- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.758
- 133
Ben de takılarım takılır takılmaz kayınvalideme verdim hepsini altın nakit ne varsa. Anneme vermeyi düşünmedim bile. Çünkü biliyorum ki eşimin ailesi bunu inanılmaz sorun yapardı. Nişanlı kaldığım süre boyunca onları en azından bu kadar tanımıştım. Hemde hatırı sayılır bir takım vardı düğünde nerdeyse ortalama bir ev alınırdı. Biz sizin için saklayacağız ev alırken ya da yatırım yaparken size vereceğiz dedi. Sonuçta ne oldu ben ev alırken nerdeyse yarısı verildi. Çooook üzüldüm. Resmen kazık yemişiz gibi düşündüm. Günlerce uyuyamadım. Düşünün o düğün takısında her iki aileninde payı var. Ama eşime hiç mevzusunu açmadım. Ben bile böyle üzülürken bunca yıllık evlatları olarak eşim kim bilir ne kadar üzülüyordur diye düşündüm. Birde bu düşüncelerimi açsam olay çıkar maddiyatçı gelin olurdum. Galiba bunu göze alamadım. Maddi şeyler yüzünden eşimle aramın açılmasını istemedim. Ki biz evlenirken eşyalarımızı, düğün mekanını, yemekleri herşeyi ama herşeyi ikimiz karşıladık. Tabi daha çok eşim.
Çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum. Ama anlattığım gibi eşimle ya da ailesi ile karşı karşıya gelmemek için ben tedbirli davrandım. Şimdi kayınvalidemde kayınpederimde çooook sever beni. Ama hala temkinliyim onlara karşı. Öyle işte.
Çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum. Ama anlattığım gibi eşimle ya da ailesi ile karşı karşıya gelmemek için ben tedbirli davrandım. Şimdi kayınvalidemde kayınpederimde çooook sever beni. Ama hala temkinliyim onlara karşı. Öyle işte.