- 25 Eylül 2011
- 347
- 8
- Konu Sahibi bera-berrak
konu başlangıcındakine benzer bir adet soracağım. kütahyada kadınlar akşamları da mı gün benzeri şeyler düzenliyor? eşler olmadan toplanıyorlarmış gibi bir şey duymuştum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar... Kütahya'ya yeni geldim eş durumuyla. Çalışan bir bayanım. Şu an ben de yalnızlık çekiyorum burda çünkü iş arkadaşlarım dışında pek bir çevrem yok. Bi de zor bir hamilelik geçiriyorum. öylee iştee... :)
1 aralikta hiltonda bulusmamiz var kesinlikle gelmeni tavsiye ederim cevre edinmen, tanismamiz acisindan. Ayrintilari merak ediyorsan ozelden gorusuruz.
Buraya alismak istemeyen alismaz canim. Mesela ben alisamadim hala ama burada yasamayi ogrendim. Bir suru de arkadasim var sukur ki 4 yil oncesine kadar yapayalnizdim.
1 aralikta hiltonda bulusmamiz var kesinlikle gelmeni tavsiye ederim cevre edinmen, tanismamiz acisindan. Ayrintilari merak ediyorsan ozelden gorusuruz.
seni çok iyi anlıyorum ben de burada çok yalnızdım bi gün kk da attıgım bir mesaj hem benim hem karşı tarafın hayatını değiştirdi şimdi de boş vakit yok
biraz kendini tanıtır mısın?
havalardan dolayı bebeleri dışarı cıkaramıyoruz malum dondurucu bir soguk söz konusu. azıcık düzelince bir hilton yapalım o zaman
seni çok iyi anlıyorum ben de burada çok yalnızdım bi gün kk da attıgım bir mesaj hem benim hem karşı tarafın hayatını değiştirdi şimdi de boş vakit yok
biraz kendini tanıtır mısın?