benim de neredeyse 1 yıllık bir süreye yayıldı bu kiloyu vermem, yavas yavas oldugu ıcın kendımı bunaltmadım da strese de girmedim.
yeşil çayımı hiç ihmal etmedim ve sporumu yaptım.
aslında her insan kendi bünyesini bilir ve tanır. mesela ben biliyorum ki herkesin normal porsiyonları kadar yersem kilo alırım. ve de spor yapmazsam kesinlikle kilo veremem.
artık buna göre hareket ediyorum.
takipteyim seni
slm canım bu red pepper hakkında bılgın var mı? benım annemın de fazla kıloları var malesef ona yarar mı acaba bı seyler alsam dıye dusunuyorum ama red pepper gordum bugun dıkkatımı cektı ne dersın?
1 Kilo vermişiiiiiimmm harikaaaa
Akşam tartıldım.
Kilom 84 oldu. hihoyyytalkisalkisalkis
iyi ki sordun.
Geçen sene bende red pepper almıştım. Sadece 3 gün kullanabildim sonra geri iade ettim. Çünkü çok rahatsız etti kalp çarpıntısı oldu.Böyle ürünlerden korkuyorum. Reklamları cezbediyor olabilir ama en güzeli sağlıklı olarak yediklerimize dikkat ederek yapılabiliyorsa spor yaparak kilo vermek.
Anneninde yaşı ilerlemiştir sanırım, kullanmanızı önermiyorum.
Gçen sene araştırdığımda bu gibi ürünlerin hastalıklara yol açacağını öğrenmiştim.
Allah korusun.
Benim düşüncem kısaca '' Zayıflama ilaçları kullanmayın'' olacak.
Sevgilerimle.a.s.
Akşam tartıldım.
canımmmm oncelıkle cok tesekkurler cevap ıcın evet annem bellı bır yasın uzerınde ve de 90 kılonun uzerınde sımdı fıtness salonuna yazıldı su da ıcıyor ama yedıklerıne pek dıkkat ettıgını zannetmıyorum malesef dıyorum kı boyle elma kapsulu, red pepper, lahana bı seylerı sandaloz sakızı falan alsam heveslendırsem dıye ama sandaloz sakızına yok dedı dıgerlerınden de hangısı guzel bılemedım valla hihoyyyt
Akşam tartıldım.
kumdenizcim tebrik ederim seni canım harika gidiyorsun azmine hayranım daha kış mevsimindeyiz şimdi böyle güzel kilo verirsen yazın düşünemiyorum seni yazın daha kolay verceksin demektir bu