kürtaj mı yoksa 1 yaş arayla ikinci çocuk mu?

sadece şunu soracam kürtaj sonrasında bebeğini o halde görünce ne hissettin ve o bebeği ordan aldın ve bir yerlere gömdün mü eger almadıysan sonunun ne olduğunu bilmiyosan sana yazayım canımo bebek bir çöpe atılacak ya yakılacak yada kedilere köpeklere yem olacak alıp bir yerlere inş gömmüşsündür en azından bebeğin bunu hak etti çok yazık olmuş hayırlısını dileyemeyeceğim sizin için kusura bakmayın

sadece şunu soracam kürtaj sonrasında bebeğini o halde görünce ne hissettin ve o bebeği ordan aldın ve bir yerlere gömdün mü eger almadıysan sonunun ne olduğunu bilmiyosan sana yazayım canımo bebek bir çöpe atılacak ya yakılacak yada kedilere köpeklere yem olacak alıp bir yerlere inş gömmüşsündür en azından bebeğin bunu hak etti çok yazık olmuş hayırlısını dileyemeyeceğim sizin için kusura bakmayın

eline diline saglik cnmmmm :gitme:
kim bilir nekadar aci cekti bebis yazik oldu minicik yavruya senağlama

ay kızlar içim bi fena oldu yaa ebru o nasıl bi yazı okurken tüylerim diken diken oldu valla..

Cnm bazı şerleri yaparken sonuçlarınıda düşünmeliyiz..Ebru arkadaşımız sadece olacakları anlatmış..Bizim okurken bile ürperdiğiniz şeyleri o bebek yaşadı maalesef..

Belki annesi aldırırken daha organları bile oluşmadı diye düşünmüşte olabilir..Ama o minicik kesenin içinde biz göremesekte tırnaklarına tüylerine kadar herşeyi yaratılmıştır..Bizim bunu görmememiz olmadıgı anlamına gelmez..

berbat bi durum istenmeyen bi bebek ve kürtaj offf canım sıkıldı yaa acaba annesi kürtajdan sonra gördümü bebeğinin o halini?
ben başka çocuk istemiyorum dikkatte ediyorum ama kazayla olursa cesaret edemem sanırım bunlara yinede büyük söylemiyorum tabiki.
acaba ne durumda kürtaj olan arkadaşımız?

4yıldır bebek hasretıyle yananbırı olark içim acıdı SONUCU MERK EDENELR ıÇıN BEN BUGUN KURTAJ OLDUM yazısını okuduktan sonra.
bnde hayırlısı olsun dıyemıycem.
egr arkadaş kurtaj olamış olsaydı ona şu soruyu soracaktım.
sen bebegini aldırırken rabbım de elındekı yavrunu alırsa ne yaapcaksın...

4yıldır bebek hasretıyle yananbırı olark içim acıdı SONUCU MERK EDENELR İÇİN BEN BUGUN KURTAJ OLDUM yazısını okuduktan sonra.

ayni soru benimde kafamdaydi olmus olan rabbim diger yavrusuna uzun ömür versin

4yıldır bebek hasretıyle yananbırı olark içim acıdı SONUCU MERK EDENELR İÇİN BEN BUGUN KURTAJ OLDUM yazısını okuduktan sonra.
benimde 3 yıldır ugraşan bırı olarak içim yandı en yakın bı arkadaşımda aynı hatayı yapmıştı 8 aylıktı bebeği yapamam dedi ne dediysem fayda etmedi aldırdı ve hala içi yanar düşündükçe allah bebeği nasip etmiş allah istemese kımse olduramaz ve allah istemese kımse öldüremez ama bu bırazda allaha karşı gelmek gibi geliyor geliyor bana allah affetsin herkesi allah isteyen herkesede nasip etsin inşallah ....

çok yazıkk belkide sizinle ve diğer bebeğinizle ne güzel anları olacaktı o bebeğin rabbim onu bu dünyaya sizinle gönderecekti ve siz engelledinizzz yazıkk onun yaşacağı her şeyin önüne geçtiniz bunu sizin için yapıldığını düşünün birde istermiydiniz biri yaşama hakkınız alsın sizden allah diğer bebeğinize uzun ömürler versinn

yorumlarınız için hepiniz teşekkürler sonucu merak edenler için yazıyorum ben bugün kürtaj oldum

yazık olmuş...
şimdi günahına bizleri de şahit ettin...

arkadaşlar bu tarz konularınızı lütfen kendi vicdanınızla çözmeye çalışın, ahirette günahınıza şahitlik yapacağımızı unutmayın, bu hiç hoş birşey değil...!!!

yazık olmuş...

arkadaşlar bu tarz konularınızı lütfen kendi vicdanınızla çözmeye çalışın, ahirette günahınıza şahitlik yapacağımızı unutmayın, bu hiç hoş birşey değil...!!!

kesinlikle katılıyorum ndk ben buraya acaba bir bebğin yaşama hakkını elinden almadan kurtara bilirmiyiz diye geldimbildiklerimi yazarsam belki vicdana velir kıyamaz dedim ama ben bu arkadaşı anlayamadım yaşayan evladından tek farkı onun karnında olması yani henüz yüzünü görmemiş olmasıydı yoksa o da bir insandı her şeyiyle ve artık o arkadaşımız bir evlat katili belki agır bir laf ama başka nasıl yazabilirim ki öyle oldu başta arkadaşa sizmi bebeğinizmi demiştim ama demekki canı pek kıymetliymiş arkadaşın ben bu acı olaya şahit oldugum için pişmanım ama en azından annesinden daha çok savaştım ben o bebek için çok üzüldüm çok daha neler yazmak istiyorum da elim varmıyo kötü de olsa o da bir anne diyorum ve vazgeçiyorum çok üzgünüm mafoldumben

yazık olmuş...

