Gerçekten inanılmaz hayretler içerisindeyim bu mesajdan bu anlamı nasıl çıkardın yaYoksa senin gibi doğuranları mı kıskanıyorum gsgsgsgsgs hahahahahha Alttan alta da mesaj veriyor ne zorbalayacağım be çiftleşip üremenin neyini kıskanayım. Sence senin hayatını yaşayıp , kocanın genlerini çoğaltmak benim için kıskanılacak bir şey mi ? Benim için korku filmi gibi bir hayat
32 yaşındayım istediğim an çocuk yaparım sen yorma o kafanı
Yooo konuyu acayip yerlere çektiniz söylemediğim şeyler üzerinden itham edildim daha yeni doğuranları kıskandığını iddia ettiğimi yazmışsın öyle bir saçmalık seviyesiSana da diyoruz ki saçma değil insana özel yaşanabilir bir duygu??? Tam olarak idrak edemediğin kafanın almadığı kısım neresi ?
Kimi zorbalayım sen bunu nereden uyduruyorsun ?bak sana bir şey söyleyim mi ben çocuk istemeyen biri olarak hamile kaldığımda öyle şiddetli bir nefret hissettim ki ben bile istememenin bu derece şiddetli olacağını tahmin edememiştim. Yani ya kendimi öldüreyim ya karnımı deleyim yeter ki içimde olmasın böyle bir şey gibi bi his. Yani insanlar normalde istemez ya bu istememenin ötesinde doktora gidene kadar kendimi öldüreyim diyecek kadar şiddetli bir nefret. Ben bile kendime şok oldum ulan istenmez de bu kadar mı istenmez. Ki ben düşük ile öğrendim. Karnımda yok biliyorum ama hadi varsa diye kafayı yiyorsun. Hani insanların hormonları devreye giriyor ya o sebeple her duygu bazı insanlarda yüzlerce kez fazla yaşanıyor.Gerçekten inanılmaz hayretler içerisindeyim bu mesajdan bu anlamı nasıl çıkardın yasenin çocuk istemeyen birisi olduğunu biliyorum neden kıskandığını iddia edeyim kendin çalıp kendin oynuyorsun şaka gibi
Konuyu öyyyle yerlere çekmişsiniz ki şok içindeyim ben buraya wowoowow HARAM yazmışım sanki
Hem isteyip hem olunca aldırmayı istemenin saçma olduğunu söyledim diye bu ne tavırlar komedi
Canım benim, tamam, ben senin ne yaşadığını burda kaç kere okudum, biliyorum. Ama sen okuduğumuz konu farklı gibi tepkiler veriyorsun. Çocuk istemişler, korunmamışlar, çocuk olunca da başlarından aşağı kaynar sular dökülmüş. Çocuk istemeyen zaten korunmalı korunurken kazara da olabilir tamam anlarım ama kendisi istemiş. Yani sen bu konuyu kendinle kıyaslayıp içselleştirip öfkeni yansıtıyorsun da konunun senin tecrübenle bir alakası yok. Kime söylersen söyle çocuk istiyorum dedikten sonra istedik çocuk oldu kürtaj oldum dense saçma bulunur bu gayet doğal yani.Kimi zorbalayım sen bunu nereden uyduruyorsun ?bak sana bir şey söyleyim mi ben çocuk istemeyen biri olarak hamile kaldığımda öyle şiddetli bir nefret hissettim ki ben bile istememenin bu derece şiddetli olacağını tahmin edememiştim. Yani ya kendimi öldüreyim ya karnımı deleyim yeter ki içimde olmasın böyle bir şey gibi bi his. Yani insanlar normalde istemez ya bu istememenin ötesinde doktora gidene kadar kendimi öldüreyim diyecek kadar şiddetli bir nefret. Ben bile kendime şok oldum ulan istenmez de bu kadar mı istenmez. Ki ben düşük ile öğrendim. Karnımda yok biliyorum ama hadi varsa diye kafayı yiyorsun. Hani insanların hormonları devreye giriyor ya o sebeple her duygu bazı insanlarda yüzlerce kez fazla yaşanıyor.
Kuzenim isteye isteye hamile kaldı sonra aldıracağım diye tutturdu sonra kıyamadı çok iyi bir anne.
Yani onlarca kadın çeşitli sebeplerden bu çelişkileri yaşıyor ve bu çelişkiler son derece normal ve insani
Kıskanma ile ilgili hiçbir ima yapmamış. Kavgacı tavrından bahsediyor sadece.Yoksa senin gibi doğuranları mı kıskanıyorum gsgsgsgsgs hahahahahha Alttan alta da mesaj veriyor ne zorbalayacağım be çiftleşip üremenin neyini kıskanayım. Sence senin hayatını yaşayıp , kocanın genlerini çoğaltmak benim için kıskanılacak bir şey mi ? Benim için korku filmi gibi bir hayat
32 yaşındayım istediğim an çocuk yaparım sen yorma o kafanı
Komplekse girmek ne demek ?Kıskanma ile ilgili hiçbir ima yapmamış. Kavgacı tavrından bahsediyor sadece.
K Kkedi sen de hayatın bu kadar steril ve düz bir çizgide olmadığını kabul et bence. İnsanlar bir şeyi çok fazla isteyip, başına geldigindeyse afallayip hislerini yanlış yorumlayabilir. Belki uzun süre çocuk olmayınca kendisini çocuksuz hayatın daha güzel olduğuna ikna etti üzülmemek için, belki ülke gündeminden dolayı korkuya kapıldı, belki gerçek olunca yetememe duygusu oldu. Her şey olmuş olabilir. Herkes de iğrenç bir anne olacak gibi konuşmuş ama böyle aşırı korkup pişman olup dogurduktan sonra çok iyi bakan insanlar var. Korkmuş olmayı düpedüz çocuk nefretiyle karıştırmaya gerek yok.
