Kürtaj olmak mı olmamak mı kötü?

Köprüden önce son çıkış diye çocuk yapılmasın ama ya 😔 bazen sırf doğurmuş olmak için anne olanlar var ve çocuklara cidden yazık oluyor. Tek sıkıntı insanlar ne istediklerinden gerçekten emin olsunlar. Şu durumda aldırsa ayrı aldirmasa apayrı sıkıntı. Keşke korunsalarmış
Zaten yetebilecekseniz demiştim

Sen bazen böyle bombayı patlatinca, ben de özel hayatımla ilgili şeyleri uzun uzun anlatmışsam kendimi enayi gibi hissediyorum yapma 😂

özel hayatınla ilgili bombaları patlatma, iki gözümün nuru. pseudo kalmak her zaman için iyidir. çok anlatasın varsa kendine DM at. en fazla birilerine DM'de fısılda ama ortada yapma. 😅

Tek bir kürtaj konusuna aldır yazdığımı ispat edemezsin çünkü asla demem aksine doğur derim bu konu dahil . Çünkü her ne kadar yanlış olduğunu bilsem de o kültürle ve onları duyarak yetiştiğim için içimdeki “ulan hadi gerçekten günahsa sebep mi olurum acaba korkusunu “ hiç yenemedim. Benim öfkem kompleksim yok. Kendi ayakları üstünde duran, 32 yaşında , güzel bir kadınım. Evlilik birliği içerisinde hamile kaldım ve istemedim.
Benim öfkem senin gibilere anneliğe değil. Böyle insana dair her çelişkiyi kınayanlara, dünyayı kendi çevresinden ibaret sayanlara.
Ben hiç öyle bir insan olmadığım halde hiç öyle hassasiyetlerim olmadığı halde aldır demek bu şartlarda doğurma demek benim haddime değil diye düşünüyorsam aynı kendini bilmeyi senin gibilerden göremeyince öfkelenirim. Acaba 2. Çocuk düşünsem mi düşünmesem mi konuları hariç mevcut olmuş bir hamileliğe dair tek bir aldır doğurma yorumumu gösteremezsin. Ama senin gibiler bir kadının en ufak çelişkisine bile laf söyleme cüreti gösteriyor.
Anne olmak veya olmamak ben de kompleks yaratacak bir durum değil yanlış anlama ama marifet buysa sen 1 yapana kadar ben 10 yapardım merak etme.
Öfkemin sebebini anladın mı ?
Ben çocuk sahibi olmadığım halde hemcinsimin çelişkisine saygı duyuyorum ve normal bir dönem olduğunu biliyorum sen neyine şaşırıyorsun kadın düşmanı mısın ?
Veya bilmediğin duygularsa şayet benim yaptığım gibi haddini bil sus.
Çiftleşip üremeye dair bir kompleksim hasetliğim öfkem yok öfkem senin gibi kadın eleştirenlere
Vallahi sana bir şey anlatılmaz bu konuda, ne desem başka yere çekiliyor pes ediyorum

zaten o eleştiri yapılsın ve kaos çıksın diye sorulmuş soru. bakın soruyu soranın nickine.
Siz de gayet buna hizmet ettiniz ama konu üzerinden değil saçma bir şekilde benim üzerimden. Yazdığım korkunç bir şey de yok demediğiniz kalmadı işin ilginci hemen herkes benimle aynı fikirde olmasına rağmen beni cımbızlayıp bana alakasız şekilde KÜRTAJ HAKTIR!!!! tiradı atmanız :KK70:

Sen boşandın mı boşanmadın mı çetelesi tutan üye değil misin ya alakalı alakasız herkese dair ? fikrin için teşekkür ederim ama ciddiye almıyorum o sebeple yorumlamanı öneririm ama illa yorulurum diyorsan özgür tercihin tabiki
Insanlari boşanma konusunda da yine zorbaladigin için sorulmasını bu kadar yadirgaman ilginç. Hayatında sadece 1 şey olabilmissin anlıyorum da onu da kötüye kullanıyorsun. Sürekli elinde sopan milleti tehdit edemezsin, edersen sadece banlanip gidiyorum ne olacak diye düşündüğün hakaretlerin de önüne gelir böyle.

Siz de gayet buna hizmet ettiniz ama konu üzerinden değil saçma bir şekilde benim üzerimden. Yazdığım korkunç bir şey de yok demediğiniz kalmadı işin ilginci hemen herkes benimle aynı fikirde olmasına rağmen beni cımbızlayıp bana alakasız şekilde KÜRTAJ HAKTIR!!!! tiradı atmanız :KK70:

bakın size ilk mesajımda ne yazmıştım.
bu konu fake ama yine de gerçekten başına gelen kadınlar için çok yanlış söylemler bunlar.

siz idrak yolları enfeksiyonu geçiriyor olabilirsiniz ve dolayısıyla anlattıklarım size tiyatral bir sahneden bir tirad gibi gelmiş olabilir ama şu tavrınız çok sığ. rüştünüzü bu denli ispat etmenize gerek yoktu.
ayrıca sizinle aynı fikirde değilim. beni herkesin için katmayınız.

Insanlari boşanma konusunda da yine zorbaladigin için sorulmasını bu kadar yadirgaman ilginç. Hayatında sadece 1 şey olabilmissin anlıyorum da onu da kötüye kullanıyorsun. Sürekli elinde sopan milleti tehdit edemezsin, edersen sadece banlanip gidiyorum ne olacak diye düşündüğün hakaretlerin de önüne gelir böyle.
konu şu ki kimseyi boşanmaya zorbalamadım gsgsgs ama senin her üyeye alakalı alakasız boşanmadın mı soruların aklımda sadece bana değil bir de herkese “normalde aklımda tutmam ama diye başlıyorsun gsgsgs “ ben çok şey oldum da hadi diyelim tek bir şey oldum sana da hayatında görmeyeceğin sadece sanaldan ibaret kadınların medeni hallerini aklında tutmak yerine daha faydalı şeyler yapmanı öneririm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hiç olmaktan iyidir tek bir şey olmak 😎

Herkes seninle aynı fikirde değil bu kadar basit bir şeyi bile anlayamıyorsun? Bacım git bir yürüyüş filan yap kaç saattir telefonun bilgisayarın karşısında bize laf yetiştireceksin diye çocuk radyasyondan eridi

siz idrak yolları enfeksiyonu geçiriyor olabilirsiniz ve dolayısıyla anlattıklarım size tiyatral bir sahneden bir tirad gibi gelmiş olabilir ama şu tavrınız çok sığ. rüştünüzü bu denli ispat etmenize gerek yoktu.
"Yanlış söylem" diye adlandırdığınız şeyi okuyorum okuyorum gaaayet normal bir yorum yapmışım sen şöylesin sen böylesin iğrenç bir annesin nasıl bunu yaparsın demişim gibi tavırlar sergilediğinize üstüne bir de kürtaj tiradı attığınıza göre algı sorunları yaşayan sizsiniz ben değil.
gelip burda uzun uzun alakasız yazılar yazıp kendi kendinizi benim üstümden tatmin etmeniz sizin ne denli kendinizi ispat etmek istediğinizi gösteriyor. Ama tabii siz isteidğinizi yazın insanlar size hiç cevap vermesin :KK70:

Tansiyonum çıktı yemin ederim. Yapıp yapıp ben ne dedim ki 🥹 kınamadım ki 🥹 şaşırdım diye masuma yatıyor bi de

konu şu ki kimseyi boşanmaya zorbalamadım gsgsgs ama senin her üyeye alakalı alakasız boşanmadın mı soruların aklımda sadece bana değil bir de herkese “normalde aklımda tutmam ama diye başlıyorsun gsgsgs “ ben çok şey oldum da hadi diyelim tek bir şey oldum sana da hayatında görmeyeceğin sadece sanaldan ibaret kadınların medeni hallerini aklında tutmak yerine daha faydalı şeyler yapmanı öneririm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hiç olmaktan iyidir tek bir şey olmak 😎
arada birisi eski konularını hatırlatıyor bi uzaklaşıp geri geliyorsun ya, vakti gelmiş sanırım. Devlet o yetkiyi sana gel kk da insan tehdit et, son raddeye getir sonra bir kelime edince titrini kullan diye vermemiştir. Kendine yakıştırıyorsun belli ki o zaman devam et.

"Yanlış söylem" diye adlandırdığınız şeyi okuyorum okuyorum gaaayet normal bir yorum yapmışım sen şöylesin sen böylesin iğrenç bir annesin nasıl bunu yaparsın demişim gibi tavırlar sergilediğinize üstüne bir de kürtaj tiradı attığınıza göre algı sorunları yaşayan sizsiniz ben değil.
gelip burda uzun uzun alakasız yazılar yazıp kendi kendinizi benim üstümden tatmin etmeniz sizin ne denli kendinizi ispat etmek istediğinizi gösteriyor. Ama tabii siz isteidğinizi yazın insanlar size hiç cevap vermesin :KK70:
Sen niye habire bizimle ilgili teşhislerde bulunuyorsun ya ? Birimizi annemiz zorbaladığı için ( ki hiç alakası yok ) komplekse girmişiz diğerimiz senin üzerinden kendimizi ispat ediyormuşuz. ? Sence hulk gerçek olabilir mi ?

