• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür etti bana ilk defa

Ne yapayım peki tavrımda devam mı etsem yani bi adım atsa kabul etmeye gönüllüyüm artık çünkü bu durum benim de canımı sıkıyor artık
Hep bi çiçek alıp gelir gönlümü almak için ya da sürpriz yapar ya da gelir sarılır diye bekledim bunu beklediğim için bile kızdım kendime çünkü 2 ay olcak nerdeyse hiç tık yok üstüne arttı
Çok şaşırıyorum hala bile gelip barışmamasına.
İnanınki ben ailesinden iyiyim tamam bize zararları yok bi kaynanalık da yapmamış ama ben de ona gelinlik yapmadım yani kızı gibi oldum hep .
Eltim tartışır eder yani ben öyle de değilim

Ne yapayım peki tavrımda devam mı etsem yani bi adım atsa kabul etmeye gönüllüyüm artık çünkü bu durum benim de canımı sıkıyor artık
Hep bi çiçek alıp gelir gönlümü almak için ya da sürpriz yapar ya da gelir sarılır diye bekledim bunu beklediğim için bile kızdım kendime çünkü 2 ay olcak nerdeyse hiç tık yok üstüne arttı
Çok şaşırıyorum hala bile gelip barışmamasına.
İnanınki ben ailesinden iyiyim tamam bize zararları yok bi kaynanalık da yapmamış ama ben de ona gelinlik yapmadım yani kızı gibi oldum hep .
Eltim tartışır eder yani ben öyle de değilim
Söyle yap , sende özür dileme haklısın burnunu surtturdum diyebilir . Saçma gelecek belki ama bi anda düş bi yerim ağrıdı vs yada tansiyon , bulantı vs hasta olup veya biyerini burkup yada biynum tutulmus vs kalkamiyorum diye yaygara koparsan ,ilgisini çeksen diyorum . İlgilenmek zorunda kalsin yani , rol yapmayı becerebilirmisin.

Ne demek annemin saçının teline seni kurban ederim yahu gidip anasıyla otursun o zaman 😡😡😡

Sizi üzmek istemiyorum ama sanki size karşı olumlu duyguları azalmış ya da evlilik kurumuna..

Ne yapmanız gerektiği de nasıl bir hayat yaşamak istediğinize göre değişir bence ama değer yargılarınıza ters şeyleri kabul etmek zorunda değilsiniz.

Söyle yap , sende özür dileme haklısın burnunu surtturdum diyebilir . Saçma gelecek belki ama bi anda düş bi yerim ağrıdı vs yada tansiyon , bulantı vs hasta olup veya biyerini burkup yada biynum tutulmus vs kalkamiyorum diye yaygara koparsan ,ilgisini çeksen diyorum . İlgilenmek zorunda kalsin yani , rol yapmayı becerebilirmisin.
Rol iyi yaparım da sanmıyorum yani çünkü geçenlerde çocukları uyuturken ben de uyuya kalmışım ters bi yerde benim boyun fıtığım var hemen ağrı yapar.
Ben çocukların yanında uykuya dalarsam uyandır beni derdim ona hep.
İşte uyuya kalmışım geldiğinde beni öyle görünce kızımı uyandırdı söyle kalksın yatağına gitsin boynu ağrıyacak diye zorla kızımı uyandırdı. Bi bu oldu kendi gelip kaldırmadı yani.
Bugün fe o diyordu kalp krizi geçircem yürürken sendeledi iyi değilim dedi ben ne yapcam dedi vssizin söylediğinizi sanki o bugün yapıyordu ben de bişey yapmadım
Normalde de tartıştığımızda sehpaya yumurk atar kırar ya da çıldırır ben başlarda hemen yanına gidip kendine gel tamam bişey yok derdim ama artık alıştım hep rol geliyor bana.
Boyun sıkıntım var tutulmuş gibi yapayım o zaman gelir yardım eder sonra gider bence ?

