Ablama anlatınca diyor zaten sizin kavgalarınız çok önemli değil derdi o da son kavgalarımıza kadar tabi artık saygı işin içine girince ben tuhaf oluyorum o başka bişey çünkü. Genelde kavga edince yatağını ayırır ben bunu da yapmadım hiç mesela evliliğimizin ilk zamanları yatağa gelmezdim diğer odada otururdum o da çağırırdı vs barışıp öyle giderdim hiç ayırmadım ben ona da dedim ilk işin bunu yapmak.Boş bir kavga sebebi gibi geldi bana, adam kendi kendine huzursuzluk yaratıyor eğer tek mevzu bu ise yazdıklarına göre. Arkadaş dediği sevgilisi vs olmasın? Yatak da ayırmış huylandım ben
Ama zaten geçim konusu sıkıntı ise adamın normali budur
Korkutmuş seni saçma sapan hareketleriyle,hiç aldırma.Ben de olsam barışmam böyle durumda.İyice kendini nimetten sanacak.İyi bir ders ver,danışmanlar bedel ödemeli diye bir cümle kırıyorlar.Onları düşün,senin de eski sen olmadığını anlasın.Rol iyi yaparım da sanmıyorum yani çünkü geçenlerde çocukları uyuturken ben de uyuya kalmışım ters bi yerde benim boyun fıtığım var hemen ağrı yapar.
Ben çocukların yanında uykuya dalarsam uyandır beni derdim ona hep.
İşte uyuya kalmışım geldiğinde beni öyle görünce kızımı uyandırdı söyle kalksın yatağına gitsin boynu ağrıyacak diye zorla kızımı uyandırdı. Bi bu oldu kendi gelip kaldırmadı yani.
Bugün fe o diyordu kalp krizi geçircem yürürken sendeledi iyi değilim dedi ben ne yapcam dedi vssizin söylediğinizi sanki o bugün yapıyordu ben de bişey yapmadım
Normalde de tartıştığımızda sehpaya yumurk atar kırar ya da çıldırır ben başlarda hemen yanına gidip kendine gel tamam bişey yok derdim ama artık alıştım hep rol geliyor bana.
Boyun sıkıntım var tutulmuş gibi yapayım o zaman gelir yardım eder sonra gider bence ?
8 ile 3 buçuk .Eşiniz annenizin önünde size küfür ediyor, her tartışmada artık bağırıyormuş. Bu pansuman olayından dolayı 2 aydır konuşmuyor ve ayrı yatıyorsunuz suçlu olan eşiniz fakat o hakkını helal etmiyorum tuhaf bir durum. Üstelik annemin saçının teline kurban ol demiş size. Saygıdan eser yok. Çocuklarınız kaç yaşında?
Evet son zamanlarda ev aldık arsa falan ödemeyeceği şeyleri de alıyor diyorum ki bak ödeyemeyiz çocuklarımız için diyorduBoş bir kavga sebebi gibi geldi bana, adam kendi kendine huzursuzluk yaratıyor eğer tek mevzu bu ise yazdıklarına göre. Arkadaş dediği sevgilisi vs olmasın? Yatak da ayırmış huylandım ben
Ama zaten geçim konusu sıkıntı ise adamın normali budur
Öfke kontrolü var zaten çok sinirli biri ama yardım almayı da kabul etmeyen biri ben de ağlak biri oldum duygusal biriyim zaten ama daha beter oldum yardım alcam ben. İşte çok başka şeyler olsun istiyordum hatasını görsün herşey başka olsun ne bileyim ama hiç öyle olmadı kendini haklı görüyor sürekli eskiye gidiyor son 6-7 aydır ben hereşyi yokuş yukarı çekiyorum sen de tutsana bi köşeden ikimizin de hataları var ama yok yokuş aşağı resmen. Bu kavgadan önce giyşnmişim kuşanmışım makyaj vs çocuklar da uyumuş güzel bi vakit geçirelim film izleyelim diye açtık filmi sonra işte sarıldım sonra dedi ki Allah bu taytı icat edenlerin belasını versin deyince şok oldum ki tayt giymemi çok severdi yani ben çok iyiydim ona son 6-7 ay zaten melektim melek olmak mı onu değiştirdi anlamıyorum öncesinde de kötü değildim ama Melek değildim normal tartışmalarımız olan çiftlerdikeşinizde öfke kontrol sorunu var boşan gitsin düzelmez en ufak şeyde cıldırmalık oluyosa bırak bu iki ay küsmeyle olacak iş değil barışsanız yine başka olayda aynısını belki daha kötüsünü yapacak.
Ya ben çok böyle ev işi yapan biri değildim evlenince yaptım çok iyi yürütemiyordum ev falan dağınıktı sonra çözdüm yani elimden geleni yaptım ama hep yetersiz görüldü o zaman haftada bi yardımcı gelsin çünkü sağlık problemlerim de vardı ağır iş yapmamı enegelleynBu nedir ya ne ayıp cümleler. Annemin saçının teline kurban ederim seni ne demek ya. Bu kadın senin çocuklarının anası... Birgünün patlaması değil bu. Sizin dünyadan haberiniz yokken içten içe biriktirim içinde yanardağ oluşturmuş.
