• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde arta kalanlar.

Ama şöyle düşün en azından değişim başlamış,sana hak veriyor,ve çabaladığını görmen için bir kaos yaşaman şart değil!bende unutamıyorum ama benimki başta çok kuyruğu dik ve tozkondurmuyordu...Hele şükür şimdi iyiyiz ama şimdide annem kıskanç ne yapayım diyor!yani bu seferde kabullendik boyun eğ!amaaaan bir bilseler nelere maloluyor bu aile sıkıntıları!

Of sanki neyi kıskanıyorlar ya biliyoruz Anneler Eşlerin yerini tutamaz. Sen annesin anne! Bi anneliğini bil otur köşede.. Neyin yarışı bu?

Çok şükür canım benimkisi de seninkisi gibi.. Allahıma bin şükür ki hatasını anladı, sonuna kadar artık arkandayım sözünü verdi cok sükür ki :(

Ben sizin yerinizde olsam eşimin ailesiyle asla görüşmezdim,isterlerse ağızlarında kuş tutsunlar.
Ama bu tokat olayını ben kaldıramazdım ne yalan söyleyeyim.

Basta hic görüsmedim zaten, sonra eşim ısrar etti.. Dedim seyrek görüşürüm çok nadiren gider gelirim, aramam.. Gerektiği kadar konuşurum. Dedim kabul etti hatta böyle demem/kabul etmem, benim açımdan bakabilmesine fırsat oldu. Hak verebildi.. Bende hala kaldıramıyorum orası doğru, yediremiyorum hala kendime.. Ama napiyim, onlarla görüşmemem eşimdr şu algı olcaktı "oğlum bak biz konuşmak istiyoruz hatamızı anladık, eşin şimdi bizimle konuşmak istemiyor " onlar bu sefer iyi kalpli ben kötü olcaktım

Eşim annesinin yanında beni terslemişti bir kere , o da ameliyata girecekti hastanede yatıyordu, ameliyat da varikosel ameliyatı olunca daha da bir hassastı. Ama ben dayanamadım tekken yapsa yine sorun değil ama annesinin yanında öyle terslemesi çok zoruma gitmişti. Grurum kırıldı, kalktım ağlayarak çıktım gittim hastaneden annesine "bişeye ihtiyacınız olursa arayın anne" dedim.
50 kere msj attı peşimden özür diledi ama yok içim soğumuyor hastane kapısında Nasıl ağlıyorum benim annem geldi o ara. Zorla beni yanına soktular hasta, hassas dönemi sen alttan al falan. Neyse girdim içeri annesi de annem de odada başladım ağzıma geleni saymaya annesi biz çıkalım tek konuşsunlar dedi yok hiçbiyere gitmeyin o sizin yanınızda bana bağırmaya utanmıyorsa ben hiç utanmam sorun değil önünüzde yiyelim birbirimizi dedim. Ancak öyle rahatladı içim.

Yani insan mahçup oluyor küçük düşmüş oluyor,aynısını o da yaşasın o da küçük düşsün istedim ben. Sonra da bir vakit kaynanamın yüzüne bakarken utandım. O da kaynanamın hiçbir suçu yok olayda. Anlıyorum seni özetle grurun fena kırılmış ama o anda devam kararı almışsın madem şimdi unutup devam etmen gerekiyor. Eşin de çabalıyormuş hem. Bak bir daha böyle bir hatası olursa asla gözünün yaşına bakma kimsenin. Olmaz inşallah ve Zaman'la hepsini unutursun inşallah..

Altınları da biz balayında yanımızda götürmüştük ne cesaretse:KK48: arabanın bagajına sakladık. Kime vericez diye bir konuşma da hiç geçmedi. Zaten balayı dönüşünde de götürüp hepsini bozdurup borcumuzun bir kısmını ödedik onlarla. En yakın iş arkadaşım altın davası yüzünden evliliğini bitirdi 1 ayda, ben de aramızda konusu geçecek diye çok korkuyordum, eşime ben ısrar ettim git bozdur hepsini diye hatta

Bak o laf bile sana nasıl dokunmuş dün gibi hatırlıyorsun, maalesef. Benim ki tokattı ve eşime bunu yaptıran gaza getiren ailesiydi. Kendimi onlarla konuşarak hiç birşey yokmuş gibi devam ettirerek gurursuz hissediyorum. Hem dayak attırırız hemde senle hiç birşey yokmuş gibi konuşabiliriz! Biz erkek tarafıyız! Seni kırmaya üzmeye hakkımız var gibi diyorlar sanıyorum hep kendimce.. Ama kendimi o kadar hazırlıklı hissediyorum ki elini bir kere daha uzatsın, ben giderim. Ailesi tek bir laf etsin ağzıma geleni sayar çıkar giderim diye.. Ya hala inanamıyorum biliyormusun? Ben eşimle 10 sene olacak beraberim.. Bana bunu nasıl yapar? İnanın ki hiç ummazdım.. Beni enkadar sevdiğini görseniz hatta onu sevdiğimdende çok sever kendisi beni.. Öyle bir insanın bana bunları yaşatması çok zoruma gidiyor. Herneyse, inşAllah atlatırım :KK43:

Altın konusunda da çok iyi yapmışsın ya, keşke bende alıp götürseydim yanımda..

Pislik resmen kv n. Kadın resmen senden alacağını almış(tokat attırmış eşine) sonra da havasını atıp keyfini sürmenin telaşına koyulmuş. Dinsizin hakkından imansız gelir. O nasıl iki yüzlü davranıyorsa fırsat vermeden iki misli ikiyüzlülük yap. Farkında bence o davranışlarının seni ne kadar kötü yaptığının. Sanki ben dayak yedim gelinime yedirmeden de içim rahat etmeyecek mantığıyla bakmış olaya ve istediğini elde etmiş. İçi soğumuş cadının. Eşin hem sorunun hem de çözümün olamaz bir sıkıntı söz konusuysa psikoloğa git. Anlamlandırıp yol almanda daha etkili olur, emin ol

Çok haklısın ya, cidden. Rahatladı.. Ama Âllah büyük onun da iki kızı var. Onlar el bebek gül bebek olmayacak, Rabbim elbet bulduracak onda!
Allaha havale ediyorum onu. Aynen psikolog şart bende :(

Selam Kızlar,

Öncelikle içimden geçenleri bir psikoloğa anlatır gibi sizlere anlatmak istiyorum. Lütfen kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın, eleştirelere açığım ama kırıcı olmama şartıyla.

Beni tanıyanlarınız bilir..

Bu aralar hala sorunlarımı atlatamadığımın ve bu geleceğime yansıdığının farkına vardım.

Evlenir evlenmez balayından geldiğim gün altınları Annem'e verdiğim için kıyamatler koptu. Görümcem değil de sadıcım para sepetini salonda tuttuğu için ne kavgalar oldu..

Baştan anlatmam gerekirse;
Düğünde görümcem durmadan ısrarla sadıcımdan tepsiyi istedi oda vermeyince (doğal olarak sadıcın görevidir) gitti babasına yetiştirdi.. Altınları, gerdeğe gireceğimiz vakit kısa içeri girip kv oğluna ben lavabodayken, napacaksınız kime vereceksiniz diye fişfişkledi.. Parayı onlara verip altınları anneme verdiğim için balayındam geldiğim vakit kıyametler koptu boşanmaya kadar gelindi ağıza alınmayacak kelimeler sarfedildi aileler birbirine girmeye ramak kalmıştı. Annem göz yaşlarına boğuldu hem kızından ayrılma duygusu hemde bu altın meselesi yüzünden. Bunların hepsi de görümcemin annesiyle babasını doldurmasından başlıyor.. Annem dayanamayıp altınları getirmesi "ben kendi düğünümde kalan altınları ellemiyorken kızımın altınlarını mı çalacağım"a kadar getirilmesi mevzuyu..

Herşeyde vardır bir hayır deyip yoluma devam ettim. Ailemle ısrar etti aslında eşin iyi insan ailesi yüzünden böyle yaptı vs diyerek.

Bir sene iniş kalkışlarla devam etti evliliğimiz.

Kurban bayramında ellerini öpmeye gittiğimizde (görümcemle hala konuşmuyordum onun cabalarına rağmen küstüm onunla, affedemiyorum evliliğime cicim ayıma ailemi böyle üzmesine en büyük sebep olanı affedemiyorum.) görümcem pat diye odaya girip "sen sesini kesiceksin konuşmicaksın ben abinle konuşacağım. Abi karın olacak insan anneme laf söylerken birşey olmuyor ama benim nişanlım anneme laf söyleyince mi kötü" diye başladı carlamaya. Eşim Allah için ilk kavgamızdaki gibi ailesini değil beni savundu kalkıp gidicektik annesi sütümü helal etmem diyene kadar. O anda ben hayır gitmiyoruz oturalım dedim. Annesini ezmemek için.. (Salak kafam, kalkıp gitseydin ya!!!) Sonra sen kp kalk eski defterleri açmı aç.. Oğlunu allem et kallem et kendi tarafına çekmi kv'yle birlikte çek.. 3'ü benim üzerime yürüdüler, bide oğullarına bana tokat attırdılar.

Evet hala niye birliktesin diye sorduğunuzu duyar gibiyim..

Yeminler etti, bu insanların bizim evliliğimize ne kadar etkileri olduğunu olan bizim evliliğimize olduğunu anladı. Ailesiyle çok seyrek doğum günlerinde bayramlarda fln görüşüyoruz. Kız kardeşiyle ne eşim ne ben görüşüyoruz. Birdaha asla böyle şeyler yaşatmayacağına dahi yeminler etti, ailesine karşı "isyan" etti. O benim karım bunu kabul etmek zorundasınız dedi. Ailesini aramıyordum bir kere olsun, onlar durmadan brni arıyolardı.

Buzlar erisim diye eşime annesi hadi bizimşe tatile gelin demişti. Allem etti kallem etti kabul ettirdi bana ve gittik, Allahıma çok şükür herşey yolunda geçti kp kolumdan tutup bildiği lokantaları fln ne varsa gezdirdi.

Herşey yoluna girdi gibi ama ...
İçimdeki duygusal patlamaya dur diyemiyorum. Ne zaman bu konuyu birisine anlatma gereği duysam gözlerimden yaş geliyor.. Çok kolay basit bir konu değil. Herşeye rağmen eşim Bana o tokadı kv ve kp karşısında attı. Kv'me başbaşayken dedim. Birdaha o tokat atılsın yanınızda veya değil çeker giderim bunu oğlunada söyledim. Dedim.. Oda bana ben neler yaşadım bir bilsen lp'in ailesinin yanında ağız burun girişti bana kv'mde beni evden kovdu keşke yanımda olsaydı dediğinde (inanın tutamadım kendimi ağzımdan çıktı) bende kendisine ama sende kv'den gibisin o ortamda kavgada oğlunu tuttun hatta üzerime yürümesi için laflar söyledin dedim.

Ya anlamıyorum bir bakıyorum ailesi çok iyi cidden melek gibi diyorum bi bakıyorum fesat, kıskanç, yuva bozan insanlar gibi görüyorum.
Sanki kv'm sorunlar yaşadı diye bana da aynısını yaşatmak istiyor. Benim eşim evinde vs. çok iyi yani bir dediğimi inanın iki etmez çevremde ailem olsun herkes eşimi çok takdir ederler saygısından bana olan sevgisinden ötürü.

Şimdilerde eşime olan güvenim sıfır. Yine ailesine ezdirirmi sorusu beynimi kemiriyor. Annesiyle tlfnda konuşsun ne diyor acaba diye tv sesini fln kısıyorum. Hayat böyle geçermi? Eşime tabii ki soruyorum yine olsa o olay naprdın diyorum seni alır giderdim o evden diyor. Artık biz ilişkimize bakalım biz bize bakalım lütfen açma o konuları diyor. Geçen doğum günüydü ne aliyim aşkım sana dediğimde bile "kimseyi dinşemeyelim artık evliliğimize bakalım, bizim huzurumuz olsun istiyorum" dedi.