Ne demek annemin saçının teline seni kurban ederim yahu gidip anasıyla otursun o zaman 😡😡😡

Sizi üzmek istemiyorum ama sanki size karşı olumlu duyguları azalmış ya da evlilik kurumuna..

Ne yapmanız gerektiği de nasıl bir hayat yaşamak istediğinize göre değişir bence ama değer yargılarınıza ters şeyleri kabul etmek zorunda değilsiniz.
Umarım evliliğe bakışı dediğiniz gibi i olmamıştır ya da bana. Çünkü ben evliliğimi bitirme niyetinde değilim hayırlısı bu ise tabi.
Evet kurban edecekmiş normalde böyle şeyler söyleyen biri de değildi ne alakaydı bi de annesi ile ilgili bi konu yokken yan insan büyü müydü falan mı yapıldı da diyor yani kendi kendine çok tuhaf çünkü

Sen de az değilsin kusura bakma. İnadinda inatmis. Haklı ama mutsuz bı kadınsın şuan. Yok hasta numarası yok özür dilemem o dilesin. Hiçbir şey yapamasan bu kadar yıllık kocana sarilabilirsin. Zaten iki ay konuşmadan duran çift nasıl çifttir ben anlamıyorum. Çok zor bı kadinsiniz. Barışmak istiyorsan bahane bulma. Sadece kocamı seviyorum aramız düzelsin istiyorum diyeceksin ve adım atacaksın. Bu kadar.

Aile içinde olması gereken tartışmayi annenizin onunde yaptığınız için özür dileyebilirsiniz mesela.Annenizin yanında bagirdin demiş hayır diyip annenizi destekçi cikarmissiniz. Acaba kocanız annesinin yanında sizinle ters konuşsa ne yaparsınız?

Şöyle ki sen ilk adımı atsan belli ki kendini haklı görüp sonrasında bu davranışlarını devam ettirecek bir tip.Bak ben haklıyım ki geldi özür diledi diyecek.Ama iki ayda uzun bir süre böyle devam ederseniz de hem birbirinizden soğuyacak hemde birbirinize daha çok batacaksiniz.Özur dilemesen bile iletişiminiz yoksa iletişimi başlatın.Normal günlük konuşmaları devam ettirin,birşey istemiyorsaniz yardım isteyin,alışveriş vs işlere dahil edin.Tek çıkmak istemiyorsaniz çocukları bahane ederek sosyal aktivitelere dahil edin, dışarı çıkın.Anlattiklariniz kadarıyla bence siz haklısınız ve gururlu bir insansınız, Ama evliliğinizi devam ettirme niyetiniz varsa da gururunuzu ayaklar altına almadan böyle küçük adımlarla iletişiminizi başlatabilirsiniz.Aranizdaki buzlar biraz erimeye başlayıncada sizi üzen, kıran, inciten durumları güzellikle anlatmayı deneyin.

Ebet çok küt bi olaydı:( ama bugün seni annemin saçının teline kurban ederim dedi ki annesine bi saygısızlığım annesiyle bi tartışmışsınız yok ve onu doldurmuşluğım da yok. Bize faydası olmayan biri zararını da görmedim aramaz sormaz öyle biri durup dururken bunu söyledi ve ben herşey senin annenin başının altından kalkıyor dediğini bugün onun yüzüne vurmadım annesinden bu şekilde bahsedince şoka girdim ağladım ne alaka dedim saygısız biri miyim ben saygıdan başka ne gördü benden gittikçe daha kötü oluyoruz
Esinizi annesi doldurmuş olmasın

Ama ben tartışmalardan bunaldığım için hani çocuklar da büyüyor artık olgunuz diye son 6-7 aydır hadi yuvayı dişi kuş yapar diye dedim ki alttan al herşeyi herşeye tamam de gitsin vs giyince hiç kavga etmedik çok güzel geçti bu olaylara kadar sana ben iyi oldukça eksiklikleri ortaya çıkıyor diye beni kötüleyecek bişeyler bulmaya başladı bunu görebiliyorum artık ben küfür olmasa uzatmam ki ama o da kendini haklı görüyor haklı mı sizce çıldırcam nasıl haklı görebilir kendini bana küfretti ya ben bunu kabul edemiyorum ben ne yaptım ki bana küfredecek kadar ki ne yapsam da küfür etmeyi haklı kılmaz ki
Bu evlilik siz alttan aldığınız için bunca yıl sürmüş ama adamda sevgi çoktan bitmiş saygı hiç olmamış.Siz uzatmaları yaşıyorsunuz acı ama gerçek idare eden taraf hep siz olduğunuz için değeriniz kalmamış.Her lafı söyler anasına kurban eder,bu kadında çocuklarımın anası demez, demeyecek üzgünüm.....

Eşimle tartıştık arabada ve annem de vardı ki ben normal tartıştım yani annem de olduğu için normaldim o sertti hatta annem uyarmasına rağmen devam etti sonra ben eve çıktım hırsını alamamış gibi beni telefonla arayıp küfür etti ilk defa 9 senedir evliyiz neymiş efendim sen annenin yanında bana bağırmışsın bağırarak konuşmuşsun anneme olaydan sonra soruyorum diyor ki sen bağırmadın ki annem bişey oldu mu bana kızar ilk defa bana dedi sen haklısın. Yani kim haklıysa o.Birlikte bi yere gidecektik kardeşine rahatsızdı ona birlikte pansuman yapacaktık.Annem de gelecekti. Bizi almaya geldi sonra dedi siz çıkın niye gelmiyorsun dedim tek başıma yapamam dedim o da sonra gelirim dedi,Allah bilir ne zaman gelirdi ben de dedim yemek vakti zaten gidiyoruz bekleyemem öylece oturup onlara kocam gelsin sonra pansuman yapayım mı diyeyim sağlıkçıyım hoş değil yani diceklerdi bilmiyor mu bu. Uzun zamandır pansuman tarzı şeyler yapmadım masa başı çalışıyorum ve zor bi pansumandı. Yapamıyor desinler istemem sonuçta ve birlikte gidecketik arkadaşları gelmiş e gel yapalım git yok arkadaşlarım bekliyormuş arkadaşları önemli tabi. Bana gelmeden evvel deseydi çıkmazdık.Ben de o zaman akşam gelelim eve bırak bizi şimdi gitmek istemiyorum dedim o da sinirlendi.Tartıştık beni eve bıraktı annemi de başka yere bırakacaktı annem de varken kendi annesine vs küfür etmiş annem söyledi. Ne kadar kötü ya annemin önünde de küfür etmesi. Evet küfrederdi tlfla başkaları ile konuşurken vs ama bana ilk defa .Tabi ki evliliklerde tartışma olur çok oldu bizim de ama küfür ettiği için kabullenemiyorum ve yaklaşık 2 aydır konuşmuyoruz ve ayrı yatıyoruz o hemen yastığını alıp diğer odaya geçti çocuklarımız da var tabi ben çaktırmamaya çalışıyorum çocuklarımız küçük onun umrunda değil. Her tartışmada hep diyorum dikkat et diye öyle şeyleri umursamaz mesela. Bi de hakkını bana helal etmiyormuş ben ne yaptım küfür ettiği için tüm suç onun değil mi ne olursa olsun bu küfrü haklı kılar mı sizce.
Boş bir kavga sebebi gibi geldi bana, adam kendi kendine huzursuzluk yaratıyor eğer tek mevzu bu ise yazdıklarına göre. Arkadaş dediği sevgilisi vs olmasın? Yatak da ayırmış huylandım ben
Ama zaten geçim konusu sıkıntı ise adamın normali budur

