Kürtaj olmasam kendiliginden düsük olsa daha iyi degil mi?

ne tuhaftir yaa, doktor kesin hemile degilsin dedikten sonra kasiklarimdaki agrilarimda gitti sanki :))) sadece aksam yataga girince agriyor oda cok hafif bir agri , GÖRELIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER,

ne tuhaftir yaa, doktor kesin hemile degilsin dedikten sonra kasiklarimdaki agrilarimda gitti sanki :))) sadece aksam yataga girince agriyor oda cok hafif bir agri , GÖRELIM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER,

bugün kan sonucunu öğreniceksin dimi asudecim.. hayırlısı olsun inşaallah... bizde bekliyoruz haberleri canım :Saruboceq:

malesef yas 30 ((

öle deme canım ya.niye maalesef.RABBİM bize en güzelini en hayırlısını verecek inşallah.öle demiyormu yatta ALLAH KULUNDAN BİRŞEYİ ALIRSA YA ONA BU DÜNYADA DAHA İYSİNİ VERECEĞİ İÇİN YADA AHİRETTE VERECEĞİ İÇİN ALIR.ne güzel dimi.sonsuz mutluluk sonsuz huzur ahirette inşallah.biz zorda olsa o dünyamız için hazırlık yapıyoruz inşallah.

RABBİM ferahlık versin sana bana herkese...hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah...

evet haklisin, Rabbimin emanetide canimiz degilmi, ben malesef derken bu yasa kadar elde birsey yok anlaminda söyledim yasitlarimin 2 -3 cocugu var benim halen yok biliyorum Rabbim ne zaman isterse o zaman verecek, ama yasta gidiyo be güzelim, Bir insan kimin cocugu olacagini ne zaman dogacigini biemez ve bun insanin elinde degil, Rabbim daha iyisini bilir

kizlar merhabaa, ben iki gün önce test yaptim pozitif cikti, bugün yine yaptim yine pozitif cikti.... ama korkuyorum kizlar sizden baska kimseyle paylasamiyorum bunlari ((

daha doktora gitmedim adette olmadim, 3 farkli testleyaptim ücüde pozitif cikti, carsamba günü doktora gidicem, kan tahlili yaptirma sansim bile yok (( bakalim insallah hayirli haberler alirim dua edin kizlarr

Bende 5 haftalik hamileydim bugun kendiliginden dusuk gerceklesti.... Bnde son ana kdr hep umut vardi hatta persembeye kdr beklicektik hersey normale doner die... Umut etmemeni tawsiye ederim.. En kotusunu dusun iyi bisey olursa supriz olsun...ama bnmde iyi gitmeyen yawas gelisen ve sonrasinda gelisimi duran bir bebegim vardi... Hakkimiza hayrlisi olsun... Allah isteyen herkesin bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin....

Üye
Merhaba Arkadaşlar ben de maalesef çarşamba günü rutin kontrole gittiğimizde 13 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum hemen devlet hastanesine yollayıp acil almaları lazım dedi. 3 saatte bir kaba bir hemşire ya da neyse o artık hem alttan hem de ağız yoluyla hap verdi. Bebegimi 8 saat acı sonrasi düşürdüm maalesef. Bir de üstüne başka bir odaya alıp yine anestezi falan yapmadan acılarla içinde kalan parçaları temizlediler. O kadar zor saatler geçirdim ki. Bebeğime mi yanayım bana normal dogum gibi düşük yaptirdiklarina mi yanayım bilemedim. Böylesi daha saglikliymis öyle dendi. Patoloji sonucunu bekliyorum. Ben sadece sizlerden biraz.olsun moral almak için yazdım. Güçlü olmaya çalışıyorum ama zor . Bundan sonra beni ne bekliyor neler yaşarım bilemiyorum.

Çok geçmiş olsun, 7 haftalık hamileyken bende aynı şeyi yaşadım. Kendisi düştü ama doktor kürtaj yapalım diyor, bende rahmime zarar gelirse diye korkuyorum

Çok geçmiş olsun, 7 haftalık hamileyken bende aynı şeyi yaşadım. Kendisi düştü ama doktor kürtaj yapalım diyor, bende rahmime zarar gelirse diye korkuyorum

cok gecmis olsun. ben de dun dusuk yaptim. doktor pazartesi gorecek.

bence imkaniniz varsa bir doktora daha görünün. diger doktordan bahsetmeden bir bagimsiz fikir daha alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…