slm arkadaşlar.CADIARZUokuduklarım karşısında inanın çok üzüldüm.dediğiniz gibi verende allah alanda.bende 2.5 aylık hamileyken kesenin içinde bebeği göremediler ve düşücek dediler.dünya başıma yıkılmıştı sanki.ağlamaktan mahvetmiştim kendimi.bende asude gibi çaresizlikler içinde bir sürü dr agittim.belki yalnış görmüşlerdir diye..kürtaj dediler banada,bende kendisi düşerse düşsün kürtaj olmam dedim.ama hastaneye yatırdılar ne yazıkk ki.iki gün yattım ama bebeği hala göremediler.ama kürtaj yapmadan taburcu ettiler sonra.ertesi gün kanamam oldu gittim bebeği aldılar.dr zaten ağzına gelmiş düşmüş yani dedi.bebek kırmızı bie etti.içi su dolu bir bardağa koydular.ben ağlıyordum annecim bizi istemedin mi diye..insan böyle zamanlarda daha duygusal oluyor.kendine bile laf anlatamıyor.neyse sonra kendimi eve kapadım ve 3 ay ağladım.annem ve eşim kendini toparla ki bir daha bebek olsun dedi.çünkü dr düşükten sonra 3 ay yasaklıyo.yerin iyileşmesi için.bende bir daha bebek olsun diye onları dinledim ve hayetıma devam ettim.hamile kaldım 3 ay sonra...şimdi 2 aylık bir kızım var.
allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:
birde ilk 3 ay düşük tehlikesi olduğu için kimseye söylenmezmiş.
ben bebeğimi kaybettimde ben unutuyorum millet hatırlatıyo.
bilmeyenler düşük yaptımı,bebek nasıl diyo ve insan o anda bir kez daha yıkılıo.
birde onlara dert anlatmak çok zor gelio insana.
mirmirmirmir
kesin emin oladan kürtaj olma derim canım...
bazen işin kolayına kaçabiliyolar.ben doğumda 12 saat sancı çektim.sezeryana alcaz dediler ben istemiyorum normal doğum yapıcam dedim.sezeryan istemiyo die kağıt imzalattılar.imzaladım da o sancımın arasında.
kararlı olursan eğer istedini yaptırırsın.normal yaptım yani.
demek istediğim vakumla istiyorsan onunla yaptı ki,inşallah böyle birşeye gerek kalmaz.:Saruboceq:
birde anlamadığım birşey kalbi atmayan,yaşamayan bebek nasıl olur da büyür?kafamçokkarıştı
birde düşen etparçası bence düşük değildir.düşük olsaydı sancıdan duramazdın.
ben sabaha kadar uyuyamamıştım sancıdan,sabahta kanama gelmişti.
biz meleğimle birlikte seninde meleğine dua ediyoz.inşallah meleğimin duaları seninde meleğini kurtarır.
ama unutmaki vereb de allah,alanda.........
sana ve işine bu zorlu yolculukta rabbim sabır ve dayanma gücü versin:Saruboceq: