- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Benim birşeye alındığım yok.Sen hala kendi okuduğunu kendi anladığın şekilde yorumluyorsun.Ben sana asitli krem sürdün dedim mi?İnsanlar inanmıyor diye yorum mu yapmayacak.Sen burda yorum yapıyor,insanların yorumlarını eleştiriyor,sonra da kimseyi kendi çevrenizle yargılamayın diyorsun.Herkesi eleştirme hakkına sahipsin.Bizim kurduğumuz cümleyi burda yorumuna ekleyip eleştirme hakkına sahipsin.Biz kalkıp sana cevap verince şaşırıyorsun,alınganlık diyorsun,alaycılıkla suçluyorsun.Bu kadar alınmanıza gerek yoktu. Şaşırdım mesajınızı okuyunca. Yazdığın mesajlarda ki alaycı tavırları anlayabiliyorum, ona istinaden yazdım. Kız burdan garip şeyler yazıyor, yani belli ruh sağlığı bozuk kalkmış babandan bir tek sen mi dayak yedin diyen biri çıkıyor. Dediğim gibi başına gelenlere herkes aynı tepkiyi veremez, bunu anlatmaya çalıştım. Takıntı durumuna örnek olarak kuzenimin hislerini örnek olarak yazdım- takıntı böyle bir şey malesef demek için - yargılamaktan bahsetmişsiniz! Ne alaka anlamadım gerçekten.
Diğer yazdığın bir ton şeye gelirsek, ruh sağlığı yerinde olan bir insan zaten bütün bunları yapmaz ki, tutarsızlığı bile psikolojik rahatsızlığından dolayı söylüyorum normal değil mi? Ayrıca bu kadar inandırıcılıktan uzaksa sizin için ve çok tutarsız buluyorsanız neden yorum yapıyorsunuz ki? Ayrıca babasından dayak yediği için eşinin eline asitli krem sürmüş dediğimi hatırlamıyorum!
Kendi ailesi içerisinde yaşadıkları ve daha sonra evlilik hayatı o, bu, şu derken ilk belirtiler ciddiye alınıp tedavi olmayınca hastalık ilerlemiş ve bunları yapacak düzeye gelmiş, denebilecek şey budur en fazla. Bunuda en iyi uzmanlar bilebilir tabi biz en fazla yorum yapabiliriz kendi düşüncemizle...
Neyse size iyi günler.
Ben sana bak kapı gibi yazmışım o okuduğun konuların içindeki yalan dolanı.Sense tutarsızlıkları hastalığının ilerlediğini gösterir diyorsun.İyi o zaman her yalan konuşana,her biri diğer yoruma eş olmayana hasta diyelim kimse kimseye yorum yapmasın.
Bak canım yorumunu yapar geçersin.Ama bizim yazdığımız birşeyi KOMİK diye adlandırırsan,eleştirirsen cevabını da alırsın.Neden yorum yapıyorsunuz ki,di,ye bir cümle kullanamazsın.
Neyse bu konuda daha da fazla yazmak isttemiyorum.