Söyle yap , sende özür dileme haklısın burnunu surtturdum diyebilir . Saçma gelecek belki ama bi anda düş bi yerim ağrıdı vs yada tansiyon , bulantı vs hasta olup veya biyerini burkup yada biynum tutulmus vs kalkamiyorum diye yaygara koparsan ,ilgisini çeksen diyorum . İlgilenmek zorunda kalsin yani , rol yapmayı becerebilirmisin.
Rol yapmak nedir ya daha neler.Barışmanın yolu bu değil.Konu sahibi eşiyle arayı düzeltmek istiyor sa gurur yapmayıp gidip konuşacak.Yok ben haklıyım asla gidip ilk konuşan ben olmam diyorsa ona bişey diyemem.Ya da yollarını ayıracak.Küfür gitmişse evliliğe dikiş tutmaz artık.Büyük de konuşmamak lazım
Eşimle tartıştık arabada ve annem de vardı ki ben normal tartıştım yani annem de olduğu için normaldim o sertti hatta annem uyarmasına rağmen devam etti sonra ben eve çıktım hırsını alamamış gibi beni telefonla arayıp küfür etti ilk defa 9 senedir evliyiz neymiş efendim sen annenin yanında bana bağırmışsın bağırarak konuşmuşsun anneme olaydan sonra soruyorum diyor ki sen bağırmadın ki annem bişey oldu mu bana kızar ilk defa bana dedi sen haklısın. Yani kim haklıysa o.Birlikte bi yere gidecektik kardeşine rahatsızdı ona birlikte pansuman yapacaktık.Annem de gelecekti. Bizi almaya geldi sonra dedi siz çıkın niye gelmiyorsun dedim tek başıma yapamam dedim o da sonra gelirim dedi,Allah bilir ne zaman gelirdi ben de dedim yemek vakti zaten gidiyoruz bekleyemem öylece oturup onlara kocam gelsin sonra pansuman yapayım mı diyeyim sağlıkçıyım hoş değil yani diceklerdi bilmiyor mu bu. Uzun zamandır pansuman tarzı şeyler yapmadım masa başı çalışıyorum ve zor bi pansumandı. Yapamıyor desinler istemem sonuçta ve birlikte gidecketik arkadaşları gelmiş e gel yapalım git yok arkadaşlarım bekliyormuş arkadaşları önemli tabi. Bana gelmeden evvel deseydi çıkmazdık.Ben de o zaman akşam gelelim eve bırak bizi şimdi gitmek istemiyorum dedim o da sinirlendi.Tartıştık beni eve bıraktı annemi de başka yere bırakacaktı annem de varken kendi annesine vs küfür etmiş annem söyledi. Ne kadar kötü ya annemin önünde de küfür etmesi. Evet küfrederdi tlfla başkaları ile konuşurken vs ama bana ilk defa .Tabi ki evliliklerde tartışma olur çok oldu bizim de ama küfür ettiği için kabullenemiyorum ve yaklaşık 2 aydır konuşmuyoruz ve ayrı yatıyoruz o hemen yastığını alıp diğer odaya geçti çocuklarımız da var tabi ben çaktırmamaya çalışıyorum çocuklarımız küçük onun umrunda değil. Her tartışmada hep diyorum dikkat et diye öyle şeyleri umursamaz mesela. Bi de hakkını bana helal etmiyormuş ben ne yaptım küfür ettiği için tüm suç onun değil mi ne olursa olsun bu küfrü haklı kılar mı sizce.
Eşiniz hem suçlu hem güçlü. Yerinizde olsam barışmaya falan çalışmam, hayatımı onsuz sürdürürüm. Haksızken 2 ay küsüp yatak ayıran adama koca demem. Evde işini de yapmam. Hep böyle midir kendisi.
Hayır öyle değil onun ailesi duyarsız diye ben öyle kabul ettim onu konuştuk ve kapattık sözü geçmedi artık ben dedikodu vs yağan biri değilim kocama hele ki hiç yapmam görünen köy de kılavuz istemiyor ailemi anlatmama gerek yok ki
Eşiniz hem suçlu hem güçlü. Yerinizde olsam barışmaya falan çalışmam, hayatımı onsuz sürdürürüm. Haksızken 2 ay küsüp yatak ayıran adama koca demem. Evde işini de yapmam. Hep böyle midir kendisi.
Aslında öyle değildi yani son aylarda böyle daha çok sert oldu maddi durum da etkilemiş olabilir diye düşündüm hep
Çocuklar için huzur istiyorsunuz ve ben de öyle kimseyle küs kalan biri değilim mesafe alan biriyim
E bu da kocan aynı evde mesafe de böyle alıyorum ama sıkıntı
Yok bi madde bağımlılığı öyle olsa anlardım diye düşünüyorum. Aldattığını sanmıyorum yakalardım illaki bi de Allah korkusu var(!) en azından o konuda yani bi o eksikti demek istemiyorum o da olsa herşey farklı olur yani aldatma artık bendeki son nokta
Allah korkusu olan bi insan ne eşine ne annesine küfür etmez aldatmayı ve de m*dde bağımlılığnı çözmekte pek kolay bişey değildir her ikisini de konduramasanda ortada bir sorun var. Saygının olmadığı biyerde sevgi aşk yoktur.
Konu sahibi bu adam ya narsist ya da senin boşanmak istemen için uğraşıyor. Başka açıklama bulamadım. Kovala gitsin anasına, sen de kafanı dinle. Manyak bu, siz iyi oldukça o arsızlaşmış, padişah sanıyor kendini. Bi def et de aklı başına gelsin. Merhametli falan demişsin de nerede merhamet, ben hiçbir şey göremedim. Adam ayağının altına almış eziyor bir güzel. Nesini seviyorsun. Boşanma davası açıyorum de, defolsun gitsin