Kiblemek ne oluyor acaba ?
Kurallara uygun olmayan mesajları yönetime rapor etmek oluyor.."kötü içerik butonu" açılımı..
Her mesajın altın "K.İ.B" yazar..ona basıp yönetime bildiriyorsunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiblemek ne oluyor acaba ?
Kurallara uygun olmayan mesajları yönetime rapor etmek oluyor.."kötü içerik butonu" açılımı..
Her mesajın altın "K.İ.B" yazar..ona basıp yönetime bildiriyorsunuz :)
Aaa çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için bakar kör olarak hiç farketmemişim bunu, o zaman perican faaliyete başlıyor
aslında var gibi.ne var ne yok incelemektense ilk sayfaya bakmak mantıklı.Orada ihtiyaç var mı ? Bugün o konuda teklifte gelmişti bize
ama Nevreste hanım böyle çok karışık oldu örneğin X'in butiği, Y'nin butiği, Z'nin butiği falan. mesela anlaşılmıyor kimin ne sattığı ve dikkat ettim önceki bit pazarında daha iyiydi herkes çanta, makyaj, bijüteri, giyim vs yazıyorlardı ve her ürünün satışı yapılıyordu. Ama böyle çok karışık bence ''X'in butiği; (çanta, giyim, bijüteri, makyaj,kozmetik)'' gibi yazmalı bakın kimse satış yapamamış.. ve bu çok mantıklı sadece ilk mesaja resim konulması ama ne satıldığını konu sahibi başlıkta belirtmeli sadece bu olsun. Lütfen bunu bir gözden geçirin.Hayır yapamıyorsunuz
Yapılması gereken herşey kurallarda yazıyor.Lütfen kuralları okuyun.
Bit pazarı bölüm kuralları... Lütfen okuyunuz
ama Nevreste hanım böyle çok karışık oldu örneğin X'in butiği, Y'nin butiği, Z'nin butiği falan. mesela anlaşılmıyor kimin ne sattığı ve dikkat ettim önceki bit pazarında daha iyiydi herkes çanta, makyaj, bijüteri, giyim vs yazıyorlardı ve her ürünün satışı yapılıyordu. Ama böyle çok karışık bence ''X'in butiği; (çanta, giyim, bijüteri, makyaj,kozmetik)'' gibi yazmalı bakın kimse satış yapamamış..
Urunleri tek tek ekleyenler mi dersin.,acuklama yapmayip alicilardan soru olarak konusuna cevap alip uste konu tasiyablar mi dersiniz hersey var ..bunun yeni sistemle belki alakasi yoktur ama ben de urun satiyorum sattim diye yazmiorum siliorum satilani...sorularinizi ozel msj atin diyorum vs..yeni ekledigimde oluyor bu yeni diye de uste tasimiyorum bu yuzden dun actgm konum buguun en sonda...uyaniklik yapanlat var oldugu muddetcede yeni dedigimiz sisteminde faydasi olamayacak...birkac grub arkadasin konu icinde varsayim olarak birbirlerine urunleri hakkindaki yazismalarini hicccc saymiyorum bile..bunlara cozum icin elinde sopayla bir yonetici cikacak hali de yok nasil bas etsinler ki..bilemiyorumAdrancım eskiden 495765487635 konu vardı yani. Haliyle bunca konuyu takip etmek zorlaşıyordu..Ama Şu anda hepi topu 4 sayfa..Bunların neredeyse yarısına yakını da "arıyorum" butiği..butiği olan arkadaşlar belli arkadaşlar..Yeni ürün eklendiğinde bilgi veriliyor "şu şu şu eklendi" diye ve konu zaten üstte çıkmış oluyor..Böylece bu kadar az konuyu takip etmek çok daha kolaylaşıyor..Yani butiklere girip çıkmak çok zor değil ki..
Ayrıca ben yeni sisteme geçildiğinden beri epey satış yaptım, satılan ürünleri sildim bile..Yani bunun yeni sistemle ilgisi olduğunu düşünmüyorum..Bazen duruyor bazen açılıyor işte.
ya arkadasim ben sana hak veriyorum ben de genelde alici olan biri olarak ne arayip neye bakacagimi sasirmis oldugumdan bakamiyorum icerik degistiginden beri.. telefondan girdigim icin hicbir ayrinti gorunmuyor. simdilik sayfa sayisi az olabilir ama burada butun uyelerin konu acma hakki var bir kac gun once uc sayfaya inmis ne guzel deniyordu simdi dort sayfa bir iki ay sonra kac sayfa olacak belli degil.. bir de satis yapan arkadaslar falancanin butigi diye konu aciyor anladik da arayan neden filancanin butigi yaziyor anlamis degilim. mesela benim su an hic satis topigim yok aliciyim. yarin obur gun aradigim bir sey olsa pintosenin butigi yazip mi arayacagim ortada butik falan yokkenama Nevreste hanım böyle çok karışık oldu örneğin X'in butiği, Y'nin butiği, Z'nin butiği falan. mesela anlaşılmıyor kimin ne sattığı ve dikkat ettim önceki bit pazarında daha iyiydi herkes çanta, makyaj, bijüteri, giyim vs yazıyorlardı ve her ürünün satışı yapılıyordu. Ama böyle çok karışık bence ''X'in butiği; (çanta, giyim, bijüteri, makyaj,kozmetik)'' gibi yazmalı bakın kimse satış yapamamış.. ve bu çok mantıklı sadece ilk mesaja resim konulması ama ne satıldığını konu sahibi başlıkta belirtmeli sadece bu olsun. Lütfen bunu bir gözden geçirin.
