Asudecİm dÜŞÜkten sonra adet gÖrmeden hemen hamİle kalanları duydum canım. Sanırım sende onlardansın.. MaŞaallah hadİ hayırlısı.. O kadar acı gÜnler yaŞadın. GÜzel mevlam her Şeyİ kararlamıŞtır.
Ayrıca umreye gİtmeden aŞı Şart deĞİldİ yaptırmayabİlİrdİn aslında.. GİdeceĞİn seyehat acentesİ resmİ olarak yapılmıŞ gÖsterİyorlar, bÜyÜk İhtİmal bİ sorun olmuyor, kayıtlara aŞı olmuŞ olarak gÖsterİlİyorsun.
Tetanoz aŞısı mı oldun Şİmdİ sen, bİ bİlgİn var mı
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım külübünüze bugün bebeğimi kaybettim ve çok üzgünüm ilk olarak kesen küçük dediler ve kanamam başladı bugünde bebeğin kalbini duyamadık berbat bi gündü doktor kürtaj yapmadı kendiliğinden düşmesini bekliycez 5 gün ama şimdiden küçük küçük parçalar gelmeye başladı kendiliğinden düşse bile doktora gidip parça kaldımı diye kontrol ettirmelimiyim.yeniden bebek istiyoruz ve bunu için adetimden sonrayı bekliycez bu dönemde sitelerde okudum bebek aspirini yada progestron hapı kullanmayla ilgili bilgiler vardıişe yaradığını söylüyorlar kullanan varsa benle paylaşabilirmi tekrar düşük yapmaktan korkuyorum
insallah canim
yok tetanoz asisi degildi, asi mecburiydi burda asi defterimiz var orda gözükmesi lazim yoksa kabul edilmiyor, bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler
ya acaba diyorum beta hcg degerim tam düsmedimiki testte pozitif cikti diye endiseleniyorum, düsük olali bugün 41. gün doktora gitmeyede korkuyorum acikcasi... o kadar yoruldumki olumsuz seyleri duymaktan bu kezde gidicem olumsuz bisey duyucam diye cok korkuyorum, eger hamileysem bebegimin kalp atislarini duymadan kimseye söylemiycem hatta ilk üc ay kimseye söylemeyi düsünmüyorum ...
burda saglik ocagi diye bi imkanda yok malesef hem beta hcg degerini birtek kadin dogum uzmani yollarsa yapiyorlar, ve bugün cuma acil disinda doktora gidilmiyor, o yüzden mecburen pazartesiyi bekliycem
bu degerin 40 gün icinde sifirlanmis olmasi lazim degilmi ? yada ne kadar sürede sifirlaniyor acaba
cünkü ben suanda, beta hcg degerimin hnüz tam düsmediginden süpheleniyorum
idrar testi yaptiktan sonra 10 dakika sonra felan ikinci cizgiyi görür gibi oldum, daha fazl bekleyemedim cünkü okula gitmem lazimdi peceteye sarip cantama koydum, tenefüste tekrar baktim bu kez daha belirgindi yani cok gec belirginlesti, acaba hatali olabilirmi ?