- 23 Ağustos 2012
- 49.933
- 1
- 231.829
- 798
Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Yalniz kadin bosanmak istemiyor kocasini yuvasini kurtarmak istiyor tercih meselesi bu. Ben olsam evet ben de bosanirdim ama kadin bunu istemiyor anladin mi
Benim bir arkadasim da evini kaybetti.
On yillik evliler hala oynuyor.
Bir gram değişme yok.
Onun da tek çocuğu var.
Çocuğunun rızkını bu kocaya yedirdi yıllardır.
Herkesin evliliğinde sorun var oluyor olacak ama telafi edilir birşey degil kumar.
Ben ki para harcamayı çok seven kadınım para hesabı kolay kolay yapma huyum yok.
Ama kumarın kasina tahammül edemem.
Resmen karşındakini çocuğunu vs enayi yerine koyuyorsun.
Hepsine sorsan amacı daha çok kazanmak,var olana sahip çıkma hayalin peşinde kos.
Aynen şuan baktım yeni hesap açmış kocasının adıyla bir de.Yaa ne kadar üzücü.
İnsanlar bir ev sahibi olmak için yıllarca çalışıyor..
4 yılda gözünüz kesmemiş düzgün bi hayat kurmayı sey yapın yanlıslıkla hamile kalın bakın hersey ne güzel olacak..Merhabalar. 4 yıllık evliyim eşim askeri personel. Mesleğe girdiği ilk günden beri sürekli kumar-idda oynuyor. Herşeyimizi verdik herşeyimizi kaybettik aldığı maaşla asla geçinemiyoruz annem yardımcı oluyor. Sözler veriyor yeminler ediyor ama en ufak boşlukta yine yapıyor iki tarafında ailesi perişan kimsenin elinden birşey gelmiyor. 12 yıldır birlikteyiz çocukluktan beri sevgiden ziyade alışılmışlık var boşanmayı gözüm kesmiyor adliyeden geri dönmüşlüğümü biliyorum ne kavgalar ne kıyametler koptu yeri geldi ayrı kaldık ama yine yine ve yine oldu. Çocuğum yok. Ne yapmam lazım ? Tedaviye getirdim lakin psikolok amatem tarzı yerlerde tedavi olması gerektiğini söyledi lakin mesleğine engel bu durumlar. Fikrinize ihtiyacım var ?
Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Yalniz kadin bosanmak istemiyor kocasini yuvasini kurtarmak istiyor tercih meselesi bu. Ben olsam evet ben de bosanirdim ama kadin bunu istemiyor anladin mi
Bir arkadaşımın eşi bu iddia bağımlılığı yüzünden 3 kere tedaviye gitti ve tedavi olamadı, kız boşandı şimdi çok rahat.Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Ozaman size baba tarafımdan bahsedeyim.Merhabalar. 4 yıllık evliyim eşim askeri personel. Mesleğe girdiği ilk günden beri sürekli kumar-idda oynuyor. Herşeyimizi verdik herşeyimizi kaybettik aldığı maaşla asla geçinemiyoruz annem yardımcı oluyor. Sözler veriyor yeminler ediyor ama en ufak boşlukta yine yapıyor iki tarafında ailesi perişan kimsenin elinden birşey gelmiyor. 12 yıldır birlikteyiz çocukluktan beri sevgiden ziyade alışılmışlık var boşanmayı gözüm kesmiyor adliyeden geri dönmüşlüğümü biliyorum ne kavgalar ne kıyametler koptu yeri geldi ayrı kaldık ama yine yine ve yine oldu. Çocuğum yok. Ne yapmam lazım ? Tedaviye getirdim lakin psikolok amatem tarzı yerlerde tedavi olması gerektiğini söyledi lakin mesleğine engel bu durumlar. Fikrinize ihtiyacım var ?
Büyük ihtimalle kliniğe falan giderse işinden olma durumu olabilir. Çünkü tsk böyle şeyleri kaldıramıyor, meslekten atılır. Gerçi bırakmak istese bir yolunu bulurdualkol uyuşturucu bağımlılığı geçiyor bu geçmiyor çok zor. en zoru belki. ama tedavi için klinige götürün. sonra cıkınca bir süre daha deneyin. olmazsa boşanmak tek çare. çok zor çok üzgünüm adınıza
O zaman son bir şans vericek meslekten istifa edip bir tedavi merkezine yatacak ve tedavisini olacak.Ki inşallah tedavi sonuç verirYa ne kadar agir konusuyorsunuz hemcinsimiz kadin o neler diyorsunuz hakaret ediyorsunuz yasadigi hayata adama kac yilini vermis ki kocasindan ayrilmak istemiyor size soruyor onun hayatina hakaret edin diye degil nasil asilabilir onu merak ediyor siz anca yargiliyorsunuz !! Askeri ortam hep boyle askeriyeden belki cikarsa adam duzelecek. Yapici olun yikici degilll
Kesinlikle oyle.. benim esimdr oynadi ben dr neler cektim ama beni sevdigi icin vazgectiO zaman son bir şans vericek meslekten istifa edip bir tedavi merkezine yatacak ve tedavisini olacak.Ki inşallah tedavi sonuç verir(Yok mu tecrübeli tüm arkadaşlar yazsa keşke daha çok?)Zaten böyle de mesleğinden kazandığı paradan hayır gelmiyor başka yolu yok gibi gözüküyor.Elbette hemcinsimizin evliliğinin bitmesini istemeyiz. Daha nasıl yapıcı olunur bilemiyorum. Keşke erkekler de yapıcı olmayı bilse sonuçta evlilik ortak bir kurum hep biz mi çabalıcaz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?