Nasıl düzelir bilmem ama çok yüz göz olmuşsunuz. Sonunu iyi görmüyorum.
Ya ben çok böyle ev işi yapan biri değildim evlenince yaptım çok iyi yürütemiyordum ev falan dağınıktı sonra çözdüm yani elimden geleni yaptım ama hep yetersiz görüldü o zaman haftada bi yardımcı gelsin çünkü sağlık problemlerim de vardı ağır iş yapmamı enegelleynBu nedir ya ne ayıp cümleler. Annemin saçının teline kurban ederim seni ne demek ya. Bu kadın senin çocuklarının anası... Birgünün patlaması değil bu. Sizin dünyadan haberiniz yokken içten içe biriktirim içinde yanardağ oluşturmuş.
Nasıl düzelir bilmem ama çok yüz göz olmuşsunuz. Sonunu iyi görmüyorum.
İnanınki annemin evine çok nadir gidiyorum beni çağırmasa nerdeyse hiç çocuğuma bakıyor yani biliyor da ben ev gezmelerini sevmem pek . Bi ara annesine de diyordu kendi annesiyle bile gitmiyor hani biz de buraya ancak geliyoruz çünkü kaynanamgile hafta bir yar da 2 hafta da bir ama gerçek bu annemgil de bana gelmez öyle arada bi kahve içmeye çağırırım ama zaten çalıştığım için öyle çok değil zaten eşim evde olmuyor o zamanlarda çok nadir karşılaşırlar. Annem yemek gönderir sağolsun onun dışında gerçekten pek takıldığımız yoktur bunun sorun olduğunu düşünüyorum illlaki sıkıntılar olunca buna bağlanacak ama dahil etmiyordum ben hiç bir zaman kimseyi evliliğimeKeşke aile apartmanda oturmasaydınız.
Bu vesileyle bol bol yüz göz olmuşsunuz.
Ordan taşının yoksa eşiniz düzelmez boşanmaya kadar gider bu iş..
Nasıl ki kadınlar kaynanayla aynı yerde oturmak istemiyor erkeklerde öyle. Anlamak lazım.
Huzur için, iki aileye de mesafeli yaşamak lazım.
İşte annem hakkında öyle deyince dedim burdan gitmeliyim nereye gitcem ben uzaklaşmalıyım öyle bi kötü oldum ki günlerce ağladım 2 çocukla da gidemezsin bi yere bırakmazdım bi yere de depremler falan korkuyordum.Korkutmuş seni saçma sapan hareketleriyle,hiç aldırma.Ben de olsam barışmam böyle durumda.İyice kendini nimetten sanacak.İyi bir ders ver,danışmanlar bedel ödemeli diye bir cümle kırıyorlar.Onları düşün,senin de eski sen olmadığını anlasın.
Geçen bir arkadaş 2 aydır küs olan eşin eşyalarını toplayıp kapıya koymuş, yokluğun varlığından daha iyi olacak demiş,afedersiniz it gibi geri vites yaptı diyor,aklında olsun.
Onun ailesinin umrunda değiliz arayıp sormazlar annemler ben hasta olunca sorarlar insanlar ya . Bizde böyle bizimkiler duyarlı yine de eşit gitmeye çalışıyorum evlere annemlerde de sık yemek yemiyoruz daha çok gönderiyor şimdi düşünüyorum da iyi ki öyle yapmış . Eşimle ilgili en ufak bişey olunca hasta vs annem babam kardeşlerim arar onu ama onun ailesinin haberi bile olmaz biz oraya gittiğimizde laf arasında duyarlar duysalar da öyle dert etmezler ben de bizimkilere anne sen aradın baba sen arama vs demeye başladım. Ben hamileyidm annesi bi kere bile beni aramdı nasılsın diye eşime dedim insan torunu için aramaz mı ya benim için değil torun öyle sorumsuzlar ilk gebeliğimde üstelik 2.yi demiyorum bileBence tartışmanızın bu olayla hiç alakası yok, patlak vermesine vesile olan minik bir olay gibi daha çok. Bir de nedense bu konu bana her iki tarafın ailesine de eşit mesafede olunması, oturulması gerektiğini hissettirdi.
Annemin önümde değil telefonda ama şu an babam dışında herkes onun bana kfürettiğni bilypor yani annem ve kardeşlerimEşiniz annenizin önünde size küfür ediyor, her tartışmada artık bağırıyormuş. Bu pansuman olayından dolayı 2 aydır konuşmuyor ve ayrı yatıyorsunuz suçlu olan eşiniz fakat o hakkını helal etmiyor tuhaf bir durum. Üstelik annemin saçının teline kurban ol demiş size. Saygıdan eser yok. Çocuklarınız kaç yaşında?