Eşimle tartıştık arabada ve annem de vardı ki ben normal tartıştım yani annem de olduğu için normaldim o sertti hatta annem uyarmasına rağmen devam etti sonra ben eve çıktım hırsını alamamış gibi beni telefonla arayıp küfür etti ilk defa 9 senedir evliyiz neymiş efendim sen annenin yanında bana bağırmışsın bağırarak konuşmuşsun anneme olaydan sonra soruyorum diyor ki sen bağırmadın ki annem bişey oldu mu bana kızar ilk defa bana dedi sen haklısın. Yani kim haklıysa o.Birlikte bi yere gidecektik kardeşine rahatsızdı ona birlikte pansuman yapacaktık.Annem de gelecekti. Bizi almaya geldi sonra dedi siz çıkın niye gelmiyorsun dedim tek başıma yapamam dedim o da sonra gelirim dedi,Allah bilir ne zaman gelirdi ben de dedim yemek vakti zaten gidiyoruz bekleyemem öylece oturup onlara kocam gelsin sonra pansuman yapayım mı diyeyim sağlıkçıyım hoş değil yani diceklerdi bilmiyor mu bu. Uzun zamandır pansuman tarzı şeyler yapmadım masa başı çalışıyorum ve zor bi pansumandı. Yapamıyor desinler istemem sonuçta ve birlikte gidecketik arkadaşları gelmiş e gel yapalım git yok arkadaşlarım bekliyormuş arkadaşları önemli tabi. Bana gelmeden evvel deseydi çıkmazdık.Ben de o zaman akşam gelelim eve bırak bizi şimdi gitmek istemiyorum dedim o da sinirlendi.Tartıştık beni eve bıraktı annemi de başka yere bırakacaktı annem de varken kendi annesine vs küfür etmiş annem söyledi. Ne kadar kötü ya annemin önünde de küfür etmesi. Evet küfrederdi tlfla başkaları ile konuşurken vs ama bana ilk defa .Tabi ki evliliklerde tartışma olur çok oldu bizim de ama küfür ettiği için kabullenemiyorum ve yaklaşık 2 aydır konuşmuyoruz ve ayrı yatıyoruz o hemen yastığını alıp diğer odaya geçti çocuklarımız da var tabi ben çaktırmamaya çalışıyorum çocuklarımız küçük onun umrunda değil. Her tartışmada hep diyorum dikkat et diye öyle şeyleri umursamaz mesela. Bi de hakkını bana helal etmiyormuş ben ne yaptım küfür ettiği için tüm suç onun değil mi ne olursa olsun bu küfrü haklı kılar mı sizce.
eşinizde öfke kontrol sorunu var boşan gitsin düzelmez en ufak şeyde cıldırmalık oluyosa bırak bu iki ay küsmeyle olacak iş değil barışsanız yine başka olayda aynısını belki daha kötüsünü yapacak.

Bugün de bağırdı tartışmalarımızda hep bağırır zaten niye onunla 3.kişi ile konuşuyor gibi konuşuyormuşum vs cvp vermediğim için sinirlendi bir sürü şey konuştu kaç senedir ne çektiğimi ben biliyorum dedi ben de çekiyorum dedim ama ben değiştiriyorum kendimi sen neden çabalamıyorsun dedim bu arada o tartışmadan sonra eve gelmişti küfürden sonra yani dediki herşey annenin başının altından çıkıyor deyince kan beynime sıçradı annem ki çocuklarımıza bakmış kendi annesinden daha çok annelik etmiş ona söyledim de ona dedim annem bunları hakediyor demek diye ağladım çok kötü olmuştum ve kalkmış bugün diyor ki aile konusunu açma annemin saçının teline kurban ederim seni deyince dedim ne oldu şoka girdim ki ben annesine tek bi saygısızlık yapmamışım saygısız insanlar olmasına rağmen seviyemi hep korudum yüne ağladım dayanamadım bu ne ya gerçekten onu tanıyamadım bunu söyledi ya o kadar kötü oldum ki o normalde böyle uzatmaz özür diler ya da ben dilerim haksızsam ilk defa ben %100 e yakın haklıyım o yüzden ben asla bi adım atmayı düşünmüyorum
Bu nedir ya ne ayıp cümleler. Annemin saçının teline kurban ederim seni ne demek ya. Bu kadın senin çocuklarının anası... Birgünün patlaması değil bu. Sizin dünyadan haberiniz yokken içten içe biriktirim içinde yanardağ oluşturmuş.
Nasıl düzelir bilmem ama çok yüz göz olmuşsunuz. Sonunu iyi görmüyorum.

