Herşeyinizi kaybetmişsiniz ve anne desteği alıyorsunuz bu kumar illeti yüzünden.Merhabalar. 4 yıllık evliyim eşim askeri personel. Mesleğe girdiği ilk günden beri sürekli kumar-idda oynuyor. Herşeyimizi verdik herşeyimizi kaybettik aldığı maaşla asla geçinemiyoruz annem yardımcı oluyor. Sözler veriyor yeminler ediyor ama en ufak boşlukta yine yapıyor iki tarafında ailesi perişan kimsenin elinden birşey gelmiyor. 12 yıldır birlikteyiz çocukluktan beri sevgiden ziyade alışılmışlık var boşanmayı gözüm kesmiyor adliyeden geri dönmüşlüğümü biliyorum ne kavgalar ne kıyametler koptu yeri geldi ayrı kaldık ama yine yine ve yine oldu. Çocuğum yok. Ne yapmam lazım ? Tedaviye getirdim lakin psikolok amatem tarzı yerlerde tedavi olması gerektiğini söyledi lakin mesleğine engel bu durumlar. Fikrinize ihtiyacım var ?
Tamam git kocana kumar parası kazan ver de adam rahat rahat oynasın mazallah koca bulunmaz bir varlık olduğundan. Bizden ne istiyosun anlamadık ama neyseDerlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Burda çok yazıyorum bu konu ile alakalı ama özet geceyim tedaviye başlasa bile tedavinin prognozu kötü yani tedaviye asla cevap vermez kumar. 8 ay önce bu bağımlılık yüzünden arkadaşım intihar etti. Ve bende üzgünüm ki kumar oynuyorum sonu yok gelmiyor.
Sizin ortada kemikleşmiş 12 yılınız var bitirmeyecekseniz böyle sonsuza kadar her seyinizi kaybedin madem.
bosver bu yazsnlari benim de kocam askerdi orda cok oynardi gorevde meslegi birakti duzeldi valla askeri ortam cok kotuDerlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Yakını yıllardır Kumar oynayan, defalarca tedavi olmasına rağmen kurtulamamis biri olarak bosanin diyorum. Bu işin kurtuluşu çok zor oluyor çünkü. Sizi sonu iyi biten bir hikaye anlatmak isterdim ama malesef.Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Ne kolay değil mi boş ver yazmak? Hayat sizin hayatınız değil, giden paralar sizin paralarınız değil çünkü. Boş vermek bir çeşit kumar tedavisi mi? Siz de 12 sene boyunca çektiniz mi bu illeti? Günlük 20-30 TL 'den bahsedilmiyor, her şeyimizi verdik her şeyimizi kaybettik yazmış konu sahibi. Siz de karı koca sıfırı tükettiniz mi? Ya kocanız kumarı bırakmasaydı bırakamasaydı, siz ne yapardınız? Yıllarca çalışıp, maaşı getirip eline mi verirdiniz al bunla oyna diye?En
bosver bu yazsnlari benim de kocam askerdi orda cok oynardi gorevde meslegi birakti duzeldi valla askeri ortam cok kotu
Benim eşimde alkolik. Yeminler sözler hepsi yalan. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Arkadaşlara tepki göstermişsiniz ama çocuk olmaması kendinizi kurtarmak için büyük avantaj.Merhabalar. 4 yıllık evliyim eşim askeri personel. Mesleğe girdiği ilk günden beri sürekli kumar-idda oynuyor. Herşeyimizi verdik herşeyimizi kaybettik aldığı maaşla asla geçinemiyoruz annem yardımcı oluyor. Sözler veriyor yeminler ediyor ama en ufak boşlukta yine yapıyor iki tarafında ailesi perişan kimsenin elinden birşey gelmiyor. 12 yıldır birlikteyiz çocukluktan beri sevgiden ziyade alışılmışlık var boşanmayı gözüm kesmiyor adliyeden geri dönmüşlüğümü biliyorum ne kavgalar ne kıyametler koptu yeri geldi ayrı kaldık ama yine yine ve yine oldu. Çocuğum yok. Ne yapmam lazım ? Tedaviye getirdim lakin psikolok amatem tarzı yerlerde tedavi olması gerektiğini söyledi lakin mesleğine engel bu durumlar. Fikrinize ihtiyacım var ?
Yalniz kadin bosanmak istemiyor kocasini yuvasini kurtarmak istiyor tercih meselesi bu. Ben olsam evet ben de bosanirdim ama kadin bunu istemiyor anladin miB
Ne kolay değil mi boş ver yazmak? Hayat sizin hayatınız değil, giden paralar sizin paralarınız değil çünkü. Boş vermek bir çeşit kumar tedavisi mi? Siz de 12 sene boyunca çektiniz mi bu illeti? Günlük 20-30 TL 'den bahsedilmiyor, her şeyimizi verdik her şeyimizi kaybettik yazmış konu sahibi. Siz de karı koca sıfırı tükettiniz mi? Ya kocanız kumarı bırakmasaydı bırakamasaydı, siz ne yapardınız? Yıllarca çalışıp, maaşı getirip eline mi verirdiniz al bunla oyna diye?
Evlendiği günden beri kadın gün yüzü görmemiş. Belki bir şansı daha var, aile kurup çocuk sahibi olacak. Yetmemiş mi bu kadar yıl? Karısına cehennem hayatı yaşatan bir koca da olmasın bir zahmet. Kocasız da yaşanır.
Size direkt bilinci ağızdan yazıyorum. Benim eşim de kumar oynadı ve şuan hamileyim. Çok iyi merhametli, kültürlü vs vs birisi ama o merhameti bana, bebegimize ve ilişkimize göstermezse napayim ? Zaten borçluyduk ekstra kumar borcu çok yok ama beni zora soktu . Kendisinden boşanacağımı söyledim, hamile kalmadan hemen önce işimden olmuştum ama dogururm gerekirse markette veya teksil atölyesinde çalışırım kendi işimi bulamazsam. Neden kumar için kendimden ve bebegimden kısayım? Sizin çocuk da yokmuş . Eşim yemin etti söz verdi ama pek inanmıyorum tamamen tekrar oynadığı zaman boşanmak üzerine hazırlık yapıyorum kafamda . Çünkü oynar bu bir bağımlılık maalesef. Emek verdiğimiz bir insandan ayrılmak zor lisenin yarısını ve üniversiteyi birlikte okuduk uzun yıllardır beraberiz. Ama bunu bir tek ben dusunmemeliyim bu bir ilişki ve ilişki iki kişiliktir. Size boşan boşanma demicem siz zaten doğrusunu biliyorsunuz aslında. Herseyimizi kaybettik demişsiniz. Benim herseyimi kaybetmeye niyetim yok yeterince borcumuz var zaten kumar harici de bunu bile temizlemek vakit alır. Size tavsiyem sadece çocuk yapmamanızdır çok zor ve daha acıtıcı oluyor o zaman M Mabelslnr
Önceden yoktu kumar filan hiç görmedim yani giren çıkan para da sınırlı olduğu için fark ederdim ama kendinden kısıp oynuyormuş meğersemBöyle bir ilişkiye neden çocuk ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?