Kütahya///43

Sevgili bayanlar var mısınız pazar günü çocuk esirgeme kurumunda annesiz kalmış yavrucakları bir saatimizi ayırarak mutlu edelim... Burda link yada telefon numaramı verebiliyor muyum bilmiyorum benimle irtibata geçsin gelmek isteyenler...

Sevgili bayanlar var mısınız pazar günü çocuk esirgeme kurumunda annesiz kalmış yavrucakları bir saatimizi ayırarak mutlu edelim... Burda link yada telefon numaramı verebiliyor muyum bilmiyorum benimle irtibata geçsin gelmek isteyenler...

çok iyi olurdu ama pazar yolcuyum bu diyardan malesef katılamam. yalnız cumartesi buluşma var onu biliyor musun?

arkadaşlar sucuuum arkadaşımızın meleği SU bebek cennete uçtuğundan tüm faaliyetler durdurulmuştur.yarın(11 mayıs cuma)öğleden sonra buluşup başsağlığına gitmeyi düşünüyoruz.ayrıntılar yine buradan duyurulacaktır.minik meleğe Allah'dan rahmet,anne-baba ve tüm yakınlarına da sabırlar diliyoruz.Başınız,başımız sağolsun.​

Son düzenleme:
kızlar tavşanlılıyım çok özlüyorum

merhabalar..yerlilerindenmisiniz? bende tavşanlıdan..

ayy çok sevindim sizleri burda gördüğüme bende tavşanlıdanım memleket hasretini sormayın. eşimde tavşanlılı. biran evvel tavşanlıya geri dönmek için çabalıyoruz. varmı bizim memleketimiz gibi...mirmirmirmir

Mrb arkadaşlar bende kütahyalıyım istanbulda yaşıyorum, istanbulda yaşayan başka kütahyalı arkadaşlarımız varmı?

bende tavşanlı moymulluyum bu salı cuma yüzünden ne evlilikler bitti ne kavgalar edildi

gızlaaa ben de Tavşanlılıyııım :) annem Tavşanlılı, biz de çok sık gdip geliriz göze memleketimeee :)

bu arada bende Tavşanlıdanım..

gamzeye başsağlığına gidiyoruz.saat 14 de domaniçler petrolün önündeki otobüs durağında buluşuyoruz.(değişiklik olabilir hanımlar.çocuklarımızı götürmek istemiyoruz.bu yüzden de çocuklarımızı bırakacağımız yerler ayarlamaya çalışıyoruz.)değişikler için lütfen burayı takip ediniz.​

ve gamzeye gittik.perişan durumda.Rabbim sabır versin.dışarıdan gelmişler.bebişin karnını doyurmuş,bezini değiştirmiş.ilk defa kendi odasına yatıracakmış.yukarıya odaya çıkıp çarşaflarını sermiş.giysilerini hazırlamış.banyo yaptırmak için aşağıya SU yu almaya inmiş.o kötü manzarayla karşılaşmış.nereden eline geçirdiyse poşeti almış ve ona dolanmış.boğulmuş,ciğerleri patlamış.(yazmak da zorlanıyorum Rabbim gani gani sabır versin.tesellisi imkansız bir durum.çok zor çok.Allah kimseye yaşatmasın.)​
not:12 mayıs da yapılacak olan ev buluşması iptal olmuştur.bilgilerinize.

Son düzenleme:
ve gamzeye gittik.perişan durumda.Rabbim sabır versin.dışarıdan gelmişler.bebişin karnını doyurmuş,bezini değiştirmiş.ilk defa kendi odasına yatıracakmış.yukarıya odaya çıkıp çarşaflarını sermiş.giysilerini hazırlamış.banyo yaptırmak için aşağıya SU yu almaya inmiş.o kötü manzarayla karşılaşmış.nereden eline geçirdiyse poşeti almış ve ona dolanmış.boğulmuş,ciğerleri patlamış.(yazmak da zorlanıyorum Rabbim gani gani sabır versin.tesellisi imkansız bir durum.çok zor çok.Allah kimseye yaşatmasın.)​

çok kötü bi durum yaa...ALLAH sabır versin...bir anne için en zor durum...benimde bebeğim var ve kendimi onun yerine koydum...kaç aylıktı?

