sanada cok gecmis olsun canim dikkat et kendine, rabbim hepimizin yüzünü güldürecek birgün
evet sana kesinlikle katiliyorum cünkü cevre farkinda olmadan daha cok strese sokuyor, ben gecen hafta ambulansla hastaneye gittigimde esim annesi gilide aramis telefonla, ben arama dedim ama o aramis, onlarda apar topar kalkip geldiler, kadin iceri girdiginde gözleri yasliydi ben o an cok korktum ondan öncesinde biseyim yoktu tansiyonum birden 18 e cikti, saglik ekipleri sakin ol dedikce kayinvalidemin gözyaslarini gördükce daha cok strese girdim, ben 20 gündür dualrla sabirla herseye hazirlandim ama cevremdekiler beni daha cok strese sokuyor, o yüzden kesinlikle sana katiliyorum bana kalsa be kalp atisini duymadan kimseye söylemeyecektim, ama esim cok fevri davrandi o heyecanla söyledi herkese, birde 5 yillik evliyim ve artik cevreden niye cocuk olmuyor kelimelride cok yordugu icin oda nispet yapar gibi herkes duysundedi aslinda biz sadece aileye söyledik ama iste öylece herkes duydu, simdi dogal olarak yine ayni sekilde aileye söyledik cuma gidecegimizi ama ailede iste nazi gecenlere sroanlara sagolsun söylemisler derken, beni ne kadar strese soktuklarinin farkinda degiller malesef, biri bana kürtaqj ol diyo biri kendi düssün diyo bende napacagimi sasirdim, düsse simdiye kadar düserdi diye düsünüyorum, tutunmus ama bebisim gelismiyor, insallah yarin kalp atisi gözükürde, bende buraya hayireli haberleri yazaarim, suan öyle heyecanliyimki icimde umudum var yani Allah im dilerse olur, ama onun disinda olumsuz herhangi birseyede hazirim, ne gelirse O ndan raziyim, ben kabul ediyorumda millet kabul edip beni strese sokmasa, aslinda bana kalsa kürtaj olucaksam (hafizananllah) rabbim hayirlisini nasip etsinde, öyle bir ihtimalde var sonucta, kürtaj bittikten sonra duyulsun istiyorum, hatta mümkünse bir kac gün sonra dua edin ne olur