Urunleri tek tek ekleyenler mi dersin.,acuklama yapmayip alicilardan soru olarak konusuna cevap alip uste konu tasiyablar mi dersiniz hersey var ..bunun yeni sistemle belki alakasi yoktur ama ben de urun satiyorum sattim diye yazmiorum siliorum satilani...sorularinizi ozel msj atin diyorum vs..yeni ekledigimde oluyor bu yeni diye de uste tasimiyorum bu yuzden dun actgm konum buguun en sonda...uyaniklik yapanlat var oldugu muddetcede yeni dedigimiz sisteminde faydasi olamayacak...birkac grub arkadasin konu icinde varsayim olarak birbirlerine urunleri hakkindaki yazismalarini hicccc saymiyorum bile..bunlara cozum icin elinde sopayla bir yonetici cikacak hali de yok nasil bas etsinler ki..bilemiyorum
bencede katılıyorum..Arıyorum konuları için alt bir bölüm mü oluşturulsa acaba..Onlar da güncellendiğinde satış butikleri geride kalabiliyor.
aynen arkadaşım ya insan aradığınıda bulamyor hele. arıyorum... nın butiği çok ilginç. ev eşyasına ve mutfak eşyalarına da mı ... nın butiği mi demeliyiz ? :/ya arkadasim ben sana hak veriyorum ben de genelde alici olan biri olarak ne arayip neye bakacagimi sasirmis oldugumdan bakamiyorum icerik degistiginden beri.. telefondan girdigim icin hicbir ayrinti gorunmuyor. simdilik sayfa sayisi az olabilir ama burada butun uyelerin konu acma hakki var bir kac gun once uc sayfaya inmis ne guzel deniyordu simdi dort sayfa bir iki ay sonra kac sayfa olacak belli degil.. bir de satis yapan arkadaslar falancanin butigi diye konu aciyor anladik da arayan neden filancanin butigi yaziyor anlamis degilim. mesela benim su an hic satis topigim yok aliciyim. yarin obur gun aradigim bir sey olsa pintosenin butigi yazip mi arayacagim ortada butik falan yokken
ama canım ya bana karışık geldi. ... nın butiği diyor ama ne satıyor ki belki aramadığım şeyler niye boşuna bakayım ki ? o da var ama anlamadım valla parantez içresine yazsak ürünleri çok iyi olur.Adrancım eskiden 495765487635 konu vardı yani. Haliyle bunca konuyu takip etmek zorlaşıyordu..Ama Şu anda hepi topu 4 sayfa..Bunların neredeyse yarısına yakını da "arıyorum" butiği..butiği olan arkadaşlar belli arkadaşlar..Yeni ürün eklendiğinde bilgi veriliyor "şu şu şu eklendi" diye ve konu zaten üstte çıkmış oluyor..Böylece bu kadar az konuyu takip etmek çok daha kolaylaşıyor..Yani butiklere girip çıkmak çok zor değil ki..
Ayrıca ben yeni sisteme geçildiğinden beri epey satış yaptım, satılan ürünleri sildim bile..Yani bunun yeni sistemle ilgisi olduğunu düşünmüyorum..Bazen duruyor bazen açılıyor işte.
ama Nevreste hanım böyle çok karışık oldu örneğin X'in butiği, Y'nin butiği, Z'nin butiği falan. mesela anlaşılmıyor kimin ne sattığı ve dikkat ettim önceki bit pazarında daha iyiydi herkes çanta, makyaj, bijüteri, giyim vs yazıyorlardı ve her ürünün satışı yapılıyordu. Ama böyle çok karışık bence ''X'in butiği; (çanta, giyim, bijüteri, makyaj,kozmetik)'' gibi yazmalı bakın kimse satış yapamamış.. ve bu çok mantıklı sadece ilk mesaja resim konulması ama ne satıldığını konu sahibi başlıkta belirtmeli sadece bu olsun. Lütfen bunu bir gözden geçirin.
Bu bölüme süper bir ceza yapısı getirdim uyguladım umarım çalışır. Olaki konunuzda kural hatası yaparsanız konuza 3 gün yazma yasağı getiriyorum. Bakalım ilk şanslı ;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dzeressa-butigi.803584/
3 gün boyunca kendi konusuna mesaj sadecekendisi yazamayacak ....
bakalım sistemde bu uygulama da çalışıyor mu ?
Su yonetime tam destek olayi nedir anlayamiyorum.insanlari bu kadar kucuk dusurmek bana hic dogru gelmiyor kusura bakmayin.