Kütahya///43

seninle yarı hemşehriyiz tabi şule'cim,haklısın tatsızlıklar da çıkabiliyor bu konudabenneyaptımki...güzel görüşlerin için teşekkürlera.s.keşke sen buradayken tanışsaydık:1hug:

görüşmek üzere,sevgiler...
Bilmem mi 4 yıl kaldım Tavşanlı da..Salı cuma geleneği Tavşanlı da iyi hüküm sürer ve herkes bağlı kalır..Htta bu konudan dolayı boşnmalar bile yaşanmıştır.
Ben çok mutulu günler geçirdim orda.İnsanı gibi insan başka memlekette görmedim emin olun.Çok sevecenler çoook..

Sevgiler.....

Selam Selin,
Öğrencisin sanırım burda...
Ben de Kütahya'da oturuyorum...

Ben evlenip İstanbul'dan geldim buraya.
Yalnızlıktan patlıyorum malesef.
Bir kişi bile tanımıyorum 2 yıl olmasına rağmen...

yaa öylemi daha yeni sayılırsın alışırsn zamanla bir de daha büyük şehirden gelmşsin zor olmuştur.ben kütahya ya geldiğimde görüşürüz belki ne dersin

Ben evlenip İstanbul'dan geldim buraya.
Yalnızlıktan patlıyorum malesef.
Bir kişi bile tanımıyorum 2 yıl olmasına rağmen...

komşun,eşinin iş arkadaşlarının eşleri falan da mı yok bijoux,ya da eşin kütahyalıysa akrabaları:uhm:üzüldüm bak şimdibenneyaptımkiinşaallah kütahya buluşması yapalım tanışalım,tavşanlı'da epey kk üyesi var(8 tanesi kardeş+kuzen:))bir gün ayarlayıp buluşalımsırnaşık şey

selam Bera Berrak bende tavşanlı da oturuyorum adım ebru sen tavşanlı nın neresindesinBenxxxxxxxxxxxxxxx. Cumhuriyet lisesinde öğretmenim tanıştığımıza çok sevindim

selam Bera Berrak bende tavşanlı da oturuyorum adım ebru sen tavşanlı nın neresindesinBen xxxxxxxxxxxxxx. Cumhuriyet lisesinde öğretmenim tanıştığımıza çok sevindim

memnun oldum Ebru...xxxxxxxxxxxxxxx..ben Moymul tarafındayım....buradan epey üye oldu(çoğu da benim kardeşlerim ve kuzenlerimyerimseniben)en kısa zamanda bir Tavşanlı buluşması yapalım,tanışalım:teytey:

memnun oldum Ebru...xxxxxxxxxxxxbiliyorum..ben Moymul tarafındayım....buradan epey üye oldu(çoğu da benim kardeşlerim ve kuzenlerimyerimseniben)en kısa zamanda bir Tavşanlı buluşması yapalım,tanışalım:teytey:

tamam berracım tavşanlı da en kısa zamanda kk buluşması yapalım görüşmek üzere:teytey:

tavsanlılılar benı tanıyan vardır ozaman ben yenıyım hemsehrınıze ögretırmısınız formatıyerimseniben

X