kürtaj mı yoksa 1 yaş arayla ikinci çocuk mu?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

herkes bebek diye çırpınıyor canım,negüsel 2.geliyo,ona kıyarsan sonunu ne olacağını bilemessin ben olsam aldırmasdım.
karar senin Allah yardımcın olsun..

gerçekten zor bir durum ama benim için zor olan kısmı ikisinin bir arada büyümesi değil anne sağlığı açısından risk oluşturması. ikiz bebek büyütür gibi büyütürsün yani birine ilgim azalır diye ikincisini aldırmak benim prensiplerime ve inancıma ters ama doktorunla iyice konuş.bu kadar çabuk ikinci sezaryen sana zarar verecekse tabi tıbbi bir nedenden ötürü kürtajı seçebilirsin istemesen de.
sonuçta ilk önce o bebeklere sağlıklı bi anne lazım.:teselli:

ben de kurtaj olmak zorunda kalmıstımmafoldumben
hala vicdanım sızlıyor
sakın yapma sakın
onlemini bastan saglam almamıssın
bu gunaha girme derim bu dunyanın bir de ote tarafı var

benım fıkrım kesınlıkle dogurun arkadasım
hem gunahından kurtulursunuz hemde ılerde ıkısıde aynı anda buyumus sız rahat etmıs olursunuz
kardesımle benım aramda 11 ay var:)))
masaallah bızımkıler hızlılarmıs 40ım cıkmıs kardesıme hamıle kalmıs annem:)))
ılk yas gunumu kutlarken kardesım varmıs dusunsene:)))
benım kızlarımın arası 3.5 yas ve cok pısmanım keske daha once ıkıncı kızımı dogursaydım dıye
buyuk kızım okullu olacak kucuk kızım oyun cagına geldı ıkısıde bebeklıklerınde yalnız kaldılar anlayacagın
sezeryan oldugu ıcın dıyorsun ama ne kadarlık hamılesınız su an.daha yenıyse onunuzde uzun bır hamılelık donemı var ozamana kadar kendınızı toplarsınız dıye dusunuyorum ama drunuzunda soyleyeceklerı onemlı tabı karnınız buyuyup gerıldıkce dıkıs yerlerınız sorun yaratacaksa bısey dıyemem
drunuzla olabılecek ıhtımallerı konusun ıyıce kararınızı oyle verın derım
hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah
bebegınızde gule gule buyutun allah analı babalı buyutsun ınsaallah

doktorlar tabiyki hiçbir konuda risk almıyorlar .bence hiç birşey olmaz bu çocuğuda doğur derim .benim tanıdığım 2 kişi var bu şekilde hamile kalıp doğuran ikisininde sağlığı yerinde hiçbir publem yaşamadılar bebekleride gayet sağlıklı hele bitanesi 42 yaşındaydı ilk çocuğunu doğurdu seseryanla ve 2 cininde hemen olsun diye hiç korunmadılar iki çocuğunun arasıda 13 ay var.ben senin ne hamileliğinde sorun yaşıyacagını nede bebkte sorun yaşıyacagına inanmıyorum hiçbirşey olmaz.ama tabi çocuk doğunca iki çocuğa bakmada zorluk yaşayabilirsin ama insanlar ikiz hatta 3 doğurup bakıyorlar allah kolaylığını verir .

benim gibi hamile kalsın diye yıllarca uğraşan onca kadın varken allah bunu size 2.ye kısmet etmiş ve siz ....neye hayırlısı olsun ne dıyım kı yazık olmuş cok yazık bence ...

bende sonunu hesaplamadan yorum yapicaktim ama kürtaj olmussun ...üzüldüm...ayni durum benimde basima gelmisti...ve ikinci bebegimi aldiracaktim kalp atislarini dinledigimde vaz gectim .simdi oglum 16 yasinda ve kizim 15 yasinda ...iyiki yapmamisim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…