Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar yaa. içimi sızlattınız hee :a015:
ne tuhaftir yaa, doktor kesin hemile degilsin dedikten sonra kasiklarimdaki agrilarimda gitti sanki :))) sadece aksam yataga girince agriyor oda cok hafif bir agri , GÖRELIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER,
bugün kan sonucunu öğreniceksin dimi asudecim.. hayırlısı olsun inşaallah... bizde bekliyoruz haberleri canım :Saruboceq:
evet canim aldim malesef kandada hicbirsey cikmadi, hayirlisi alistim zaten, bu gidisle tüp bebek yaptiricam
canım benim yaş kaçtı
malesef yas 30 ((
evet haklisin, Rabbimin emanetide canimiz degilmi, ben malesef derken bu yasa kadar elde birsey yok anlaminda söyledim yasitlarimin 2 -3 cocugu var benim halen yok biliyorum Rabbim ne zaman isterse o zaman verecek, ama yasta gidiyo be güzelim, Bir insan kimin cocugu olacagini ne zaman dogacigini biemez ve bun insanin elinde degil, Rabbim daha iyisini biliröle deme canım ya.niye maalesef.RABBİM bize en güzelini en hayırlısını verecek inşallah.öle demiyormu yatta ALLAH KULUNDAN BİRŞEYİ ALIRSA YA ONA BU DÜNYADA DAHA İYSİNİ VERECEĞİ İÇİN YADA AHİRETTE VERECEĞİ İÇİN ALIR.ne güzel dimi.sonsuz mutluluk sonsuz huzur ahirette inşallah.biz zorda olsa o dünyamız için hazırlık yapıyoruz inşallah.
RABBİM ferahlık versin sana bana herkese...hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah...
insallah canim yaaaa ama pek umut yok olursada rabbimin mucizesi olur cünkü bastan beri iyi gelismiyordu bebek, ama hcg degerlerim iyiydi o yüzde umutluydum en son 10 gün önce kürtaj demisti ve ben hala bi umut olur diye bekliyorum yarin doktora gidicem bakalim doktor ne diyecek
Çok geçmiş olsun, 7 haftalık hamileyken bende aynı şeyi yaşadım. Kendisi düştü ama doktor kürtaj yapalım diyor, bende rahmime zarar gelirse diye korkuyorum