kesinlikle katılıyorum ndk ben buraya acaba bir bebğin yaşama hakkını elinden almadan kurtara bilirmiyiz diye geldimbildiklerimi yazarsam belki vicdana velir kıyamaz dedim ama ben bu arkadaşı anlayamadım yaşayan evladından tek farkı onun karnında olması yani henüz yüzünü görmemiş olmasıydı yoksa o da bir insandı her şeyiyle ve artık o arkadaşımız bir evlat katili belki agır bir laf ama başka nasıl yazabilirim ki öyle oldu başta arkadaşa sizmi bebeğinizmi demiştim ama demekki canı pek kıymetliymiş arkadaşın ben bu acı olaya şahit oldugum için pişmanım ama en azından annesinden daha çok savaştım ben o bebek için çok üzüldüm çok daha neler yazmak istiyorum da elim varmıyo kötü de olsa o da bir anne diyorum ve vazgeçiyorum çok üzgünüm mafoldumben

sonuna kadar katılıyorum ....

Çok yazık etmişsin...Tabii ki sen bilirsin;ama inan ben çocuğu olmayan kişilere bakıyorum,tüm servetlerini döküyorlar çocukları olsun diye.Resmen kendilerini parçalıyorlar.Ben bile süpriz bir şekilde hamile kalmama rağmen,hamile olduğumu bilmeden içtiğim ilaçlar,aldığım alkol olmasına rağmen vazgeçmedim bebeğimden.Çünkü o canı Allah verdi bana.Benim de borcum vardı,ben de yeni evliydim;ama asla bir cana kıyamazdım.Taa kiii bebeğim beni bırakana kadar.Boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.O kadar acıdı ki içim.Ona verdiğim zararlardan dolayı belki de olmadı,oluşamadı bebeğim.Ama şuan senin yazdığını okudum.Kahroldum...Keşke korunsaydın....Keşke o cana kıymasaydın.Umarım pişman olmazsın...

Bır anlık bır zevk bebeĞın canı ıle sonuŞlandı yaparken zevkle Şevkle yapılıyo ama sonuÇlarına katlanmak bazılarına zor gelıyo malesefff

aldırmazsan çok riske girersin bence çünkü son aylara doğru dikişlerin açılmaya başlayabilir doktorlar sezeryanla doğum yapanlara en az 2 yıl bebeği önermiyorlar tavsiyem aldırmalısın, evet günah ama baştan önlemini almalıydın

arkadaşlar hepiniz yorumlarınızda haklısnız ama çok ileri gidenler olmuş yorum yaparken

unutmayın ki herkes hata yapar ve bu hatayı yargılamak bazen bizlere düşmez

sizin söylediklerinizin hepsini kürtajı yaptıran arkadaş bilmiyor mu sanıyorsunuz elbette biliyor ancak hamilerliğini sürdürseydi kendisi ve bebeğin sağlığı risk altındaydı,bunu doktoru da söylemiş, evet hata var günahı da kendine

insanlar bazen mecbur kalabilrler ve bu mecburiyet bazen sizlerin de kapısını çalabilir o zaman yani sağlığınız risk altındayken de bu kadar acımasız konuşabilecekmiydiniz

olaylara tek yönlü bakmak bizleri yanlışa sürükler, karşınızdaki insanı bunalıma itmek vicdan azabı çektirmek sizi günaha sürüklemiyor mu?

bırakın zaten o yük ona yeterince ağır geliyordur, bu sözlerle daha da yaralamayın ...

bende daha önce düşük yaptım mecburen kürtaj oldummm, bunu yaşamayan bilemez o acıyı Allah kimseye yaşatmasın, bizler bazı şeylere uzaktan o kadar rahat konuşuyoruz kiii, çok ağır konuşmuşsun ve bu sözleri kimse haketmiyor yukarıda yazılanları okuyunca içim ürperdi veee korku filmi sahnesi izler gibi oldum, hiç hoş değil böyle şeyleri paylaşmak... kınıyorummm

arkadaşlar hepiniz yorumlarınızda haklısnız ama çok ileri gidenler olmuş yorum yaparken

unutmayın ki herkes hata yapar ve bu hatayı yargılamak bazen bizlere düşmez

sizin söylediklerinizin hepsini kürtajı yaptıran arkadaş bilmiyor mu sanıyorsunuz elbette biliyor ancak hamilerliğini sürdürseydi kendisi ve bebeğin sağlığı risk altındaydı,bunu doktoru da söylemiş, evet hata var günahı da kendine

insanlar bazen mecbur kalabilrler ve bu mecburiyet bazen sizlerin de kapısını çalabilir o zaman yani sağlığınız risk altındayken de bu kadar acımasız konuşabilecekmiydiniz

olaylara tek yönlü bakmak bizleri yanlışa sürükler, karşınızdaki insanı bunalıma itmek vicdan azabı çektirmek sizi günaha sürüklemiyor mu?

bırakın zaten o yük ona yeterince ağır geliyordur, bu sözlerle daha da yaralamayın ...

HAKLISIN CNM KATILIYORUM.................................. a.s.

X