- 6 Şubat 2008
- 2.811
- 3.553
-
- Konu Sahibi neseliyasmin
bencede öyle olurdu bakmak zor dıye bence aldırdı saglık sorunu oldugunu sanmıyorum olsa zaten konu acmadı yanı bencede ama varsa da gercekten geçmiş olsun kısmet boyleymiş ama sezeryanda zor falan denılıyor allah vermiş o canı kolaylıgınıda verır tabııkıde hem 1 yaş ara ile anne olan cok kişi var .....Ben nedense sağlık sorunu yüzünden aldırdıgını düşünmüorum arkadaşın..öyle olsaydı yani gerçekten anneye risk oluşturan bi durum olsaydı bunu zaten burda konu olarak açmaz direkt gidip aldırırdı..
Bi hata yapmış aldırmış diosunuz..ve bunu okadar basite indirgeyerek söyüosunuzki bi cana kıymak ne kadarda kolayınıza gelio şaşırıorum
bazı insanları anlayamıyorum yorum yaparken ne kadar ileri gidebiliyosunuz ya bende kürtaja karşıyım ama sonuçta kızcağız kendi hayatına dair bir karar vermiş iyisiyle kötüsüyle zaten sonuçlarına katlanacak sanki bazılarınızın eli düşşe taşlayarak linç edeceksiniz tamam burada herkes görüşlerini paylaşıyor ama dilinde ölçüsü olması gerekmiyormu sözlerlede kalp kırmak günah değilmi eminim aldırdığı için zaten üzgündür bide sizin yorumlarınızla kahroluyodur
arkadasa katılıyorum ve kürtaj olan arkadasımıza da acil şifalar, bebegine de uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. umarım artık çok daha dikkatli korunacaktır. ancak yine aynı konuyla buraya dönerse bir gün ,işte o zaman gözünün yasına bakmam, en agır yorumları da haketmiş olur kendisi.arkadaşlar hepiniz yorumlarınızda haklısnız ama çok ileri gidenler olmuş yorum yaparken
unutmayın ki herkes hata yapar ve bu hatayı yargılamak bazen bizlere düşmez
sizin söylediklerinizin hepsini kürtajı yaptıran arkadaş bilmiyor mu sanıyorsunuz elbette biliyor ancak hamilerliğini sürdürseydi kendisi ve bebeğin sağlığı risk altındaydı,bunu doktoru da söylemiş, evet hata var günahı da kendine
insanlar bazen mecbur kalabilrler ve bu mecburiyet bazen sizlerin de kapısını çalabilir o zaman yani sağlığınız risk altındayken de bu kadar acımasız konuşabilecekmiydiniz
olaylara tek yönlü bakmak bizleri yanlışa sürükler, karşınızdaki insanı bunalıma itmek vicdan azabı çektirmek sizi günaha sürüklemiyor mu?
bırakın zaten o yük ona yeterince ağır geliyordur, bu sözlerle daha da yaralamayın ...
yorumlarınız için hepiniz teşekkürler sonucu merak edenler için yazıyorum ben bugün kürtaj oldum