ben sizi neden görmezden geldiğimi ve ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anlamış oldum. size bol şans diliyorum hayatta. umarım birisi üstünüze eğitim atar da bu eğitim çarpıp yere düşmez.

ben sizi neden görmezden geldiğimi ve ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anlamış oldum. size bol şans diliyorum hayatta. umarım birisi üstünüze eğitim atar da bu eğitim çarpıp yere düşmez.
Ben de sizi görünce neden aynı hisleri yaşadığımı anlamış oldum ne güzel karşılıklıymış :KK70: görmezden gelmeye devam edin de durduk yere sataşmazsınız belki

Eşim haberi aldığında yıkıldı desem yeri, 60 yaşında 20 yasinda bir çocuğun ebeveyni olmak istemediğini söylüyor.
Siz hırslarınız peşinden gitmişsiniz.
Çocuk hırs için yapılmaz.
Hem istemeyip sonra fikir değiştirmişsiniz. Onu geçtim bir de eşiniz istememesine rağmen tüp bebek tedavisi olmuşsunuz. Ne istediğinizi bilmiyorsunuz.Sanırım yine sizin hırsınız yüzünden eşiniz de istemediği halde kabul etmiş. O da ne istediğini bilmiyor.
Haberi duyunca yıkılmış.
Size diyecek tek sözüm var. Yazık çok yazık.

Sen niye habire bizimle ilgili teşhislerde bulunuyorsun ya ? Birimizi annemiz zorbaladığı için ( ki hiç alakası yok ) komplekse girmişiz diğerimiz senin üzerinden kendimizi ispat ediyormuşuz. ? Sence hulk gerçek olabilir mi ?
Offf sen kendin anlattın bunları ya. Allah aşkına yeter yani. Evet hemen herkes aynı türde yorum yapmış beni seçip bana sataştınız kendi kendinizi öyle tatmine uğraşıyorsunuz hulk gerçek değil de ben salak değilim çok şükür

Siz hırslarınız peşinden gitmişsiniz.
Çocuk hırs için yapılmaz.
Hem istemeyip sonra fikir değiştirmişsiniz. Onu geçtim bir de eşiniz istememesine rağmen tüp bebek tedavisi olmuşsunuz. Ne istediğinizi bilmiyorsunuz.Sanırım yine sizin hırsınız yüzünden eşiniz de istemediği halde kabul etmiş. O da ne istediğini bilmiyor.
Haberi duyunca yıkılmış.
Size diyecek tek sözüm var. Yazık çok yazık.

Tüp bebek yaptirmamişlar.
Bu hamilelik doğal gerçekleşmiş

arada birisi eski konularını hatırlatıyor bi uzaklaşıp geri geliyorsun ya, vakti gelmiş sanırım. Devlet o yetkiyi sana gel kk da insan tehdit et, son raddeye getir sonra bir kelime edince titrini kullan diye vermemiştir. Kendine yakıştırıyorsun belli ki o zaman devam et.
Kedi nickli üye olsaydım heralde bir kompleksin var ki taktın mesleğime öğretmenim diyene de böyle takıyor musun derdim de dua et o üye değilim böyle saçma sapan çıkarımlar yapmıyorum. Neyin vakti gelmiş yav ? Kerkenes isimli gece gündüz forumun başını bekleyen milletin konularının medeni halinin çetelesini tutacak kadar dolu dolu vakit geçiren üye bana boşanıyor olduğunu hatırlattı üzüleyim biraz filan gibi bir etkin olduğunu mu sanıyorsun gsgsgsg? Hayatım sence benim için önemli bir insan olabilir misin günlük hayatımı bir saniye etkileyecek ? titrimi kullanmam gerektiğinde kullanıyorum çünkü burada onlarca yanlış hukuki soruya hukukçu olduğumu belirterek cevap veriyorum kalanı da seni hiç mi hiç ilgilendirmez. Hadi oyna devaaaammm bak bir sürü boşanma konusu açılmış daha onları aklında tutup birkaç ay sonra alakasızca sorman gerekiyor çok önemli işlerin var

Kendisi öğretmen bir de gsgsgsgs

Tüp bebek yaptirmamişlar.
Bu hamilelik doğal gerçekleşmiş
2 yıl hamile kalmamış diye üzülmüş. Velevki tüp bebek yapmamis. Kafaya bak.
Kocası da daha antin kuntin. Kör müsün be adam hamile kalmadığı için üzülen kadın var. Sen korun bari.
Vala bebeğe üzüldüm yaa. Yazık günah.

X