Aynı binada olduğumuz için bu tartışmadan 1 hafta sonra erkek kardeşim semizi duyup geldi yani apartmana da rezil oluyoruz onunla konuştu hatta çift terapisini dedi hayır karşıyım vs söyledi sağlıklı konuşamıyorsun ki kendini değişik şekilde hareketlerle değişik şekle sokuyor.
İletişim çok zor yani hemen sinirlenen bi yapısı var.
Benim ailem hep şahit oldu tartışmalarımıza.
Ama bu küfür olduğu için utanırdım anlatmazdım kardeşim duymasaydı.
Kalp krizi geçirecek kendimi burdan atıcam bana bişeyler oluyor artık bunlar bana rolmüş gibi geliyor sanki herşeyi o yaşıyor ben de oturup puro içiyorum keyifle yahu benim de psikolojim bozuldu terapi alcam yakın zamanda zaten kendimi güçlü hissetmiyorum
Keşke aile apartmanda oturmasaydınız.

Bu vesileyle bol bol yüz göz olmuşsunuz.

Ordan taşının yoksa eşiniz düzelmez boşanmaya kadar gider bu iş..

Nasıl ki kadınlar kaynanayla aynı yerde oturmak istemiyor erkeklerde öyle. Anlamak lazım.

Huzur için, iki aileye de mesafeli yaşamak lazım.

Bence tartışmanızın bu olayla hiç alakası yok, patlak vermesine vesile olan minik bir olay gibi daha çok. Bir de nedense bu konu bana her iki tarafın ailesine de eşit mesafede olunması, oturulması gerektiğini hissettirdi.

Sen de az değilsin kusura bakma. İnadinda inatmis. Haklı ama mutsuz bı kadınsın şuan. Yok hasta numarası yok özür dilemem o dilesin. Hiçbir şey yapamasan bu kadar yıllık kocana sarilabilirsin. Zaten iki ay konuşmadan duran çift nasıl çifttir ben anlamıyorum. Çok zor bı kadinsiniz. Barışmak istiyorsan bahane bulma. Sadece kocamı seviyorum aramız düzelsin istiyorum diyeceksin ve adım atacaksın. Bu kadar.

Aile içinde olması gereken tartışmayi annenizin onunde yaptığınız için özür dileyebilirsiniz mesela.Annenizin yanında bagirdin demiş hayır diyip annenizi destekçi cikarmissiniz. Acaba kocanız annesinin yanında sizinle ters konuşsa ne yaparsınız?
Kocam annesinin yanında ters konuştu bana tabi ben asla başkasının yanında kocamla ters konuşmam dikkat ederim onu da uyarırım. Annemin yanında bağırdın demesini telefonda söyledi.
Ben sonrasında annemi arayıp anne bi hatam var mı ben ne yaptım şimdi normalde annem bende de hata bulan biridir tartışmalarımıza dahil olduğunda 2 defa oldu zaten toplamda annemin dahil olduğu.
Yok kocama göre annem beni susturup kocanı dinle çık yukarı demeliymiş bunu yapmadığı için annemde suç varmış.Şimdi de yok ben annen için onu demedim diyor.
Zaten şunu diyorum bana küfretmesi bana ağır geliyor ama biz tartıştık vs ama annem iyilikten başka bişey yapmadı ona fazla iyilik demekki yani annem hak etmiyor annem hakkında bunu demesini