Biliyorum çok gurur zedeleyici bir durum yaşadım.. Onu sindiremiyorum sanırım, o yüzden bu kafamdaki sorular.. Ama bırakamama sebebim sevgim dışında ben bu adamı tanıyorum 2006'dan tutun 2012'ye kadar sevgiliydik 2 sene nişanlı kaldı sonra düğünümüz oldu. Bizim çocukluğumuz beraber geçti, 2. şansı verdim. Öylede böylede sürdüryorum. 3. De yokum, direk annemlere giderim.. Kendimden çok ailemi düşünüyorum birde, annemde tansiyon yüksekliği var kalp çarpıntısı var babamda miğdesinde leke var kan öksürüyor.. Ya cidden çok doluyum bu aralar..

Ha birde hiç birşey olmamış gibi iyi davranan birer kv ve kp'im var... Ortada kalan ise ben.

Gerek yaşantılarından örnek vererek, gerek bana yol göstermek isteyerek yazılan tüm yorumlara birer birer teşekkür ederim şimdiden.

Derdimi birtek buraya yazabiliyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar :KK43:
Altınları banka kasasına koyabilirdiniz.Bu konuları öncesinden eşinle konuşmalıydın.Görümcen cahilce davranmış aklınca görümcelik yapmış.Umursama geç.Kayınvaliden her kayınvalide veya anne gibi,kendi bakış açısıyla bakar ben neler çektim der.
İnsanların ne yaptığı önemli değil,senin ve eşinin birbirinize tutumlarınız önemli.Oyüzden sesi ksıp telefona odaklanman yanlış.
Kayınvaliden ve kayınpederin hiç birşey olmamış gibi davranıyor demek yerine,olumsuz günleri geirde bırakıyorlar kin beslemiyorlar diye bir bakış açısıyla baksan daha mutlu olursun.
Eşin de sana bayağı adım atmış,bir şeyleri telafi etmeye çalışmış ve açık ve net kendievliliğimize bakalım demiş.Buna rağmen hiç bir çaba sarfetmeyip acaba şöyle mi olur,şunu yaparsa giderim gibi laflarla ömür geçmez.Eskileri açmak kalbi eskitir.Ya önüne bakacak kimseyi umursmayacak evliğini sürdüreceksin.Ya da bırakacaksın.

Senin eşin daha yeni evliyken seni döve döve beyin travması geçirtti, bunu neden yazmadın? Takmışsın bi gorumce, kv. Bırak allah aşkına kendini kandırma. "Bana tokat attırttılar" ne demek. Senin sorunun eşin, bitti, nokta.

Pardon da bu doğruysa neyi tartışıyoruz?
Gidip tedavi olmalısın arkadaşım,belli ki kendince yalan/sahte bir dünyada yaşıyorsun, bu adam tarafından sevildiğini,önemsendiğini sanıyorsun vs. vs.

Senin eşin daha yeni evliyken seni döve döve beyin travması geçirtti, bunu neden yazmadın? Takmışsın bi gorumce, kv. Bırak allah aşkına kendini kandırma. "Bana tokat attırttılar" ne demek. Senin sorunun eşin, bitti, nokta.

Bak o laf bile sana nasıl dokunmuş dün gibi hatırlıyorsun, maalesef. Benim ki tokattı ve eşime bunu yaptıran gaza getiren ailesiydi. Kendimi onlarla konuşarak hiç birşey yokmuş gibi devam ettirerek gurursuz hissediyorum. Hem dayak attırırız hemde senle hiç birşey yokmuş gibi konuşabiliriz! Biz erkek tarafıyız! Seni kırmaya üzmeye hakkımız var gibi diyorlar sanıyorum hep kendimce.. Ama kendimi o kadar hazırlıklı hissediyorum ki elini bir kere daha uzatsın, ben giderim. Ailesi tek bir laf etsin ağzıma geleni sayar çıkar giderim diye.. Ya hala inanamıyorum biliyormusun? Ben eşimle 10 sene olacak beraberim.. Bana bunu nasıl yapar? İnanın ki hiç ummazdım.. Beni enkadar sevdiğini görseniz hatta onu sevdiğimdende çok sever kendisi beni.. Öyle bir insanın bana bunları yaşatması çok zoruma gidiyor. Herneyse, inşAllah atlatırım :KK43:

