selam kizlar sagolun destekleriniz icin, dün gece kanamam oldu biraz fazla olunca ambulansla hastaneye gittik baktilar bebek yoktu yani düsük yapiyordm galiba cünkü cuma günü bebek vardi ama dün gece yoktu kanamamdanda belliydiki düsük yapiyorum ama gerizekali hastane mensuplari yatirmadilar hastaneye eve yolladilar, anlamiyorum bu nasil bir sistem resmen düsük yapiyorum suanda, orasi arastirma hastanesi oldugu icin acil durumlara ve riskli gebeliklere müdahale ediyorlarmis baska bir hastaneye gidin dedi gecenin 3 ünde bende bagirdim bu bir risk deilmi kanamam fazlalisrsa napicam dedi bask bir hastaneye gideceksin diyip yolladilar, gcen beri adet oluyor gibi kanamam var napacagimi sasirdim arada birde parca parca akintim oluyor cok asiri kanamam yok ama adet gibi kanamam var sancimda var ama cok fazla degil yani dayanabilecek kadar .... napacagimi sasirdim bu nasil bir ülke ya
Hakkında hayırlısı buymuş arkadaşım, bende senin yaşadıklarını önceki ay yaşamıştım. Mevlam ol demeyince olmuyor. Nasibimizde ne zaman varsa o gün gelince önüne kimse geçemez. İnşaallah ilerki zamanlarda bizde buranın nazlı hamilelerinden oluruz, o zaman sitenin bizden çekeceği var dimi :a015:
asudecim çok ama çok geçmiş olsun canım. neyseki sen iyisin. bebeğin şimdi cennette canım. o kadar kötü oldumki şuan anlatamam. inşallah bundan sonraki bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun.....
biliyorum canım guymağı ama benim bildiğim mısır unuyla yapılandı , normal unla yapıldığını yeni duydum denemek lazım sağol canım, cümlemizin hakkında hayırlısı olur inşallah
canim senin icinde hakkinda hayirlisi olsun tabiki tevekkül etmekten baska hibirsey insani rahatlatmiyo,
annemin tarifikuymak) genelde anadoluda yeni dogum yapmis kadinlara bu yiyecek yapilir cünkü bagirsaklari rahatlattigi icin rahimin ici temizleniyor, 250 gr tereyagini eritiyorsun bir su bardagi suyun icine bir yemek kasigi un koyuyorsun yag eridikten sonra suyla unu iyice karistitip biraz tuz yada tuz yerine seker, sora ilave edip yagini kusana kadar iyice pisiriyorsun yagi üstüne ciktiktan sonra kapatip cok sogumadan yiyorsun,
gercektende adet oldugun dönemlerde bile insani cok rahatlatiyo, normal günlerdede yenilecek bir yiyecek illa dogum ve düsük sarti yok, bazi yörelerde un yerine nisasta koyuluyor genelde bu tarifle yapiliyor,
insallah senin hakkindada hayirlisi olur canim
valla degisik degisik yapiliyor bu kuymak, bizim orda normal unla ve nisasta ile yapiliyo ama cidden insani rahatlatiyor,
Senin durumun nedir simdi kac haftaliksin, kanaman varmi insallah seninde hakkinda hayirlisi olur canim temennilerin icinde Allah razi olsun
asudecim içinde parça kalsaydı ağrıdan sancıdan duramazdın, inşaallah yoktur moralini yüksek tut
Rabbim bebeciğinin yerini ondan daha hayırlısıyla doldursun arkadaşım :Saruboceq: