Kürtaj olmasam kendiliginden düsük olsa daha iyi degil mi?

evet canim haklisin
ama bugün ikinci testimdeki ikinci cizgide silik cikti ama adet oluyorum sanirim nasil bir istire anlam veremiyorum hamileysem niye kanamam oluyor, hamile degilsem niye testler pozitif neyse bittikten sonra kontrole gidicem ozaman cikar heralde hamile olup olmadigim Allah kerim

bol maydonoz ye bıde salam ye ben hamıleyken bılmeden salam yedım besın zehırlenmesı oldu dusuk yaptım
kurtaj olmama gerek kalmadı cok sukur zıpladım parca vs kalmasın dıye ultrasonla baktı dr bıse yok dedı kurtajdan cok korkuyordum cok sukur kurtuldum

canim cok siddetli kanamam oldu yani normal adet oldugumda daha fazlaydi ama cok sancim olmadi, bugün bitti yarin hastaneye gidicem bakalim ne diyecek parca düsmüstür insallah, ben salam yiyorum ama öyle düsüge sebep olacagini bilmiyordum,
bakalim insallah kürtaja gerek kalmaz

simdi test yapsam acaba yine cikarmi ikinci cizgi, eger cikarsa demekki parca hala var yoksa adetimle birlikte gitmis demektir yada cidden hamileyim (tabi bu cok düsük bir ihtimal ama Rabbim dilerse olur dimi)

O HORMON HEMEN YOK OLMAZ ASUDE ZAMANLA AZALIR
ZATEN DR test ısteyecek ve zamanla betahcg nın dustugunu gorecek
eskıden kurtajmı varmıs kadınlar ya dogururmuz yada dusurmus
cocugun rahımde kalıp anneyı zehırleme oranı yuzde bırden bıle daha az tıbbı mudahalelerden hıc hoslanmıyorum herseyın asırısı zararlı bence
kurtajla rahım duvarını kazıdıkları zaman bırdahakı gebelık zorlasıyor dıye duydum yanı oradakı pütürlük azaldıgı ıcın kazınmadan dolayı bebegın oraya yanı rahıme tutnması zorlasıyormus dıye okumustum bıyerde
ama bızım ınsanımız bazen herseyı abartıyor sezeryan moda oldu mesela oysa ne gelısmıs ulkelerde normal dogum yapılıyor

evet burda mesela sadece acil durumlarda gerekiyorsa sezeryan yapiliyor öyle keyfine göre secmiyorsun dogum seklini, bende kürtaj olunca rahim duvarina zarar veriyor diye okumustum tabiki kendi düsmesi bir yandan iyi, insallah bendede parca falan kalmamistir, dayanamadim test yaptim ama ekran cok karisik cikti yani test bozuk sanirim tek cizgi var ama ikinci ciziginin olmasi gerekn yerde bulanti var yani tam anlaamadim, bende habire test yapiyorum ufacik bi süphelensem test, ahh su testlere bi servet yatirdim nerdeyse :))

O HORMON HEMEN YOK OLMAZ ASUDE ZAMANLA AZALIR
ZATEN DR test ısteyecek ve zamanla betahcg nın dustugunu gorecek
r

ya acaba ne kadar sürüyo o degerin düsmesi yani ben düsük yapali 45 gün olmustu hala cift cizgiydi, adet oldum ama bakalim parca düstümü acaba

arkadaşlar ya bu sayfayı bulduğuma çok sevindim,
benim boş gebelik dendi ve 8 haftalık ama4 gün önce başka bir hastanede bebek görünmüştü ama kalp atışı yoktu, şimdiki doktorum son bir şans verdi bebeğe ama 3-4 gün sonra tekrar aç gel gerekirse kürtaj dedi. ama benim bu sabah biraz kanamam oldu- hala da az az pembe oluyor...acaba düşük mü yapıyorum... umarım öyledir diyesim geliyor çünkü kürtajdan çok korkuyorum... sizce de düşük mü kürtaj mı daha iyi?? yardımcı olun lütfen

merhaba kizlar uzun süreden sonra yeniden merhaba, umreye gittik döndük cok sükür hersey o kadar güzeldiki anlatamam bu foruma kimler üyeyse kimler bebek istiyorsa herkese ver 'Rabbim diye dua ettim cünkü kisisel olrak kimseyi tanimiyorum insallah rabim kabul eder

evet düsükten sonra adetim 5 gün gecti test yaptim ama ikinci cizgi cok gec cikti yani yaklasik 5-6 saat sonra cikti ben yine ümitlendim tabiki, sonra doktora gittim kan tahlili istedim yaptirdik ama sonuc negatif cikti ( ama ben hala adet olmadim agrilarim var ama gecikti neden bilmiyorum dua edin kizlar ne olur cok ihtiyacim var icim buruk

canım bence sen düşük yapamayı bekleme bebek seni zehirlyebilir zaten düşücek olsa bugüne kadar düşerdi.ben 9 haftalık gebeydim rutin kontrole gittim ve bebeğimin öldüğünü söyledi hemde öleli 1 aya yakın zaman olmuş dktor tamamen mucize bebeğin seni zehirlememesi dedi.kürtajım çok zor oldu çünkü bebek ölelli çok olmuş ve rahim duvarına iyice yapışmış durumdaydı.o yüzden bekleme bence bir an önce kürtaj ol ama inşallah bebeğin iyidir.zor bir ihtimal ama allahın mucizeleri sonsuzdur.allah yardımcın olsun

Asudem Allah kabul etsin umreni canım.. hayatında yepyeni bi sayfa açıldı, Rabbim bu güzel ameli muhafaza edenlerden, ve hakkıyla taşıyanlardan eylesin...
hepimize dualar ettiğin için çok mutlu oldum, inşaallah kabul olmuştur..

Ayrıca hala adet olamadığın için tekrardan doktora gitmen gerekiyor galiba arkadaşım.. aradan epey zaman geçtiği için şimdi daha net bi sonuca varılabilir inşaallah..

evet carsamba günü kan tahlili yaptirdim ama negatifti, ve hala olmadim, anlamadim nasil bir is belirtileri var kasiklarim agriyor gögüslerim hassaslasti ayrica karnimda sisti ama daha adet olmadim carsamba günü doktora gittigimde ultrasonla bakti ama adet kanamasi gözükmüyordu ama rahimde bi salgilanma var dedi gebelikte olabilir adette olabilir dedi kan tahlilinde cikar dedi neyse ama testte negatif cikti,
doktora gittigimde adet tarihim 6 gün gecmisti simdi bugün 10. gün ve bu ara midemde hassaslasti garip bi midem bulaniyor ama ilk hamileligimde midem bulanmamisti 8. haftadan sonra bulanmaya baslamisti
inanin ne düsünücem bilemiyorum ya dua edin olurmu

kasiklarima kramp gibi agri giriyor arada bir, gün boyu kasiklarim agriyor doktora gittigimde o kadar degildi simdi daha cok agriyor

slm arkadaslar bende bu siteyi yeni kesfedenlerdenim soyle bi bakiyimdedim okudukcada bu siteye takilip kaldim meger ne kadar cok problemi olan varmis tabi bunlardan biride benim ve bende sizlerin arasina katilmak istedim tabi sizce sakincasi yoksa cunku gercekten cok yardimci oluyorsunuz birbirinize boyle durumda insanin dertlesicek sorununu anlaticak birini ariyor ve hapizin ortak yanida hamile kalip ve dusuk yaptigimiz bende gecen sene iki bucuk aylik dusuk yaptim ve bu sene mart ayinda hamile kaldim ama malesef onuda bu hafta kaybettim doktorum bosgebelik oldugunu soylemisti zaten,

sevgili asudem oncelikle sana gecmis olsun diyorum zor bi durum bilyiorum ama buda cenabi allahin bir sinavi oldugunu dusunuyorum ben sabirli olmamiz lazim bence fazla takma kafana acaba hamilemiyim degilmiyim diye herseyi zamana birak cunku bende cok takyiordum kafam ve her ay adetle sonuclaniyordu sonra bosverdim hayirlsi neyse o olsun dedim ve takrar hamile kaldim ama mevlam nasip etmedi hakkimizdan hayirlisi neyse o olusn bence

canim sanada gecmis olsun, evet ancak yasayan bilir ne zor zamanlar gecirdigimizi, Rabbim sonunda bizimde yüzümüzü güldürecek ama belki vakti var sabretmek gerekiyor ama zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…