Altın konusunda da çok iyi yapmışsın ya, keşke bende alıp götürseydim yanımda..

yukarıdaki msj doğru mu ya???

akghkhk..what??? gerçek mi bu?

Ben zaten anlamıyorum.neden erkek tarafının gözü hep altınlardan ya.benim Abim evlendiğinde hiç bir şeyini ailem almadı.sen ana baba olarak evladı dünyaya getirdiysen görevlerini yapacaksın ya.senin olayına gelince esinle birbirinizi seviyorsanız geçmişe takılma mutluluğuna bak.şunu unutma evlilikte çoğu şeyi unutcaksın yoksa mutlu olamazsın evliliğin uzun ömürlü olmaz.

Onlarda olup bizde olmayan sey kurnazlik isten pazarlik ayni dedigin gibi yuvada huzursuzluk cikarana kadar elinden geleni yapiyolar sonrada bize rahatlik batan onlarda aman yuva bozulmasin diye caba icine giren oluyolar.
Onun icin ne kendinden odün vercen nede baktinki karsindaki senin kadar cabaya girmiyor birakacan.anlamiyolar senin evliligi devam ettirmek icin cabaladigin cabayi gormuyolar.

Ya olması gereken de bu değil midir? Altınları göstermelik mi takıyorsun da gözün onlarda oluyor hala? O bizim için takılmadı mı? Bırak peşini altınların o zaman ya. Çevremdikler anneme verdim altınları diyince nasıl imreniyorum anlatamam.. Ama yoruldum, şunu da deseydim yüzlerine şöyle yapsaydım demekten yoruldum.. Gelişi güzel yaşamak istiyorum artık hayatı. Allaha havale ediyorum. Bana yapılanlar çıksın görmek istiyorum, köşeye geçip sizde bana yaşattınız aynılarını demek istiyorum..
Cok kotu seyler yasanmis.
Ama bitmis gibi.
Ben olsam bende asla unutamazdim esimin bana attigi o tokati.
Ve cokta guzel soylemissin kvye, o kendi cektigini sizede cektirmek zorundamiydi?
Ben o laftan snra daha neler neler sayardim o kvye hazir dokulmusken.
Bn evli degilim, ama bi babaannem varki aynen kv den gibidir.
Zamaninda babam yurtdisinda calisiyormus annem koyde 5 cocugu tek basina buyutmus. Koyde kv desi yani babaannem balkondan " domuzun cocugu nerdesin, hrkes yemek bekliyor" diye bagirirmis. Bizi hep ezmis. Oturur bazen " ahh ahh ben ne cektim" diye anlatir. Bende derimki " sen cektin anladimda anneme neden cektirdin?'. Cevap olrak " o ne yasadiki ben ona ne yapmisimki, kv bana bunu bunu yapardi aah aahh" diye anlatir.
" hatirlamiyonmu anneme yaptiklarini? sen kendi kv nin yaptiklarini unutmadin ama anneme cektirdiklerini unuttum emi?" Diye soruyorum. " annen ne cekmiski senin, sen ne biliyonki, kucuktun, ben bisey yapmadin annene, yalanmi soyluyom burda sanki" diyor. " yalan soyluyon ebe, unuttum diyon kiviryon, bari pismanin dede Allah affetsin, sen boyle yaptikca cehennemliksin soyluyum ben sana " dedim. " hepiniz bana dusmansiniz, bn bisey yapmadimki, hepiniz aynisiniz " diye diye odasina gitti.
Agzimi bi actiydim daha duramadim.
Sana acimayana sende acima.

