Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben sana cevap yazmıstım sıtede degısıklık oldugu zaman sılınmıs hep o mesajlar yaaa
cok tesekkur ederım o zaman 3 sık arasında kaldık su an onları arastıracagız ınsallah yıne yazarım ben hangısını sectıgımızı ınsallah canım benım
1-krom kapsulu
2-lıf kapsulu
3-elma-krom
canım merak edılmez mısın hıc nasılsın nasıl gıdıyor
bız zayıflama destegı urun ısını bıraz erteledık bakalım hayırlısı opuyorum ıyı geceler
nerdesin 2gündürrrr
AFıYET OLSUN DENıZ .....7 Mart 2010 Pazar
Kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz beyaz peynir
3-4 zeytin
Maydonoz
Öğlen:
2 dilim fırın mücver
Yeşil salata
3 köfte
Ara:
2 Ceviz
5 fındık
Akşam:
Patates yemeği
Salata
Ara:
1 Elma
1 mandalina
Kocaman forumda bana yazan az olunca kendimi yalnız hissettim biraz. Sağolun yalnız değilmişim.İşlerden çoğunlukla bu saatlerde gece yazabiliyorum. Gündüz yazmaya çalışacağım.
İyiyim. Sağolun sizler nasılsınız arkadaşlarım?
''Yesa'' hayırlısı olsun. Biraz irade gerekiyor. O kadar doğal ürün kullandım kullanıyorum. Hatta gerek olmadığını düşünmeye başladım.
Herşey irade yapabileceğinize inanın. Sağlıklı beslenin düzenli spor yapın. Sağlıklı ideal kilonuzda oluyorsunuz. Reglim yaklaşıyor canım tatlı tuzlu herşeyi istiyor bugün kaçamaklar yapıp biraz yedim. Madem canımız istiyor tamamen kesmeyelim. Haftanın 1 - 2 günü yiyin böylece mutlu olursunuz. 2 kilo vereceğinize 1 kilo verirsiniz ama mutlu olursunuz değilmi :)) Spor yapıp veririz. Yerkende bir iki parça abartmadan tabii ki yiyeceğiz. Canınız birşey istiyorsa azcıktan birşey olmaz.