Çatmıyorum ya forumun mantığı bu ya herkes birbirini alıntılayıp bir şey söyler ? Soru cevap sitesinden forumu ayıran budur. Uyarın için teşekkür ederim niye teşekkür edeceğimi anlamadım ama senin güzel hatrını mı kırıcam senden değerli değil yaVallah bana hiç catma. Uyardim sadece.
Teşekkür et ve geç.
Çatmıyorum ya forumun mantığı bu ya herkes birbirini alıntılayıp bir şey söyler ? Soru cevap sitesinden forumu ayıran budur. Uyarın için teşekkür ederim niye teşekkür edeceğimi anlamadım ama senin güzel hatrını mı kırıcam senden değerli değil ya
Geçmiş olsun balım.Sağol:) zaten yorgunum. Kolum ağrıyor.
Forumun 24/7 takilan üyelerinden biri olarak konsepti anladığımı saniyorum (biraz türkcem kıt olsada, bu forumu anlamaya gani gani yetiyor) ama bariz diğer üyenin yorumunu yanlış alintilamişsin. Sadece bunu söylemek istemiştim.
Neyse, konu zaten fake. Boşuna enerjimizi harcamalayim.
eğer konu gerçekse ki gerçek olmasa bile benzer psikoloji içine giren çok kadın olduğuna eminim bu hayattaAy ne alakası var hamile kalmayı kadın kendisi istemiş farkında mısınız? İstemiyordum da oldu durumu değil ki bu hem istemiş hem olunca aldırmak istiyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler insana. Ayrıca burda ceza olarak görme nerde var?
Anlamsız gelmiş değil aslında ama belki de konunun anlatılma şekli bana böyle düşündürdü. Yoksa hamile olup sonrasında emin olamayan kadınlar elbette vardır. Ben şu anda 40 haftalık hamileyim ara sıra ben bu çocuğa acaba bakabilir miyim şeklinde telaşa girdiğim zamanlar oldu insan elbette ki bu tarz düşüncelere girebilir ama konuda şu şekilde bir süreç var : çocuk istemek - korunmadan ilişki - hamile kalmak - başından aşağı kaynar su dökülmekeğer konu gerçekse ki gerçek olmasa bile benzer psikoloji içine giren çok kadın olduğuna eminim bu hayatta
tamamen duygu geçişlerinden kaynaklı bence hamile kaldıktan sonra istememek
eğer kişinin geçmişinde "kesinlikle çocuk istemiyorum" gibi bir ruh hali yoksa
zamanında istediyse ve istediği halde olmadığını görüp üzülmüşse
bi yerden sonra olmayacağını kabullenip daha fazla yıpranmamak adına istemekten vazgeçebiliyor insanlar
tam vazgeçtikleri sırada hamile kalınca da ben aslında istemiyorum, galiba istemiyorum gibi bir ruh haline bürünüyorlar
lakin zamanında isteyip uğraşmış, bu çok önemli bir bilgi bana kalırsa.
gerçekten çocuk istemeyen insan geçmişte de çocuk olsun diye uğraşmazdı
o sebeple bu öyküdeki insanlar şu anlık istememe halinin etkisi altında kürtaj olursa, bu kürtajdan pişman olma ihtimalleri yüksek gibi geliyor bana.
sana anlamsız gelmiş olabilir ama insanda böyle ruh hali geçişleri olabiliyor. insanlık hali.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben sanırım tüm sorumluluğu tek başıma alacak olmaktan ya da bir noktada evliliğimin bitip bekar bir anne olarak hayata devam etme riskinden de korkuyorumBu hayatı siz yaşıyorsunuz biz sizi kınasak da desteklesek de boş. Anne olamayacağınıza inanıyorsanız devam ettirmeyin. Bebeğe yazık. Benim arkadaşım anne olmayı çok istiyordu. hamile kalınca bi korku sardı eşi de şok oldu. Çocuğu aldırmak istiyorum diye günlerce ağladı en sonunda kürtaj oldu ama eşinden boşandı eşi kabullenemedi bu durumu. Bi kontrole onunla beraber gitmiştim doktoru böyle durumlarla çok sık karşılaştığını ilk başlardaki hormonlar yüzünden korkular panikler yaşandığını bazı anne adaylarının bunlarla devam edemediğini sağlıklı düşünemediği söylemişti. Biraz kendine zaman tanı demişti ama ikna edemedik arkadaşımızı. Aradan 3 sene geçti. Şuan da eşinden ayrıldığı için üzgün ama bebeği aldırdığı için pişman değil .
korunmama meselesini ben de eleştirdimAnlamsız gelmiş değil aslında ama belki de konunun anlatılma şekli bana böyle düşündürdü. Yoksa hamile olup sonrasında emin olamayan kadınlar elbette vardır. Ben şu anda 40 haftalık hamileyim ara sıra ben bu çocuğa acaba bakabilir miyim şeklinde telaşa girdiğim zamanlar oldu insan elbette ki bu tarz düşüncelere girebilir ama konuda şu şekilde bir süreç var : çocuk istemek - korunmadan ilişki - hamile kalmak - başından aşağı kaynar su dökülmek
E haliyle tuhaf duruyor hem anne hem baba yaşamış aynı şeyi. O zaman neden korunmaz ki insan? Korunurken olsa yine daha anlaşılır olurdu ama hem korunmayıp hem sonrasında şok geçirmek de bana normal gelmiyor
Konu gerçekse bence de doğursa pişman olmaz
Geçmiş olsun balım.
Bana yazmadığını anladım ya ama hormonlar sebebiyle muhtemelen allak bullak kadına ağır cümleler yazması zoruma gitti. Bugün ona yarın bize sonuçta insanız başımıza her iş gelir.
Geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine
İçimde bir kaos hissediyorum, bunun sizinle-burayla- ne ilgisi var?zaten o eleştiri yapılsın ve kaos çıksın diye sorulmuş soru. bakın soruyu soranın nickine.
1538292'ninci geleneksel kk kürtaj konusu kaosuGerçekten günlük kaos ihtiyacım karşılandı15 dk mola vermiştim eve gitmeden oturdum hepsini okudum. O değilde konu sahibi nerde gerçekten ortaya bi şey attı çekti gitti
Aşkım o zaman senin bu konuda olman gereken taraf benim yanımdı bana saldıranlar değil sen dark Side da kaldınSağol.
Konu fake olmasina rağmen konusahibi çok çok iyi anliyorum.
Bende daha sali günü tüp bebek transferi oldum.
Aldığım hormonlar sebebi romatizmam kudurdu. İlaç alamiyorum. Karnim davul gibi şişti, rahim su dolmuş. Memitolar pert. Bağırsaklarım pert. Resmen rezil bir durumdayim yani.
Bu sabah - ben ne yapiyorum yeaaahhhhh- diye üstümü başımı yirttim sinirden.
Bebek istemek ama o yolda gelgit yaşamak bence en doğal bir durum. Ilk oğlumda tüp bebek olduğu için toplamda 4 senedir bu saçmalığın içindeyim
İçimde bir kaos hissediyorum, bunun sizinle-burayla- ne ilgisi var?