Tavsiyeniz için Teşekkürler Mantıklı geldi İyi Geceler.Bosanmayacaksaniz çekin durun işte konu acmanin anlami nedir, kumarbaza nasil bir fikir verelim? Siz de oynayin o zaman.
Asil mantikli olani en bastan elemissin ne diyeyim ki?Tavsiyeniz için Teşekkürler Mantıklı geldi İyi Geceler.
Teşekkür ederim saolun…alkol uyuşturucu bağımlılığı geçiyor bu geçmiyor çok zor. en zoru belki. ama tedavi için klinige götürün. sonra cıkınca bir süre daha deneyin. olmazsa boşanmak tek çare. çok zor çok üzgünüm adınıza
Bascavusun beygiri mi osuruyo burda. 7 ced kumarbaz ailedenim. En kücük amcam 20 senedir bagımlılıkla bogusuyo. Babaannem onun kahrına öldü zaten. 8 ay öncede daha yeni bürosunu acmıs arkadasım kendini astı ve intihar etti. Daha neyin örneklerini vereyim size.Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Hayir bu illetten kurtulan yok. Kumar bağımlılığı kurtulma olmayan bir bağımlılık. Ben burada ne kadar konu okuduysam kurtulan yol.Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Teşekkürler saolun…Hayir bu illetten kurtulan yok. Kumar bağımlılığı kurtulma olmayan bir bağımlılık. Ben burada ne kadar konu okuduysam kurtulan yol.
Boşanmak en kolay yolsa gençliğinizi bir acizin insafına bırakarak debelenin durun. Sorun onun sorunu. Çabalamasi gereken o. Bu acizliğiyle iradesizliğiyle şimdiye kadar gözünüzde böceğe dönüşmemesi ilginç.
Nasilsa boşanmayacaksınız. Kıt kanaat yaşamaya da alışmışsınız. Uzerine düşmeyin. Siz bu adamı her hatasiyla kabul eden duzeltmek için savaş veren annesi olmuşsunuz.
Bekara koca bosamak kolaysa size de bir kumarbazla yaşamak kolay olsun madem. Caresi yok diyoruz. Ortada evlilik kalmamis ki kurtarmaya calisiyorsunuz.Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?