Kütahya///43

Hoşgeldin güzelim. Bende Kütahyalıyım. Ama 11 yıldır tavşanlı dayım. Kütahya da hangi mahalledesin. Bu arada buralar biraz sessiz. İdare et artık.:teytey:

evet pek sessiziz yaa sohbete de katıl bende yanlız kalıyorum orda hiç hemşerim yok bekliyorummm :dance ::dance: eglenceli oluyor sohbet etmek

selam kızlar ahhh memleketımı özledım nasıldır tavsalım şimdi gurbetlık yokmu senağlama

Kızıldeniz Tavşanlı yı hiç merak etme. Eminim bıraktığın gibi bulacaksın. Havalar biraz ısınınca insanlar kendini dışarıya attı. Birde bir haftayaa kadar okulların meydanda kermesi olacak. Başka hiç bir değişiklik yok buralarda.:1no2:

merhaba arkadaşlar ben asker eşiyim aslen mersinliyiz ama şuan muşta oturuyoruz.eeee diyeceksiniz.... bizim 2 gün önce tayinimiz kütahyaya çıktı.artık bende 2 yada 3 yıllığına kütahyalı olacağım.sizlerle burada tanışmak ve sizlerden bilgi almak istedim.umarım bana yardımcı olursunuz.henüz tam nokta tayin yerimiz belli değil yani ilçesi de olabilir o sanırım 15 gün içinde belli olacak.kütahya bizim tercihlarimiz arasındaydı.ben hiç gitmedim ve görmedim.çok merak ediyorum.inş bizim için hayırlı olur.artık bu sayfaya sık sık uğrayacağım.hepinize şimdiden teşekkür ederim. sevgilerimle....

selam tantişoğlum. Aramıza hoşgeldin. Senin adına çok sevindim. Kütahya son sanalerde büyüyen güzel bir şehir. Umarım tayininiz merkeze çıkar. İlçeleri içerisindde ise Tavşanlı ve Simav büyüktür.Sonra Gediz gelir. Merkez olmazsa umarım Tavşanlı yada Simav a çıkar tayininiz. Yardımcı olabileceğimiz birşey olursa seve seve oluruz güzelim.

merhaba hayırlı olur inşallah tayininiz en tavşanlılıyım insallah arkadaşın da ediği gii tavsanlıya veya simava çıkar en simavdada 3 sene bulundum su an samsundayım ama tekrar simava gitmeyi çok istiyorum inşallah eşimin tayini simava çıkar ne kadar şanslısın güzeldir bizim oralar

çok teşekkür ederim arkadaşlar .inş hayırlı olur.temmuzda taşınıyoruz.nokta tayin belli olunca sizlerin ev kiraları ile ilgili fikirlerinizi ve önerilerinizi alacağım çok sağolun..

ben 2 yıl kütahyanın bir ilçesi şaphanede okudum şaphaneyi biliyormusunuz giriş var çıkış yok saklı kent :1closedeyes:

çok teşekkür ederim arkadaşlar .inş hayırlı olur.temmuzda taşınıyoruz.nokta tayin belli olunca sizlerin ev kiraları ile ilgili fikirlerinizi ve önerilerinizi alacağım çok sağolun..

merhabalar tatlişoğlum bizim burdaki bi arkadaşında tayini çıktı sormuş kiraları en iyi evi 200 e bulursun demişler bizeiyi geldi tabi bu tavşanlıda ama bildiğim kadarıyla merkezdede öyle ben tam bilmiyorum 3 senedir samsunda oturuyorum

kütahyada ev kiraları 400 ytl merkezde evleride pek yeni yapım değil şehir dışı 300 ytl ama pek güvenilir değil hırsızlık olayları çok oluyor

eşim birilerine sordumrmuş merkezde kaloriferli evler 250 300 falan demişler aslında bizede uygun geldi ama dediğiniz gibi ise işimiz zor....

eşim birilerine sordumrmuş merkezde kaloriferli evler 250 300 falan demişler aslında bizede uygun geldi ama dediğiniz gibi ise işimiz zor....

vay anasına öğrenci bulunca bu kütahyalılar 400 ytl veriyrlar öğrenciyi yontsunlar bakalım başka nasıl geçincekler çok şükür okulu bitirdikte kurtulduk ordan...ALLAH KURTARSIN...

Herkese Merhaba Arkadaşlar..
konu için doğru yerdemiyim bilmiyorum ama derdimi paylaşmam lazım

istanbulda özel bir bankada çalışıyorum kütahyaya tayin istedim ama bir türlü olmuyor eşimde kütahyada evleneli daha 3 hafta olmadı biz ayrı şehirlerdeyiz:çok üzgünüm: işi bırakmayı düşünyürum kütahyada şartlar nasıldır kolay iş bulabilirmiyim

arkdaslar neolur yardım ben üniversiteyi kütahya tavşanlıya yerleştim.. devlet yurdu varmı avaba orada ev kiraları dolmuş ücretleri felan nasıl?

arkdaslar neolur yardım ben üniversiteyi kütahya tavşanlıya yerleştim.. devlet yurdu varmı avaba orada ev kiraları dolmuş ücretleri felan nasıl?

merhaba canım .öncelikle hayırlı olsun. ben tavşanlıda oturuyorum.burada ev kiraları biraz pahalı. dolmuş zannedersem 1 ytl.ben merkezde olduğum için dolmuş kullanmıyorum. bence ev düşünmek yerine özel yurtları dene ilk önce. burada merkzde güzel yurtlar var mesela.devlet yurdu yok zannadersem.sen önce özel yurda yerleş sonra kafana uygun arkadaşlar bulursan eve öyle çık bence.öğrenciler buradaki ev kiralarını malesef biraz arttırdı. kafana birşey takılırsa buradan sorabilirsin.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana.

çok sagol ama özel yurta çıkacak durumum yok şuanda bana 200 lira felan dediler kiraları oyüsden sormuştum..özel yurda yerleşsem bile yıllık sözleşmeyi imzalıyorlar o yüsden olmuyo.. peki merkez kütahyay la tavşanlı arası kaç dk.? ne kadar mesafesi var?

canım tavşanlı ile kütahya arası yaklaşık 45/50 dakika.bana kalırsa kışın zorlanırsın.burada ev kiraları biraz tuzlu. kaloriferli evler in kiraları çok ucuz değil.benim bildiğim kadarıyla yakıt hariç 350-400 civarında. ama sobalı evler daha ucz sanırım. bunu birkaç arkadaşla paylaşınca daha ucuz oluyor. ben yarın bi araştırayım.tam karşımda özel yurt var. gidip oranında fiyatını sorarım senin için.tavşanlı meslek yüksek okulunda hoca arkadaşlarım var.onlarada bi sorarım istersen ev arkadaşı arayan kız öğrenci tanıyorlar mı diye.ben sana buradan haber veririm.anlaştık mı güzelim. sen kafana takma.ben sernin için araştıracağım. benden haber bekle.en geç cumartesi günü haber veririm.a.s

güzelim sobalı avler 125-250 arasındaymış eşim öyle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…