- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Psikolojik olabilir terapiye gidin bence şu an tek çözüm bu
meniere için bakıldı mi? bazen geç teşhis edilebiliyor.
Diş sıkma sorununuz var mı acaba ondan da olabiliyor.
Anladım bazen insanlar sıktığının farkına bile varmıyor bruksizm çok yaygın bence bunun için bir hekime gene danışabilirsin iz.Baş dönmem yok o yüzden şüphelenilmedi bundan.
yok hayır...
Baş dönmem yok o yüzden şüphelenilmedi bundan.
yok hayır...
sefimde de yoktu baş dönmesi ama varmış o hastalik. hastalık ilerlediği zaman baş dönmesi başladı.
ufak bi stres direkt tetikliyo
tinustus mu acaba rahatsizliginiz?
Çok geçmiş olsun hem size hem kardeşinize.
Hepsi geçecek inanın, bu günler geride kalacak.
Vay be gerçekten geçti, hiç geçmeyecek gibiydi diyeceksiniz.
Ama geçecek, kendinizin sırtını sıvazlayın şöyle, geçecek bunlar deyin, hayat böyle bir şey bazen deyin ve devam edin.
ben de yok iş yerinde sefimde vardı. adam 50 yaşında daha yeni teşhis aldı.Sizin belirtileriniz nelerdi acaba?
Çok teşekkür ederim. Öyle kötüyüm ve öyle umudum kalmadı ki. İnşallah bir gün bu foruma girip yazdıklarımı okurum “ne kötü günlerdi ama geldi geçti” diyerek…
Dualarınıza talibim bu arada
Allah yardımcınız olsun, kulak çınlaması malesef tedavisi yoka yakın bir durum. İst bir dr vardı ses dalgaları ile tedavi ediyor ama tabi tamamen ortadan kalmıyor azalıyor. Ahmet şirindi sanırım dr adı.Herkese merhaba.
Bundan yaklaşık 3 ay önce inanılmaz stresli bir dönemdeydim. Kardeşim psikolojik tedavi görüyordu, intihar düşüncesi vardı, ve ben master için yurtdışı hazırlığındaydım.
Yurtdışına geldim. Ve hayatımın en kötü dönemi başladı. Geldikten 1-2 hafta sonra kulaklarımda bir basınç ve ağrı hissi başladı. Doktora gittim teşhis yok. "Kulağında hiçbir şey yok"
1 ay sonra basınçla beraber kulaklarım çınlamaya başladı. Ben yine doktora gittim. Doktor: "Çınlamanın maalesef tedavisi yok bununla yaşamayı öğreneceksin" Bunlar olurken babam aradı, "kardeşin intihar etti kızım"
Kendisi gelip itiraf etmiş, koşa koşa hastaneye gitmişler, midesi yıkanmış ve 2 gün gözetimde kalmış. Koşarak Türkiye'ye geldim.
Kulağım için hazır Türkiyeye gelmişken 3 farklı doktora göründüm. Üçü de kulağında görünüşte bir şey yok diyor. Nörolojiye yönlendirildim, ordan da bir şey çıkmadı. Gerçekten kafayı yemek üzereyim.
Kardeşimin durumuna ayrı kahroluyorum, ödevlerimin teslimine 25 gün kaldı ve ben daha başlayamadım bile buna ayrı üzülüyorum, sağlığımı kaybettim ve ortada ne olduğunu bile bilmediğim bir durum var buna ayrı üzülüyorum. Bugün oturdum salonda anne ve babamın karşısında hüngür hüngür ağladım. Nefessiz kalıncaya kadar ağladım. Ağlarsam geçer sandım. Geçmedi.
Birinin geçecek bunlar demesine o kadar ihtiyacım var ki. Lütfen bana dua edin bunu okuyorsanız...
Allah yardımcınız olsun, kulak çınlaması malesef tedavisi yoka yakın bir durum. İst bir dr vardı ses dalgaları ile tedavi ediyor ama tabi tamamen ortadan kalmıyor azalıyor. Ahmet şirindi sanırım dr adı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?