Senin hakim olmandan daha komik değil ahdhsbKendisi öğretmen bir de gsgsgsgs
Cennet mahallesinde gibi hissettirdin saol. İnsanlara verdiğin bilgilerden değil, insanların sabrını son noktaya bilerek taşıyıp da ettikleri en ufak kelimede senin karşında kim var biliyor musun diye tehdit ettiğin ama onun bin katını başka insanlara söylerken hiçbir rahatsizlik hissetmediğin tavrından bahsediyorum. Hangi öğretmen gelip de titrini kullanarak başkası tehdit ediyor ki bu örneğin çok benzer olduğunu düşünüp verdin. Her şeyin gayet farkında olup bu kadar konuyu bilerek carpitmanin bir ismi var. O karşında düğme iliklerinden bahsettiğin insanlar senin gul yüzüne değil devletin hakimine ilikliyor bunu da sürekli tekrarliyorsun da öyleyse burada vatandaş egecell değil hakim olarak bulunuyorum yaz herkese iyice tatmin olursun.Kedi nickli üye olsaydım heralde bir kompleksin var ki taktın mesleğime öğretmenim diyene de böyle takıyor musun derdim de dua et o üye değilim böyle saçma sapan çıkarımlar yapmıyorum. Neyin vakti gelmiş yav ? Kerkenes isimli gece gündüz forumun başını bekleyen milletin konularının medeni halinin çetelesini tutacak kadar dolu dolu vakit geçiren üye bana boşanıyor olduğunu hatırlattı üzüleyim biraz filan gibi bir etkin olduğunu mu sanıyorsun gsgsgsg? Hayatım sence benim için önemli bir insan olabilir misin günlük hayatımı bir saniye etkileyecek ? titrimi kullanmam gerektiğinde kullanıyorum çünkü burada onlarca yanlış hukuki soruya hukukçu olduğumu belirterek cevap veriyorum kalanı da seni hiç mi hiç ilgilendirmez. Hadi oyna devaaaammm bak bir sürü boşanma konusu açılmış daha onları aklında tutup birkaç ay sonra alakasızca sorman gerekiyor çok önemli işlerin var
Ben böyle bir konu açmadım. Her klasik Türk annesi benim annemin de çocuğum olsun istekleri var bu isteğini dile getiriyor ama bu benim üstümde travma oluşturmuyor en fazla sıradan ya anne sus karışma diyeceğim kadar canımı sıkıyor ? O kısmı senin uydurman. Ben bir konuda benim annem de tutturdu çocuk diye demişimdir Allah bilir sen de şu an zorbalandığımı ve bu sebeple kompleks geliştirdiğimi uydurdun ? Sana derhal bu huyunu bırakmayı öneririm 2 dakikada hepimizin çocukluğunu travmalarını çıkardın maşallah.Offf sen kendin anlattın bunları ya. Allah aşkına yeter yani. Evet hemen herkes aynı türde yorum yapmış beni seçip bana sataştınız kendi kendinizi öyle tatmine uğraşıyorsunuz hulk gerçek değil de ben salak değilim çok şükür
Bi 50 kere daha yaz gsgsgsgsgsgss.Cennet mahallesinde gibi hissettirdin saol. İnsanlara verdiğin bilgilerden değil, insanların sabrını son noktaya bilerek taşıyıp da ettikleri en ufak kelimede senin karşında kim var biliyor musun diye tehdit ettiğin ama onun bin katını başka insanlara söylerken hiçbir rahatsizlik hissetmediğin tavrından bahsediyorum. Hangi öğretmen gelip de titrini kullanarak başkası tehdit ediyor ki bu örneğin çok benzer olduğunu düşünüp verdin. Her şeyin gayet farkında olup bu kadar konuyu bilerek carpitmanin bir ismi var. O karşında düğme iliklerinden bahsettiğin insanlar senin gul yüzüne değil devletin hakimine ilikliyor bunu da sürekli tekrarliyorsun da öyleyse burada vatandaş egecell değil hakim olarak bulunuyorum yaz herkese iyice tatmin olursun.
Ay koskoca kadının haline bak yaBi 50 kere daha yaz gsgsgsgsgsgss.
Ortaya bombayı atıp kaçmışsınizLütfen çocuk sahibi olmak isteyip olamayan arkadaşlar bu başlığı okumayıp geçsin, yargılanmaya değil objektif fikirlere ihtiyacım var.