Söylemediklerim söylediklerimden daha çok.. Aman evlatlarına birşey olmasın ama gelin üzülebilir o benim evladım değil sonuçta kafasındalar hepsi.. Ya tamam da bizde bir ananın evladıyız.. Rabbim bunu yanında kâr mı bırakır sanıyorsun? Benim yuvamı bozsan senin evladının ki de bozulmuş olmuyor mu? Kızına da geçmez mi ahım? Ben senin çektiklerini çekmek zorunda mıyım? Dışdan görsen OdunHatun yalan söylüyor bu kadın hayatta yapmamıştır dersin.. O kadar ki iyi melekleri rol yapar, güler yüzlüdür.. İçini bende evlendikten sonra gördüm.

Demem o ki bende senin gibi zamanında Babaanneme az laf söylememişimdir Anneme çektirdiklerine karşılık, ama noldu? Ben yapmadımkiii oldu cevap hep bir kaçamak cevaplar.. O yüzden tek o cümlemi kurabildim gerisini ya anlar susar ya anlamaz devam yapar. Kendi bilir.

sende de akıl yok. altını anana parayı kv ne neden veriyorsun...
hepsini annene ver. isteyen istediğini desin. kendi kendilerine debelenir tepinir otururlardı popolarının üzerine.
düğünde takılıan sizindir kv 'lerin değil.
annende vermemezlik edecek tipte değilmiş. hepsini annene vereydin, balayı dönüşü alırıdn.
herkes düğünde toplanan paraya bel bağlıyor yaa.. ne kadar açlarmış. yada baştan söyleselermiş bizim paraya ihtiyacımız var böyle böyle kızım razmısın ? ok dersen biz alış satış sözleşmesi gibi hazırlanır. şu kadar değerde altını veriyorum zamanla da bunu şu şekilde geri istiyorum diye. birde notere imzsa :KK70: hopp gene senden almazlardı :KK70: hueueuhe
bunlar hiç ayıp değil. ben bir tek türkiyede gördüm düğün parasına göz dikildiğini...

İstedikleri kadar debelensinler demekle olmuyor canım başında gaza gelen kocan varsa hiç de öyle "amaan saldım çayıra mevlam kayıra" diyemiyorsun :(

yukarıdaki msj doğru mu ya???

Doğru, biz bu altın mevzusu yüzünden çok kavga ettik.. Öyle böyle değil. Eşim sinirli ben sinirli evde kırlmadık eşya kalmıyordu ilk zamanlarda.. Allah çok şükür şimdilerde öyle kavga da yok hala ben vurmaya kalkışırım kendisine (doğru değil biliyorum) kendisi abartıyorsun bak yapma diye sakinleştirmeye çalışır. Erkeklenmesi yok artık.

Son tokat davasında artık giderim diye yeminler ettim şimdi bana küçük koluma dokunsa kolumdan tutar gitmiceksin demi diye.. Diyorum ya canım çok zor dönemler yaşadım üstteki bayanın yorumunu göremedim sen alıntı yapınca gördüm.. Durmadan aynı şeyler yazılıyor açtığım konuların altına bende engelliyorum. Yüz bin kere yazıyorum bu insanlara anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar.

Eşime bunu yaptırandada suç yokmu yapan kadar? E o zaman tabii ki görümce kv kp dicem demi? Gökten gelmiyor ya bu kavga nedenler vurma eylemleri..?

O tokadı ben de unutmazdım, hatta evliliğme devam eder miydim bilmiyorum,bilemem şuan.

Ama siz devam etmişsiniz, yanlış yapmışsınız diyemem, kararınız bu olmuş,bundan sonra önünüze bakın.
Yaşananlar unutulmaz ama yine de sünger çekin ve devam edin. Unutmak en çok sizi rahatlatır, kafanızı, ruhunuzu....
Eşinize olan güveniniz zamanla yerine gelecektir, zaman diyorum sadece

O insanları (eşimin ailesini) böyle hiç birşey olmamış gibi davrandıklarını gördükce daha çok kızıyorum olanlara, daha çok alrvleniyor içimdeki öfke. Ama İnşallah düzelir herşey unutur yoluma bakarım inşAllah :(
Çok sağol canım yorumun için..

