Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn bu dualara şahsen çok ihtiyacım var... bizde senin için dua ediyoruz, yarın için senin kadar heyecanlıyım, Güzel rabbim ne olmazları oldurmuştur..yeter ki bebeciğinin dünyaya gelmesini dilemiş olsun..:ecrin_bebek:
Dua vakitleri hürmetine en temizlerden, en sağlıklılardan, en hayırlılardan, salihlerden istiyoruz Ya Rabbi...:Saruboceq:
amin canim cookkk icten bu dualarin hepsine amin, isim isim dua edilince meleklerin hosuna gidermis onlarda oturup onun icin dua edermis, simdi benim meleklerimde sizin icin dua ediyor, müslüman olmak ne güzel bir nimet Rabbim, oturup hic görmedigi kardesi icin insan dua edebiliyor bu ne güzel bir din, Rabbim hakkiyla bu dini yasamamzi nasip etsin insallah seninde sikintilarin insallah biran önce gider eli Kuranli gögsü imanli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin Rabbim cümlemize insallah
evet canim gittim simdi hastaneden geldim, malesef kalp atisi yok bu kezde bebek büyümemis dediler, ben anlamiyorum ya bi kalp atisi var diyolar bi yok, biri büyümüs diyo biri büyümemis diyo, neye inanicam sasirdim, rabbim hayirlisini versin insallah
hastanede bos yatak olmadigi icin bugün kürtaja alamadilar beni ama baska bir hastaneyi aradilar bende sorudm orasi hangi yöntemle yapiyor dedim onlarda bizimki gibi yani vakumla dediler, sevk kagidini aldim direk oraya gittim doktor sordu bana en son ne zaman yemek yedin dedi bende dün aksam yedim dedim, ii dediler sonra diger hastaneye gittim ordada baya bekledim, es sonunda aldilar iceri, sonra yine ultrasona koydular yok dedi bebek gelismemis kürtaj olmam icin aradi odayi hazirlayin dedi, sonra ben sordum hangi yöntemle yapiyorsunuz oda dedi kaziyoruz bende ben yaptirmiyorum o zaman dedim, neden dedi bende rahim duvarina zarari oldugunu duydum dedim vakum sistemi olsaydi 1 saat icinde ameliyata alacaklardi ama kismet degilmis geri döndüm eve, Rabbim bu istee bir hayir vardir diyip eve geldim iste, bakalim pazartesi günü kendi hastaneme gidicem orda yer varsa orda yaptiricam artik...
Bu yasadiklarimdada bi hayir vardir diyip Rabbime siginiyorum