştum..özel yurda yerleşsem bile yıllık sözleşmeyi imzalıyorlar o yüsden olmuyo.. peki merkez kütahyay la tavşanlı arası kaç dk.? ne kadar mesafesi var?