bu form macum dediğin şey bağırsakları çalıştırıyomu benim kabızlık problemim var zaten normalde de vardır diyet yapınca tamamen fenalaşıyo
evet çalıştırıyor. Aldığım aktar günde 3 kez yemeklerden evvel kullanın demişti. aldığım gün akşam ve sonraki gün sabahı kullanmıştım o gün eve zor yetişmiştim çok ağrı yaptı. Artık sadece sabahları kullanıyorum.
Su içip ve kuru kayısı incir bal gibi yiyecekleri yersen faydası olabilir.
Çok kısıtlayıcı diyetlerden kaçınmalısın.
Sağlıklı güzel günler diliyorum.a.s.
yok canım ben zaten katı diyet yapamam emziyorum. kayısı kompostom evden hiç eksik olmaz hayatım boyunca hep bağırsak sorunum vardı bu aralar dahada arttı. kızım emmeyi bırakınca bende deniyim bari. alışkanlık yapan bişeymi acaba mesala bana sinameki alışkanlık yapmışdı fayda etmiyodu ama 1.5 senedir içmedim hamilelik emzirmek derken bırakdım belki yeniden başladığımda tekrar işe yarar.
arkadaşlar doğadan form çayları hakkında ne düşünüyorsunuz işe yarıyor mu?
Anladım canım günde bir tane içeyim o zaman bugünden itibaren başladım umarım işe yarar. Teşekkürler opuyorumnanaktan
maaşallah be güzelim ya bu yediklerin bana bayaa bi çok geldi nasıl kilo veriyorsun bu şekilde demekki ben çok az yediğim içinmi veremiyorum acep
canim yurekten kutluyorummm yineeeee kocaman opuyorum 750 gr super valla bu arada vucut olculerini de yazarsan her hafta ne kadar incelmissin ona da bakabilirsin canim benim bi de fotograflarini cekmissindir zaten neydi ne oldu diye gorecegiz demi :) insallahhhh:)