Kumar Bağımlılığı

Bırakmaz ..Neyin uğraşı bu..Onda çaba yok tek taraflı omrünüzü züyan etmek ne kazandıracak..Hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz.Ömrüğnüzü bu şekilde gçirmek istiyorsanız devam edebilirsiniz.Asla duzelmeyecek.Gercekçı olun öncelikle.

Benim eşimde begımlı idi.Ayrıldım bende.Allah aşkına nasıl bir duyguki bırakılmıyor hep merak etmısımdır..Ne hissettırıyor bu kadar ..Herseyden vazgececek.Bızımkısıde patolojıkti

Benim eşimde begımlı idi.Ayrıldım bende.Allah aşkına nasıl bir duyguki bırakılmıyor hep merak etmısımdır..Ne hissettırıyor bu kadar ..Herseyden vazgececek.Bızımkısıde patolojıkti
bir kumarbazla yasamak asıl yıkıcı olan.Siz mantıklı bakamıyorusnuz..Hıc bır yolu yok..

Bugun donmemiş yarın tekrar doner kumara..Gılz kapak oynuyodur.Bırakma ıhtımalleri sıfıra yakın arkadaslar..

Biz de kumar illeti ve ilgisizliği ile uğraşıyoruz iki yıldır almadigim borç cekmedigim kredi kendisine vermediğim destek kalmadı elimden gelenin en iyisini yaptım yuvam için ama o kumari tercih etti beni ve çocuğunu çok ihmal etti. Simdi Ramazan ayından beri annemlerdeyim 2 yaşında çocuğum var bosanacagim sen bilirsin daha fazla çekme derim çünkü eninde sonunda olan sana oluyor

Aynı durumdayız 5 yıldır evliyiz son 2 yıldır da bunun kavgası savaşı var evin içinde. 2 yıl önce öğrendim çünkü sıkıştı itiraf etti kumar bağımlısı olduğunu kendisi söylemese anlamazdım anlaşılmıyor. 4 yaşında çocuğumuz var ve bütün rızkımız kumarda iddiada sokakta. Ev kira tek maaş. Çalışıyor olsam hala hiç haberim olmazdı. Tedavi de görmedik istedi gittik beraber görüştük bir süre hatta maaş bendeydi son 2 sene ama çözüm değil. İş yerinden para çalmış bankalardan ihtiyaç kredileri çekmiş yapan her yolu buluyor.
Üzülüyorum karnına ağrılar giriyor dilekçe verdik bu kararı almak zor çocuk olunca daha da zor. Beni düşünmeyen adamla evli kalmak istemiyorum. Haziranda duruşmamız anlaşmalı boşanacağız aksilik çıkartmaz inşallah. Bütün altınları borç diye diye aldı kumara vermiş daha neler neler. Tefecilere bulaşmadı inşlh sordum ama yok diyor. Düzeleceğini düşünüyor insan bize basit geliyor ama ağır hastalık bu çok zor düzelmesi He adam azaltmadı da gittikçe artıttı.
Sizin evlilik uzunmuş sevgi de olsa gitmez o evlilik böyle sevgi mi olur seven adam ailesini düşünür. Çocukta yok ayrılmak daha kolay olur aşırı sancılı süreç. Uzun oldu galiba. Ama benimde içim acıyor vicdanım sizin gibi susmuyor düzelecek gibi geliyor. Sanki onu hastalığına terketmiş gibi geliyor bakınca güzel günleri özlüyorum ama yok ileride kayıplarım daha çok olur. Ve beni çocuğu düşünmeyen adam 2 yıl içinde hiç çaba göstermedi güvenim yok sürekli yalan! Hep şüphe. Valla zor olacak ama kaç kurtar kendini canım.

