Ablama anlatınca diyor zaten sizin kavgalarınız çok önemli değil derdi o da son kavgalarımıza kadar tabi artık saygı işin içine girince ben tuhaf oluyorum o başka bişey çünkü. Genelde kavga edince yatağını ayırır ben bunu da yapmadım hiç mesela evliliğimizin ilk zamanları yatağa gelmezdim diğer odada otururdum o da çağırırdı vs barışıp öyle giderdim hiç ayırmadım ben ona da dedim ilk işin bunu yapmak.Boş bir kavga sebebi gibi geldi bana, adam kendi kendine huzursuzluk yaratıyor eğer tek mevzu bu ise yazdıklarına göre. Arkadaş dediği sevgilisi vs olmasın? Yatak da ayırmış huylandım ben
Ama zaten geçim konusu sıkıntı ise adamın normali budur
Bişey oldu mu o zaman boşanalım derdi sanki ben korkmam hayır boşanmayalım dicem son yıllarda tamam diyordum
Boşanma onun ağzından çıkıyor ben demedim hiç bi zaman ama boşanmak istemediğini biliyorum ama söylüyor tartışmalarda
İncitirim demeden tehdit gibi yani
Yok işte annenlere dicem bu böyle olmaz dedim ki neden hep bizimkiler meşgul oluyor canları sıkılıyor bunun için yok ben senin anneni arayacaö söyleyecem artık bu ağızla konuşunca biraz durdu bu ara aynı apartmanda 2 senedir kalıyoruz önceden de tartıştığımızda derdi annene dicem yani aynı bina diye değil