- 28 Aralık 2009
- 240
- 4
selam kizlar sagolun destekleriniz icin, dün gece kanamam oldu biraz fazla olunca ambulansla hastaneye gittik baktilar bebek yoktu yani düsük yapiyordm galiba cünkü cuma günü bebek vardi ama dün gece yoktu kanamamdanda belliydiki düsük yapiyorum ama gerizekali hastane mensuplari yatirmadilar hastaneye eve yolladilar, anlamiyorum bu nasil bir sistem resmen düsük yapiyorum suanda, orasi arastirma hastanesi oldugu icin acil durumlara ve riskli gebeliklere müdahale ediyorlarmis baska bir hastaneye gidin dedi gecenin 3 ünde bende bagirdim bu bir risk deilmi kanamam fazlalisrsa napicam dedi bask bir hastaneye gideceksin diyip yolladilar, gcen beri adet oluyor gibi kanamam var napacagimi sasirdim arada birde parca parca akintim oluyor cok asiri kanamam yok ama adet gibi kanamam var sancimda var ama cok fazla degil yani dayanabilecek kadar .... napacagimi sasirdim bu nasil bir ülke ya
bencede bu hatanelin sistemleri çok yalnış.lmaz:
benimde kanamam gelmişti hst gittim.orasıda araştırma hastanesiydi.
kanamam var ebe diyo ki evine git de parça düşerse öyle gel.
ama kürtaj olcaksan hemen yatıralımmm.
benim anlamadığım kanama düşük tehlikesidir müdüdahele edilmesi gerekir.
tabi parça gelsin önce diye düşmesi beklenmezzz
müdahale edilip bebiş kurtarılmalıdır bence.
bunlar kürtaj yapmaya ne meraklı yaa
birde annem kadın doğuma gittinde burası araştırma hst nesi bizim sana burda bir faydamız olmaz demişler.ne alaka orası hst değil mi
valla ben ssk da yapyım doğumu özel hastane gibi ilgilendiler.
çok memnun kaldım.:Saruboceq:
neyse sen üzme kendini belki bu iştede bir hayır vardırrr
bebeşinde sende allha emanet olunnn:Saruboceq: