slm canım 1 haftadır yoktum nasıl gıdıyor nasılsın umarım cok ıyıdır
bı rıcam olacak senden ama sen de kullanıyorsun bu forum macunlardan falan ya da cilek bı seyı falan kullanıyordun ya anneme de almaya karar verdık sen hangısını onerırısın
elma krom mu
ya da senın kullandıklarından herhangı bırı mı?
sımdıden cok tesekkurler
Merhaba hoşgeldin :) iyiyim sağol. Sen nasılsın? Aynı şekilde devam ediyorum.
Herkesin zevkleri vucud yapısı alışkanlıkları hayatı farklıdır benim beğendiğimi annen beğenmeyebilir. Bir de yaş farkı var biz genciz daha o yüzden bizim rahatsızlığımız yok Allah'a şükür. Annenin yaşı ilerlemiş olduğundan farklı sonuçları olabilir.
Form macunu ve altın çilek kullanmıyorum artık.
Altın çileğin çok faydası olmadığını televizyonda söylemişler. Dinleyemedim ne dediklerini bilmiyorum. Tabi ki faydası vardır ama abartmışlar sanırım. Ben az yedim bir değişiklik hissetmedim.
Form macunu büyük tuvaletimizi getiriyor. Fazla tüketilmemesi gerek bence. İkinci şişeyi almıştım geri iade ettim. Zaten içindeki çoğu bitkinin çayını içiyorum. Bitkinin çayını içmenin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Btiki çayı içmeye devam edeceğim.
Elma krom kullanmıyorum. Eczaneden aldığım sadece krom hapı var. Şekeri dengeliyor. Yanında da elma yerse elma krom olur :))
Lif kapsülüde tokluk hissi veriyormuş. İsterse onu da kullanabilir. Lifli gıdalar yerse bence onada pek gerek yok.
Diyet yaparken güçsüz kalmamak için vitamin kapsülü (bir kadın için gerekli vitaminler var içerisinde) 2-3 günde 1 kapsül olarak kullanıyorum.
Önerebileceğim krom kapsülü ve lif kapsülü isterse vitamin kapsülü.
Sağlıklı günler zemuszemus