Altınları banka kasasına koyabilirdiniz.Bu konuları öncesinden eşinle konuşmalıydın.Görümcen cahilce davranmış aklınca görümcelik yapmış.Umursama geç.Kayınvaliden her kayınvalide veya anne gibi,kendi bakış açısıyla bakar ben neler çektim der.
İnsanların ne yaptığı önemli değil,senin ve eşinin birbirinize tutumlarınız önemli.Oyüzden sesi ksıp telefona odaklanman yanlış.
Kayınvaliden ve kayınpederin hiç birşey olmamış gibi davranıyor demek yerine,olumsuz günleri geirde bırakıyorlar kin beslemiyorlar diye bir bakış açısıyla baksan daha mutlu olursun.
Eşin de sana bayağı adım atmış,bir şeyleri telafi etmeye çalışmış ve açık ve net kendievliliğimize bakalım demiş.Buna rağmen hiç bir çaba sarfetmeyip acaba şöyle mi olur,şunu yaparsa giderim gibi laflarla ömür geçmez.Eskileri açmak kalbi eskitir.Ya önüne bakacak kimseyi umursmayacak evliğini sürdüreceksin.Ya da bırakacaksın.

Çok doğrusun.. Keşke böyle positif düşünebilsem onca yaşanmışlara rağmen.. Eşimin o sözünden sonra cidden düzelmeye çalışıyoruz, kendimize bakıyoruz artık.. Çok sağol canım yorumunu kaydedicem ne zaman olumsuzluklara boğulsam yorumunu okuyacağım :(

o derece şiddet uygulayan biri için ona bunu yaptıranlar var diye bahane aramayın lütfen :(

sen tavrında bu sekılde devam et ... bastan sona haklısın ama neden altınlRI annene parayı kv verdın orayı anlamadım takı parasını altını siz almadınız mı? esının tokat atması kotu olmus ama affettırmıs tekrarı olmayacaksa sımdılık sıkıntı yok gıbı... sen yıne de kv kp yuz verme :)

sen tavrında bu sekılde devam et ... bastan sona haklısın ama neden altınlRI annene parayı kv verdın orayı anlamadım takı parasını altını siz almadınız mı? esının tokat atması kotu olmus ama affettırmıs tekrarı olmayacaksa sımdılık sıkıntı yok gıbı... sen yıne de kv kp yuz verme :)

Para erkeğindir altın kızındır diye bir kural gibi birşey var sanırım ondan.. Ama parayı geri oğullarına verdiler altını da annem geri verdi zaten...
Amaan canım vallah bıktım mal mülk yüzünden böylesine kavgalardan :(

Düşünüyorumda hep siz mi altan aldınız ya da alacaksınız

Para erkeğindir altın kızındır diye bir kural gibi birşey var sanırım ondan.. Ama parayı geri oğullarına verdiler altını da annem geri verdi zaten...
Amaan canım vallah bıktım mal mülk yüzünden böylesine kavgalardan :KK43:

hımm degısık bızde de var ama boyle degıl gelınle damat vermek ısterse herkes kendı ustune takılanı kendı aılesıne verır... sen esının ustune takılanları da kendı annene vermıstın ? bak esın senın tarafını tutuyo ama sen yıne de esını cok boslama doldurusa getırmesınler.... o görümcen de neymıs oyle allah ona da oyle bı kaynana versın görümce versın de görsün gününü... en guzel zamnlarını mahvetmısler:KK53:

İnşallah canım ya çok isterim cidden, susup beklemem lazım dimi. Tokat mevzusu en çok dokunan içime.. Ama onu da unuturum demi :KK43:
Tam olarak öle değil aslında eşinle bu mevzuyu ciddi bi şekilde konuş..

Susup beklemekten ziyade zamana bırakman lazım

Evlilik böle bişey hepimizin beklentileri farklı olduğu için hayal kırıklığı yaşıyoruz aslında ben daha iyi olucagini düşünüyorum sıkma canını :)

Back