teşekkür ederim canım.
Vücut ölçülerime bakmak isterim ama ölçtüğüm alet kayboldu.
Fotoğraf haftaya çekicem heyecan olsun :) hem 3 kilo verdikçe fotoğraf çekmek istiyorum 3 kiloya az kaldı. 3 kilo da 1 fotoğraf daha iyi olur. neydim ne oldum mu göreceksiniz tabi ki. :) inşallah
bende seni çok öpüyorum. yazdığın için sağol
sende diyettemiydin ?
ayy super olur canim yaa ben senin yerine heyecanlaniyorum valla ben de diyetteyim canim boyum kisa 1.57 60-61i de gormustum su an 49.5 kiloyum 2.5 kilom kaldi insallah her gun spor yapiyorum canim bi de sana bir sir veriyim spor yaptiktan sonra sut icersen iki kat daha fazla yag yakarsin canim benim ama spor bittikten 45dk icerisinde olmasi lazim canim opuyorumnanaktan
kumdenizciğim tebrikleeeeer=)) ara ara aklıma geliyorsun.ailemin yanında oldugum için çokgiremiyorum nete.. ve düzenim bozuldusabaha kadar oturup,aksama kadar uyuyordum neyse ki düzeltmeyi basardım..kilo verdim mi vermedim mi hiç bilmiyorum ama şuanki dileğim kilo almamış olmak.. eskişehire dönünce tam gaz devam edeceğim ben de.. koskoskoskocamaan öpüyorum canım seni. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Hayırlı olsun canım 85 olmuşsunn süperrr
yazmıyordun seni merak ettim iyimisin ?
sağol şekerim :)
iyiyimm canım hemde bomba gibi
bugün tartıldım 83.8çıktımm
devamm yaniii
:)) Merhaba canım
Az kalmış verirsin spor çok faydalı.
Teşekkürler, evet televizyonda doktordan dinlemiştim. Spordan 1 saat önce protein ve sonrasında da protein alımı spordan daha çok faydalanmamızı sağlıyormuş.
Zaten sütü eti yumurtayı severim. Allah bulamayanlarada versin. Allah' a şükür yiyebiliyorum.
Özletme kendini
Bende çok öpüyorum.opuyorumnanaktan
canım benım Allah bozmasın cok guzel gıdıyorsun ben turkıyeye aılemı zıyarete geldım o yuzden dıyet falan kalmadı malesef ama donunce yıne dıkkat edecegım umarım kocaman opuyorumm kolay gelsınn kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
canım ne kadar guzel ıstıkrarlı gıdıyorsun senı tebrık edıyorum. aksamkı bulgur pılavının olcusu nedır?? olculerı de yazarsan degerlendırmemız daha kolay olur :) ben de 20 kg vermıs bırı olarak sana tecrubelerımı aktarırım eger ıstersenbenım de son 11 kılom kaldı :)
Merhaba tebrik ediyorum seni ne güzel 20 kg vermişsin. En güzeli yavaş vermek sağlıklı.
Pilavı genelde 2-3 yemek kaşığı alıyorum.
Tabi tecrübelerimizi aktaralım.teşekkür ederim.
2009 yazın 12 kilo vermiştim.
Başarılar. İnşallah sağlıkla kilolarımızı veririz.
iyi gecelera.s.