40 yaşındayım, iyi bir hayatım, sevdiğim bir eşim, 5 yıllık evliliğim var. Eşim evlenmeden önce çocuk sahibi olmak istemediğini çok net bir şekilde söylemişti ben de kendimi hazır hissetmediğim için bunu problem etmedim. 2 yıl önce sürekli çocuk sahibi olsam nasıl olurdu, ne yapadım diye hayal kurduğumu, etrafımdaki annelere özendiğimi fark ettim ve eşime çocuk istediğimi söyledim. Çift terapisine gittik, uzun tartışmalardan sonra çocuk yapmaya karar verdik. Kontrollerde yaşım dolayısıyla yumurtamın az olduğunu ve kalitesinin azaldığını öğrendim. Kendiliginden hamile kalmam düşük bir ihtimaldi, tüp bebek yapmamı önerdi doktorlar. İlk yıl her ay bu ay da hamile değilim diye üzülerek geçti, sonra belki de bunun hayatımız için en doğrusu olduğunu düşündüm ve beklemeyi bıraktım. Hamile kalamadıkça korunmaya da gerek olmadığını düşündük galiba, bu aramizda konuşulmayan bir meseleydi ki hamile kaldım. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Haberi öğrenince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Hayal gerçek olana kadar işin ciddiyetini, getireceği yükümlülükleri düşünemiyor insan. Hamilelikte yapılması gereken her şeyi yapıyorum şu an ama bir tarafım bu çocuğu hiç istemiyor, gün içinde duygularım sürekli değişiyor. Aldırmak istiyorum sonra belki hormonlardan oluyor deyip vazgeciyorum. Eşim haberi aldığında yıkıldı desem yeri, 60 yaşında 20 yasinda bir çocuğun ebeveyni olmak istemediğini söylüyor. Benzer hisler yaşayanlar olduğunu biliyorum. Böyle hissedip kürtaj olan oldu mu? Hamileliği sürdürüp pişman olan oldu mu ya da? Benzer hikayeleri duymaya ihtiyacım var.
Benden uzak durur musun ? Hoşlanmıyorum senden ? Burada kestiğin aklı başında kadın pozları da bana hiç geçmiyor 24 saat sitede takılan işi gücü olmayan biri izlenimi uyandırıyorsun. Muhattap olmamak tercihim. Dediğim gibi sen git kim boşandı kim boşanmadı onun çetelesini tut sonra verdiğin tavsiyelere güvenen birkaç kişi çıkar elbette ama o ben değilim.Ay koskoca kadının haline bak ya
Yemin ederim çocuk radyasyondan eridi şekil değiştirdi hala hiçbir anlamı olmayan cümleleri sıralıyorsunSenin hakim olmandan daha komik değil ahdhsb
Bir de artist artist bunu yazmış.Lütfen çocuk sahibi olmak isteyip olamayan arkadaşlar bu başlığı okumayıp geçsin, yargılanmaya değil objektif fikirlere ihtiyacım var.
Hiçbir şey yapamazsın. Herhangi bir yorumun kimseyi o derece etkilemezBir de artist artist bunu yazmış.
Öyle bir yorum yaparım ki vesikalık diye duvara asarsın.
Yargılarım. Bal gibi de yargılarım.
Akıl olmayınca neylesin fikir, çalsın Abdurrahman oynasın deli Bekir.
Hiçbir şey yapamazsın. Herhangi bir yorumun kimseyi o derece etkilemez
Normal yolla olmama diye bir durum yok zaten.senelerdir ne hikayeler okuduk buralarda.neden hâlâ doğru olduğu düşünülülerek hareket ediliyor bilmem.doktorlarımız da neden hâlâ böyle isabetsiz tahminler yapıp bir de hastaya söylerler anlamak mümkün değil.konu hamilelikse tıp bile çaresiz.Normal yolla olma ihtimalinin olmaması
(bence bu çok saçma, beklenmeyen hamileliklerde en çok duyduğumuz gebelik yöntemlerinden diyebilirim)
Adamın zaten en başından beri çocuk sahibi olma isteği yokmuş,
Sizin yumurtalarin azlığı,
Ileride isteseniz bile eşiniz, bu saatten sonra korunmaya geçecektir.
Bundan öncesini ve sonrasını degerlendirin , bu bebek sizin köprüden önceki son çıkışıniz gibi. Ne yöne gitmek istediğinize karar vereceksiniz.
Bu konuda, bizimle paylaştığıniz gel-gitli düşüncelerinizden yola çıkınca,
siz kürtaj olursanız çok pişman olursunuz gibi bir izlenim aldım.
Size yazmadım zaten konu sahibine yazdım. Etkileyip etkilemesi mesele değil. Fikrimi söyler geçerim.Hiçbir şey yapamazsın. Herhangi bir yorumun kimseyi o derece etkilemez
Benim yorumum da sana değil ama alıntılanmışsın. Oluyor demekki böyle şeylerO yorum sana değil ama...
konusahibini alintilamiş.
Benim yorumum da sana değil ama alıntılanmışsın. Oluyor demekki böyle şeyler