Ya olabilir tabii ki,Tartışmaya dahil olmak istemem ama bazen hayaller gerçek olunca, kurduğu hayalin aslinda koca bir kabus olduğunu anlıyor insan.
Ya olabilir tabii ki ama burda hem hamile kalmak istemeyip hem korunmayıp da hamile kalanlar eleştirilmiyor mu?Kıskanma ile ilgili hiçbir ima yapmamış. Kavgacı tavrından bahsediyor sadece.
K Kkedi sen de hayatın bu kadar steril ve düz bir çizgide olmadığını kabul et bence. İnsanlar bir şeyi çok fazla isteyip, başına geldigindeyse afallayip hislerini yanlış yorumlayabilir. Belki uzun süre çocuk olmayınca kendisini çocuksuz hayatın daha güzel olduğuna ikna etti üzülmemek için, belki ülke gündeminden dolayı korkuya kapıldı, belki gerçek olunca yetememe duygusu oldu. Her şey olmuş olabilir. Herkes de iğrenç bir anne olacak gibi konuşmuş ama böyle aşırı korkup pişman olup dogurduktan sonra çok iyi bakan insanlar var. Korkmuş olmayı düpedüz çocuk nefretiyle karıştırmaya gerek yok.
Komplekse girmek ne demek ?
Bu mesaja cevap verip kıskanmış miyim ne diyorsun diye kavga çıkarmışsın. Zor bir dönemden geçiyor olabilirsin ama gelip burada insanlara hakaret edip hiçbir şey yokmuscasina hayatına devam edip, sana söylenen en ufak şeyde titrin üstünden tehdit edebileceğin anlamına gelmiyor her konuda. Burada egecell olarak değil hakim olarak bulunuyorsan bunu her konuda hatırlaman gerekir sadece işine gelince değil.Sana göre hata. Hangi mantık derken de şaşkınlığımı dile getiriyorum bir soru sormuyorum orda. Dünya senin mantığına göre de ilerlemiyor haberin olsun
Sen de bana bir şey önerme bu arada. Artık çocuk konusunda insanları zorbalamandan gına geldi gerçekten. Yanıt verdiğin yorumumda karşı çıkacağın bir şey bile yok ne yaptın ettin tartışma çıkardın
Köprüden önce son çıkış diye çocuk yapılmasın ama yaBence kendinizi bebeğe yetecek güçte görüyorsanız (tek başınıza kalsanız bile) doğurun. Çünkü köprüden önce son çıkış, son şans.
Çocuğun yok doğuramıyorsun da ondan komplekse girmişsin demedim ben. Senin annen de senin ille çocuğunun olmasını istiyordu diye hatırlıyorum, bu konuda ille de çocuk yap diye zorbalanmışsın o yüzden de öfkeni yansıtıyorsun bence çocuk konularında. Yapmıyorsan yapma yahu herkes anne olacak diye bir şey yok isteyecek diye bir şey de yokKomplekse girmek ne demek ?
Ya olabilir tabii ki ama burda hem hamile kalmak istemeyip hem korunmayıp da hamile kalanlar eleştirilmiyor mu?
Sen bazen böyle bombayı patlatinca, ben de özel hayatımla ilgili şeyleri uzun uzun anlatmışsam kendimi enayi gibi hissediyorum yapmazaten o eleştiri yapılsın ve kaos çıksın diye sorulmuş soru. bakın soruyu soranın nickine.
Tek bir kürtaj konusuna aldır yazdığımı ispat edemezsin çünkü asla demem aksine doğur derim bu konu dahil . Çünkü her ne kadar yanlış olduğunu bilsem de o kültürle ve onları duyarak yetiştiğim için içimdeki “ulan hadi gerçekten günahsa sebep mi olurum acaba korkusunu “ hiç yenemedim. Benim öfkem kompleksim yok. Kendi ayakları üstünde duran, 32 yaşında , güzel bir kadınım. Evlilik birliği içerisinde hamile kaldım ve istemedim.Canım benim, tamam, ben senin ne yaşadığını burda kaç kere okudum, biliyorum. Ama sen okuduğumuz konu farklı gibi tepkiler veriyorsun. Çocuk istemişler, korunmamışlar, çocuk olunca da başlarından aşağı kaynar sular dökülmüş. Çocuk istemeyen zaten korunmalı korunurken kazara da olabilir tamam anlarım ama kendisi istemiş. Yani sen bu konuyu kendinle kıyaslayıp içselleştirip öfkeni yansıtıyorsun da konunun senin tecrübenle bir alakası yok. Kime söylersen söyle çocuk istiyorum dedikten sonra istedik çocuk oldu kürtaj oldum dense saçma bulunur bu gayet doğal yani.
Tartışmak istemiyorum birbirimizi artık yanıtlamasak daha iyi olue
Sen boşandın mı boşanmadın mı çetelesi tutan üye değil misin ya alakalı alakasız herkese dair ? fikrin için teşekkür ederim ama ciddiye almıyorum o sebeple yorumlamanı öneririm ama illa yorulurum diyorsan özgür tercihin tabikiBu mesaja cevap verip kıskanmış miyim ne diyorsun diye kavga çıkarmışsın. Zor bir dönemden geçiyor olabilirsin ama gelip burada insanlara hakaret edip hiçbir şey yokmuscasina hayatına devam edip, sana söylenen en ufak şeyde titrin üstünden tehdit edebileceğin anlamına gelmiyor her konuda. Burada egecell olarak değil hakim olarak bulunuyorsan bunu her konuda hatırlaman gerekir sadece işine gelince değil.
Bunu da bu konu özelinde demiyorum.