• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Bu arada 3 başlık açma hakkınız var biri satıyorum biri arıyorum 1 tane de takas

O zaman medcezirden sonra biz de tek konu altında toplalayalım mı ürünlerimizi benim burada 2 tane satıyorum bir de arıyorum konum var satıyorum tek konu altına toplanır ?

O zaman medcezirden sonra biz de tek konu altında toplalayalım mı ürünlerimizi benim burada 2 tane satıyorum bir de arıyorum konum var satıyorum tek konu altına toplanır ?

3 konu açma hakkınız var biri satıyorum biri arıyoru mbir de takas.

Lütfen 2 konunuzu tek başlıkta satıyorum ön eki ile toplayın.

Konu isminiz Evanesta'nın Butiği

olsun

Nevreste burada yazdığım kuralları toparlayıp senin kurallar bölümüne eklersen süper olur.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık inşallah bundan sonra herşey düzenli bir şekilde ilerler.:)
Şu yeni kuralları bi güzel okuyup ona göre konuyu açayım.:)

bu gidişle eski haline geri döncek ilk günden :KK53:

Ya çok enteresan..Adam açık açık yazmış..
"....butiği" şeklinde olacak ve her şey ilk mesajda toplanacak diye..Satılanlar ve yeni eklenenler ilk mesajdan düzenlenecek demiş..Nesi anlaşılmıyor bunun hakikaten anlamıyorum.

Kibliyorum valla..Herkes doğru düzgün okusun öyle açsın..Anlaşılmayacak bişey yok bunda.

"....butiği" şeklinde olacak ve her şey ilk mesajda toplanacak diye..Satılanlar ve yeni eklenenler ilk mesajdan düzenlenecek demiş..Nesi anlaşılmıyor bunun hakikaten anlamıyorum.

Kibliyorum valla..Herkes doğru düzgün okusun öyle açsın..Anlaşılmayacak bişey yok bunda.

haklısın Medom. o kadar uğraştı yöneticiler hakkını vermek lazım

Kiz nerde yaziyo ne oldu ben kacirdimmm sistem ucmusss amannn banada anlatin hangi sayfa napoyoruzzz:KK57:

Kiz nerde yaziyo ne oldu ben kacirdimmm sistem ucmusss amannn banada anlatin hangi sayfa napoyoruzzz:KK57:

Canım kuralları baştan aşağı oku, orada yazıyor ;)

"....butiği" şeklinde açılacak ve tüm ürünler ilk mesajda sergilenecek..satıldıkça satılan silinecek yenisi eklenebilir..her mesaja 50 foto koyma hakkı tanındı.

Ama ısrarla hala ürünleri parça parça ve 2.,3. mesajlara ekleyenler var :KK12:

Düzenleme hakkı "ilk" mesajda veriliyor sadece yahu.

Back