slm ark.bende kütahyalayım hemde tavsanlıdan,varmı tavsanlıda oturan,yalnız işin kötü yanı ben istanbulda oturuyorum,eşimin işinden dolayı:sinifsinif:eek:lsun napalım nerde ekmek yiyosan memleket orası oldu artık varsa tavsanlılı görüşelm kslar haden gali:lepi::roflol:

selamlar kızlarr tavşanlıdan hihoyyyt..geç kalmışım ben ya..

merhaba bende kütahyalıyım daha önce yazmıştım tavşanlıdan şu an samsunda oturuyorum size bişey danışmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim biz tayin isticez ama kütahyada bizim istediğimiz okul yani biz daha çok öğretmen lisesi ve anadolu lisesi istiyoruz emette var ama internette hiç bir bilgi bulamadım emetle veya okulla ilgili emetli olan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim benim merak ettiğim konu okul iyimi ve kira durumu nasıl yani kira fiyatları cevabınızı bekliyorum

SELAM VE hoşgeldin elfida.KIZLAR NABER UZUN SÜREDİR GİREMİYORUM TOPİĞE.malum dönem sonu ve yazılılar var.keyiflerr nasıl bakalım. bende orta şekerli. çok yoruldum çookkkkk. bu arada elfide tavşanlı da hangi mahalledesin.ben istasyon caddesdindeyim. bu arada tavşanlı da bi kk.buluşması yapmaya ne dersiniz.yaz tatilinde de kütahya da yapalım olmaz mııı. hihoyyytyerimseniben

slm kıslar,bende tavşalnlılıyım ama bursada oturuyorum

tavşanlılar bende tavşanlılıyım...ama yıllardır girmiyoresunuz sanırım:KK9:

:KK43: bası sağolsun çok üzüldüm...rabbim sabrını versin diyorum..

ben aranıza yenı kaltıldım kızlar kütahyada altıntasda yasıyorum tayın nedenıyle geldık..burası kucuk yer ve sıkıcı..arad gırıp bura yazıları okuyorum artık dahıl olaya karar verdım..

sevgiler özlem

[sıze=2][/sıze]
Arkadaşlar yarın SU bebeğimizin saat 13.30ta mevlüdü var ..
Gamzeye destek olmak için gelmek isteyenler benimle yada burfur arkadaşımızla irtibata geçerse seviniriz
..​

Son düzenleme:
allahım peygamber sabrı versin inşallah en büyük dert ile sınamış rabbim,allah kimseyi evladı ile sınamasın inşallah

Son düzenleme:
Merhabalar aranıza yeni katılıyorum ;
Gamze Allah sana kat kat Peygamber sabrı versin.. Allah rahmet eylesin, öbür dünyada şefaatçi sizlere şefaatçi olur inşallah.. Takdir i ilahi böyleymiş.. inanın çok üzüldm...

Arkadaşlar Gamze ye bende gitmek isterim başsağlığına, gidecek olanlar varsa eğer benimler irtibata geçerlerse memnun olurum .

Merhabalar aranıza yeni katılıyorum ;
Gamze Allah sana kat kat Peygamber sabrı versin.. Allah rahmet eylesin, öbür dünyada şefaatçi sizlere şefaatçi olur inşallah.. Takdir i ilahi böyleymiş.. inanın çok üzüldm...

Arkadaşlar Gamze ye bende gitmek isterim başsağlığına, gidecek olanlar varsa eğer benimler irtibata geçerlerse memnun olurum .

Sebul43; Mesaj sayım 75 olduğu için özelden cevap veremedim size. Doldurunca yanıtlayacağım. Burdaki mesajınızı görünce belirtmek istedim yanlış anlaşılmaması açısından

Sebul43; Mesaj sayım 75 olduğu için özelden cevap veremedim size. Doldurunca yanıtlayacağım. Burdaki mesajınızı görünce belirtmek istedim yanlış anlaşılmaması açısından

msj sayınıza dikkat etmemiştim yazarken kusura bakmayın :) bulaşmalar v.s. yapılıyor sanırım geçmiş sayfalardan okudum, baya kalabalık msnz, ne kadardır görüşüyorsunuz v.s.?

X