İlk defa inat ettim hep yaptığım bişey değil bu.
Saygısızlık işin içinde olunca ben de kalkıp sarılamıyorum ama adım atsa burun kıvırcak biri de değilim zor kadın olduğumu düşünmüyorum bence o çok zor biri .
Benim kimseyle tartışmam kavgam vs üst seviyelerde olmadı ama o öyle sorunlar yaşayan biri kavga tartışma yani ben daha yumuşağım

Şöyle ki sen ilk adımı atsan belli ki kendini haklı görüp sonrasında bu davranışlarını devam ettirecek bir tip.Bak ben haklıyım ki geldi özür diledi diyecek.Ama iki ayda uzun bir süre böyle devam ederseniz de hem birbirinizden soğuyacak hemde birbirinize daha çok batacaksiniz.Özur dilemesen bile iletişiminiz yoksa iletişimi başlatın.Normal günlük konuşmaları devam ettirin,birşey istemiyorsaniz yardım isteyin,alışveriş vs işlere dahil edin.Tek çıkmak istemiyorsaniz çocukları bahane ederek sosyal aktivitelere dahil edin, dışarı çıkın.Anlattiklariniz kadarıyla bence siz haklısınız ve gururlu bir insansınız, Ama evliliğinizi devam ettirme niyetiniz varsa da gururunuzu ayaklar altına almadan böyle küçük adımlarla iletişiminizi başlatabilirsiniz.Aranizdaki buzlar biraz erimeye başlayıncada sizi üzen, kıran, inciten durumları güzellikle anlatmayı deneyin.
Ben ne kadar kırıldığımı ve saygının benim için ne kadar önemli olduğunu ona hidsettirmek anlatmak istedim bunun için 3.kişi ile konuşur gibi konuştum o da öyle yaptı benim gibi ve son zamanlarda benle öyle konuşma niye böyle konuşuyoruz peki dedim niye sence ?
Ne yapmışım ben diye bağırdı
Ben de saydım yani resmen işte bu şu diye tabi herşeyi değil. Ben bekliyorum onu o keyifle istediği filmi izliyor gece vakti istediğini yapıyor çıkıhor ediyor ben kendimce burda maaf oluyorum. Birlikte bi yerlere gittik başbaşa kaldığımız zamanlar da oldu dedim herhalde konuşur bişey yok demedi yani ben niye diyeyim o zaman

Eşiniz annenizin önünde size küfür ediyor, her tartışmada artık bağırıyormuş. Bu pansuman olayından dolayı 2 aydır konuşmuyor ve ayrı yatıyorsunuz suçlu olan eşiniz fakat o hakkını helal etmiyor tuhaf bir durum. Üstelik annemin saçının teline kurban ol demiş size. Saygıdan eser yok. Çocuklarınız kaç yaşında?

Son düzenleme:
Bu evlilik siz alttan aldığınız için bunca yıl sürmüş ama adamda sevgi çoktan bitmiş saygı hiç olmamış.Siz uzatmaları yaşıyorsunuz acı ama gerçek idare eden taraf hep siz olduğunuz için değeriniz kalmamış.Her lafı söyler anasına kurban eder,bu kadında çocuklarımın anası demez, demeyecek üzgünüm.....
O da alttan alırdı hakkını yemeyeyim şimdi ama baskın biri yani ben sonradan anlıyorum dışardan bakan biri bu karısını eziyordur der.
Hatta bi arkadaşım bi ara demişti bana sanki o daha baskın sert ya ben de böyle sakin biriyim çabuk yükselmem mesela bir yere kadar benimki de tabi. Geç gelir arkadaşlarıyla takılır bu tarz kavgalarımız oldu mesela beni dinlemiyor 1 saat erken gelir en fazla onun dışında ben buyum diyor
Annesiyle ilgili onu demesi gerçekten beklemiyordum

Back