Yanlış yazılmış tedavi gördük bende gittim yedam psikolog. Beynim midem kabul etmiyor salak yerine koyuyor gözünün içine baka baka oymaya devam ediyor

Pardon 12 yıl evli anlamışım. Mesleğe ne zaman girdi evlenmeden önce demekki yani siz evlenmeden önce biliyordunuz? Boşan demesi hepimize kolay geliyor ama o sancılı süreç çok başka. Kaç yaşındasınız? Ailen manevi destek olur mu?
Maalesef böyle durumda beyin istemese bile o alışkanlıklar sevgi ve emeklerle kurduğunuz yuva için mücadele etme isteği oluyor ama sadece kadınlar yapıyor erkekler kendilerini zorlamıyor kolaya kaçıyor. Yeşilaya gidin ücretsiz kendiniz destek alın asker olduğunu söylemeyin. Konuşmak iyi geliyor bende gittim.

4 yıllık evliliğimin son 2 yılı kumar hayatımızda öncesi böyle değildi

Evlenince başladım dedi eşim bana sanırım önceside var bilmiyorum artık inancımı yitirdim. Bende son 2 yılda öğrendim. Yeşilaya danışın eşin de gidebilir meslek bilgisi söylemez. sadece sizinle de görüşürler. Biraz daha şans verip deneyin

Öncelikle Allah yardımcınız olsun çok sıkıntılı bir durum aynı seyleri arkadaşım yaşadi. Fakat onlarin çocuğu vardı katlanmak zorunda kaldı. Eşide askeri personeldi işinden oldu kendi bıraktı yani.. battikca battı toparlamak istedikçe başka belalara bulaştı sonuç olarak şuan hapiste olan arkadaşıma ve çocuğuna oldu.

Yılların emeği vardır belki kendinize yediremiyorsunuz vazgeçmeyi bilemiyorum ama eğer elinizden geleni yaptiysaniz ve hala birakamiyorsa çocukta yokken kendi yolunuzu çizin. Çünkü bı yerden sonra kendi yolunuza gitmekte zor olacak ve tamamen çıkmaza gireceksiniz.

Birde şu sağ üst arama yerine kumar yazıp açılan konuları aratıp okuyun aklınız durur. Tek son çare ayrılmak. Öyle çok üzülüyorum ki üzüle üzüle gittim adliyeye verdik dilekçeyi. Ama başka seçenek bırakmıyor.

Ne kadar çok varmış kumar bağımlısı insan.
Bende çevremde arkadaslardan duydum.
Allah düşman başına vermesin.

Bizim bir tanıdık da kumar oynuyor. Ne yeminler etti evlenmeden önce ve sonra ama olmadı. Kendini, eşini, iki tarafın ailesini çok üzdü. Biz bile boşansalar keşke çocuk olmadan dedik. Ama işte çocuk oldu ve çocuk olunca kıza bi cesaret geldi galiba ve boşandılar. Bebişim hep iki arada bir derede geziyor. Adama gelince hala yeminler ediyormuş ailesinin dediğinine göre ama geçen yine yüklü bir miktar borç yapmış denildi kısacası kumar zor

Kendi evine kumar oynayarak kendi bakmasından aciz olan adam, esinin annesi sayesinde o ev geçinmeye başlamışsa yarın bi gün karısının altınını da satar ki bana göre bi adam karısının altınını kumara yatırıyorsa yarın bi gün karısını da o masaya yatırır.. Gördük cünkü gördük ki söylüyoruz. Hic olmamıs seyler değil. Kumar düzelen bi bağımlılık değil. Seneler sonra bile tekrar yoklar o istek. Bir uyusturucu bağımlısı o hastalıktan kurtulur, ama kumar kurtulmaz.. suan sen istiyorsun ki insanlar bosanma de yahu ayağa düsüp rezil bi hayat yaşıyorsunuz

Bu kumar bağımlılığıni askeri personel de çok fazla duyuyorum. Eşimde ilk kez askerde karşılaştıgi kumar bağımlısı kişileri anlatmıştı . Bir sebebi var mı acaba
Para fazla geliyor orda hele ki gorev gibi durumlari olunca yalniz kaliyolar arkadaslari da etkili oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…