Kürtaj olmak mı olmamak mı kötü?

Cok günah vebalini nasil kaldiracaksiniz edebiyati yapmayacagim Allah hepimize akil ve irade vermis sonucta günahı bize degil size sorulacak.O yüzden direkt konuya cevap verecegim ilgilenmediginde "ne bicim babasinin ilgilenmiyorsun şunu sunu neden yapmadin" demeyecekseniz ya da adam oturup tv izlediginde size yardimci olmadigi icin ondan nefret etmeyecekseniz doğurun derim.Eşiniz madem cocuk istemiyordu korunsaydi korunmayip korunmayip karim hamile kaldi ayy su tarafa yıkılayim olayini da hic samimi bulamadim.Bence siz bebegi istiyorsunuz ama esinizden sıfır destek göreceginizi bildiginiz icin korkuyorsunuz.

Cennet mahallesinde gibi hissettirdin saol. İnsanlara verdiğin bilgilerden değil, insanların sabrını son noktaya bilerek taşıyıp da ettikleri en ufak kelimede senin karşında kim var biliyor musun diye tehdit ettiğin ama onun bin katını başka insanlara söylerken hiçbir rahatsizlik hissetmediğin tavrından bahsediyorum. Hangi öğretmen gelip de titrini kullanarak başkası tehdit ediyor ki bu örneğin çok benzer olduğunu düşünüp verdin. Her şeyin gayet farkında olup bu kadar konuyu bilerek carpitmanin bir ismi var. O karşında düğme iliklerinden bahsettiğin insanlar senin gul yüzüne değil devletin hakimine ilikliyor bunu da sürekli tekrarliyorsun da öyleyse burada vatandaş egecell değil hakim olarak bulunuyorum yaz herkese iyice tatmin olursun.

Ben böyle bir konu açmadım. Her klasik Türk annesi benim annemin de çocuğum olsun istekleri var bu isteğini dile getiriyor ama bu benim üstümde travma oluşturmuyor en fazla sıradan ya anne sus karışma diyeceğim kadar canımı sıkıyor ? O kısmı senin uydurman. Ben bir konuda benim annem de tutturdu çocuk diye demişimdir Allah bilir sen de şu an zorbalandığımı ve bu sebeple kompleks geliştirdiğimi uydurdun ? Sana derhal bu huyunu bırakmayı öneririm 2 dakikada hepimizin çocukluğunu travmalarını çıkardın maşallah.
Annem de bu temennisini duayla filan dile getiriyor en fazla ghostlıyorum.öyle ota boka travma geliştirmez insanlar. Aramız çok iyi en yakın arkadaşım o benim sen merak etme

Eklentiler

• IMG_1933.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_1932.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 72
Bi 50 kere daha yaz gsgsgsgsgsgss.

Ortaya bombayı atıp kaçmışsıniz

Ay koskoca kadının haline bak ya
Benden uzak durur musun ? Hoşlanmıyorum senden ? Burada kestiğin aklı başında kadın pozları da bana hiç geçmiyor 24 saat sitede takılan işi gücü olmayan biri izlenimi uyandırıyorsun. Muhattap olmamak tercihim. Dediğim gibi sen git kim boşandı kim boşanmadı onun çetelesini tut sonra verdiğin tavsiyelere güvenen birkaç kişi çıkar elbette ama o ben değilim.

sizin planlamanıza göre olsaydı aradaki yaş farkı 58 olacaktı ???*

yani değişen ne oldu ben anlayamadım, empati kurduğumda doğrurdum diyorum...

Lütfen çocuk sahibi olmak isteyip olamayan arkadaşlar bu başlığı okumayıp geçsin, yargılanmaya değil objektif fikirlere ihtiyacım var.
Bir de artist artist bunu yazmış.
Öyle bir yorum yaparım ki vesikalık diye duvara asarsın.
Yargılarım. Bal gibi de yargılarım.
Akıl olmayınca neylesin fikir, çalsın Abdurrahman oynasın deli Bekir.

Bir de artist artist bunu yazmış.
Öyle bir yorum yaparım ki vesikalık diye duvara asarsın.
Yargılarım. Bal gibi de yargılarım.
Akıl olmayınca neylesin fikir, çalsın Abdurrahman oynasın deli Bekir.
Hiçbir şey yapamazsın. Herhangi bir yorumun kimseyi o derece etkilemez

belli bir dönem istemişsin hatta tedavi bile görmüşsün, olmayınca umutsuzluğa düşüp istemekten vazgeçmişsin
yani aslında olmadığı için istemekten vazgeçmek zorunda kalmışsın gibi algıladım ben bunu
sonuçta olmadığı halde istemeye devam edip üzülmektense bari bu fikri kafamda atayım ve üzülmeyeyim kafası bu
şimdi hamilesin ve duyguların karışık
bence siz karı koca olarak zaten bu çocuk olmayacak boş yere isteyip üzülüp kendimizi heba etmeyelim kafasına geçmişsiniz
şu anki karmaşanızın sebebi bu olabilir
tedavi alacak seviyede uğraştıysanız bence o dönem sahiden istiyordunuz
dolayısı ile eğer kürtaj olursanız sonrasında pişman olma ihtimalinizi yüksek gördüm ben
ha ömrünüzde hiç istememiş olsanız daha farklı yorum yapardım, o bambaşka bir ruh hali çünkü

bu arada ikiniz de çocuk ve tedavi konularında aşırı cahilsiniz
tedavi görüp tedavi sırasında hamile kalamayıp tedaviyi bırakınca kendiliğinden hamile kalma vakası dolu
bundan nasıl haberdar olmadınız da korunmadan seks yaptınız ilginç

ayrıca özür dilerim ama kocanız kafasındaki insanları pek ciddiye almaya gerek yok
ben 60 yaşıma gelince 20 yaşında çocuk ebeveyni mi olacağım diye bir kafa olabilir mi ya?
adam 60 yaşını görecek mi o meçhulken böyle saçma bir cümle kurmak
60 yaşındayken 20 yaşındaki evladın ne zorluğu kalacak da böyle konuşuyor
adam şu an 60 yaşında olsa, bu yaştan sonra bebek bakamam dese anlarım

Normal yolla olmama diye bir durum yok zaten.senelerdir ne hikayeler okuduk buralarda.neden hâlâ doğru olduğu düşünülülerek hareket ediliyor bilmem.doktorlarımız da neden hâlâ böyle isabetsiz tahminler yapıp bir de hastaya söylerler anlamak mümkün değil.konu hamilelikse tıp bile çaresiz.

Bu konu başkalarının fikirlerine danışılacak bir konu değil bence. Herkesin kendi gerçeği olur çünkü.
40 yaşındayım. Şu veya bu şekilde hamile kaırsam da kocam çocuğu istemezse boşarım,kendi çocuğumu kendi başıma misler gibi büyütürüm. Sizin gerçeğiniz nedir? Ona göre davranmalısınız

Bir dönem çok istemisisniz zatne birkaç yıl icinde ama olmamış şimdi nasipmis bende eşinizin tavrından dolayı istemediğinizi düşündüm. Ama yaşınız son sınırda aldirirsaniz birdaha çocuğunuz olmayabilir bunun için çok pişman olabilirsiniz. Yine terapiye gidin iyi düşünün ona göre karar verin. Ama çocuk iki tarafın isteyebileceği birşey tek tarafın zorlaması ile olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…