Konu sahibi ya çok saf, ya da safa yatıyor. Eşi onunla barışmak değil boşanmak istiyor. Onu boşanmaya zorluyor. Farkında değil. 2 ay hiç yoktan suçluyken küs kalamaz insan. Koca kişisi soğumuş. Çok net.
Ben konuşmadım uzatmadım zaten sorun da burda beni bununla suçluyor annemin yanında ona bağırmışım halbuki bağırma yok niye ben gitmiyorum beni eve bırak dediğim için olay
Ben konuşmadım uzatmadım zaten sorun da burda beni bununla suçluyor annemin yanında ona bağırmışım halbuki bağırma yok niye ben gitmiyorum beni eve bırak dediğim için olay
Eşiniz bahane aramış ve bunu bulmuş olabilir mi acaba? Çünkü çok saçma bir tartışma konusu ve haddinden fazla uzamış bir küslük durumu var. Ayrıca en önemlisi de küfür edecek kadar tahammülsüz olması. Hayatında biri olabilir mi?
Eşiniz bahane aramış ve bunu bulmuş olabilir mi acaba? Çünkü çok saçma bir tartışma konusu ve haddinden fazla uzamış bir küslük durumu var. Ayrıca en önemlisi de küfür edecek kadar tahammülsüz olması. Hayatında biri olabilir mi?
Onun umrunda değil tartışırken etrafta kim var kim yok. Benim umrumda ama. Evet büyük tartışmalarımızda sehpaya tekme atar kırılır bu artık benim için normalleşti artık bi etkisi yok bu hareketlerin benim için o yüzden herşey zoruna gidiyor waw derecesinde etkilenmiyorum bu yaptıklarından eskiden üzülürdüm yapma kendine gel kendine de zarar veriyorsun derdim
şimdi ise sadece izliyorum bunu yapacak kadar ona bişey yapmadım ben çünkü ama eskiden suçlardım ne yaptım ben diye
Küfür, şiddet, saygısızlık bunlar bir başladı mı büyüyerek çoğalıyor
Sehpayı kırmak falan, bunlar psikolojik şiddet içeriğine girer, annemin saçının teline seni kurban ederim ne demek ya, evliliğiniz sağlam bir temelde gözükmedi bana