günaydin kizlar, sizlere dünkü macerami anlatayim dün akintim fazlalasmaya basladi ve gece 11 e kadar biraz daha artti korktum hemen ambulansi aradik geldiler hastaneye gittik, tabi benim heyecandan tansiyonum 17 ye firlamisti kendimi iyi hazirladim diyordum kaybetmeye ama insanin elinde olmuyormus, ambulanstaki görevli yol boyunca heyecanimi bastirmak icin sorular soruyordu nefes alisim bile cok düzensizdi gaz maskesi takildi ve ben o an hersey bitti dedim, dua ettim Rabbim ne gelirse senden raziyim sen hakkimizda hayirli olani ver bir yandanda dua ediyorum allahim hersey bitsin ben uyandigimda hicbirsey hatirlamiyaim deim
sonra kontrole girdim ultrasona koydu kanama gözükmüyo birde bebege bakalim dedi, bende simdiye kadar kalp atisini hic görmedik dedim, doktora kürtajdan bahsetmedik, sonra hesapladi sat a göre 12+3 haftalik hamileyim ama benim hesabima göre suanda 8+4 haftalikhamileyim, bunu onada söyledim cünkü ovulasyon testi yapmistim ve döllenmemenin oldugu günü bile hatirliyorum dedim oda o zaman eger siz öyle diyorsaniz ihtimalen bebegin büyüklügü normal dedi, ama yinede bakti ve kalp atisini gördükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben tabi inanamadim ondan sonra ne dedi hatirlamiyorum esime sordum sonra kanama adet kanamasi gibi olmadigi müddetce sorun degilmis hcg degeride dedigim gibi 9. haftadan sonra düsüyormus,
aslinda gitmiycektim kanamam cok asiri degildi ama iki ayri doktora baska sekilde gözükme sansim yok malesef cünkü burada baska bir doktora en az 3 ay sonra gitme sansin var ve hastanelerde kabul etmiyor normal kadin doktoruna gitmeniz lazim diyorlar, sadece acil durumlarda müdahale ediyorlar, simdi dün gece gittigim hastanede doktor yarin kontrole gel hastaneye dedi, simdi oraya gidicem ögleden sonrada kendi doktorumda randevum var, en azindan ikisininde söyledigini kiyaslama sansim olucak, burda malesef herseyi bilimsel olarak ölctükleri icin ihtimal dahilinde, bana doktorum 10 gün önce söyledi kürtaji ben kendim beklemek istedim burda bana cok kizan oldu kendine zarar veriyorsun diye doktor kürtaj dediyse ertelemememn gerekiyor
ama bana göre bebk cok kücük arada 3 hafta gibi kocaman bir fark var ve cidden doktorlara laf anlatmak kolay degil, iyiki dün ambulansi cagirdik ve ordada kontrol sansim oldu gerci sanki ordaki doktor asistandi gibi geldi bana ama neyseki simdi uzman dogum doktorunada kontrol olma sansim olucak simdi hazirlanip cikiyorum haberdar ederim sizi ne olur dua edin sizleri cokkkkkk seviyorummm