Sizi anlıyorum ama erkekler bizim gibi bakmıyor maalesef ne kadar kötü olurlarsa olsunlar ailem diye düşünüyorlar ki bu konuda da bir şey söylenmiyor aile neticede. Benim kendi eşim de dahil erkeklerle alakalı gözlemim şudur ki; biz kadınların ailesi ne kadar iyi ve yardımcı olursa olsun ve kendi aileleri de ne kadar kötü olursa olsun yakın olmak istemiyorlar bunu söyleyemeyip içlerinde büyütüp böyle olur olmaz yerlerde saygısızlaşıp patladıklarını gözlemliyorum dediğim gibi kendi eşim de dahil buna. Çok üzgünüm ama sizin konunuzda da böyle olduğunu düşünüyorum naçizane.Onun ailesinin umrunda değiliz arayıp sormazlar annemler ben hasta olunca sorarlar insanlar ya . Bizde böyle bizimkiler duyarlı yine de eşit gitmeye çalışıyorum evlere annemlerde de sık yemek yemiyoruz daha çok gönderiyor şimdi düşünüyorum da iyi ki öyle yapmış . Eşimle ilgili en ufak bişey olunca hasta vs annem babam kardeşlerim arar onu ama onun ailesinin haberi bile olmaz biz oraya gittiğimizde laf arasında duyarlar duysalar da öyle dert etmezler ben de bizimkilere anne sen aradın baba sen arama vs demeye başladım. Ben hamileyidm annesi bi kere bile beni aramdı nasılsın diye eşime dedim insan torunu için aramaz mı ya benim için değil torun öyle sorumsuzlar ilk gebeliğimde üstelik 2.yi demiyorum bile
Anlıyorum. Herkesin bir zayıf noktası var. Yalnız ben de bekarken elimi hiçbir şeye süren biri değildim. Ama evlendim ev düzeni daima mevcut. Bazıları bazı konularda zayıf kalır. Demek ki sizin de bu yönünüz zayıf kalmış. Ama sırf bu yüzden de size öfkeleniyorsa orada duracak. Bu kadın çalışıyor ne ara ev düzeni harika olacak.Ya ben çok böyle ev işi yapan biri değildim evlenince yaptım çok iyi yürütemiyordum ev falan dağınıktı sonra çözdüm yani elimden geleni yaptım ama hep yetersiz görüldü o zaman haftada bi yardımcı gelsin çünkü sağlık problemlerim de vardı ağır iş yapmamı enegelleyn
Hol durumumuz yok borcumuz var anca ayda bir çağırdım. Zaten işten geliyorum yemek falan çocuk ne ara evi pırıl pırıl yapcam ben. Yani hep bi domine etme durumları hep iyi yönden bakmaya çalıştım
Hayat enerjisi olan biriydim almış benden inanınki yeni görüyorum dışardan yeni bakıyorum
Aldatıyor olabilir mi ? Ama genel olarak öfke sorunu varsa bitirmen daha iyi olur biliyorum pat diye çıkamıyosun evde hele bilaki cocuklar varsa zor hemcinslerimi anlıyorum ama bence birikim yap altınların varsa gözün gibi koru ve kendine yeni hayat kur bunları hiç bi kadın hak etmiyor tuhaf davranışları düşünceleri var eşinin. Allah korusun m*dde bağımlılığı bile olabilir tuhaf ruh hali değişik agresifse o da insanın aklına gelmiyo değil kurtulmaya bak sevgi böyle bir şey değil.Öfke kontrolü var zaten çok sinirli biri ama yardım almayı da kabul etmeyen biri ben de ağlak biri oldum duygusal biriyim zaten ama daha beter oldum yardım alcam ben. İşte çok başka şeyler olsun istiyordum hatasını görsün herşey başka olsun ne bileyim ama hiç öyle olmadı kendini haklı görüyor sürekli eskiye gidiyor son 6-7 aydır ben hereşyi yokuş yukarı çekiyorum sen de tutsana bi köşeden ikimizin de hataları var ama yok yokuş aşağı resmen. Bu kavgadan önce giyşnmişim kuşanmışım makyaj vs çocuklar da uyumuş güzel bi vakit geçirelim film izleyelim diye açtık filmi sonra işte sarıldım sonra dedi ki Allah bu taytı icat edenlerin belasını versin deyince şok oldum ki tayt giymemi çok severdi yani ben çok iyiydim ona son 6-7 ay zaten melektim melek olmak mı onu değiştirdi anlamıyorum öncesinde de kötü değildim ama Melek değildim normal tartışmalarımız olan çiftlerdik
Belki annemin çok iyi olması ailemin de onun ailesinin aksine ilgisiz olması zoruna gidiyordur ama normal olan benim ailem zaten bu şekilde davranılır . Aslında ailem onu çok şişirdi çok değer verdi belki de bu da etkili olduSizi anlıyorum ama erkekler bizim gibi bakmıyor maalesef ne kadar kötü olurlarsa olsunlar ailem diye düşünüyorlar ki bu konuda da bir şey söylenmiyor aile neticede. Benim kendi eşim de dahil erkeklerle alakalı gözlemim şudur ki; biz kadınların ailesi ne kadar iyi ve yardımcı olursa olsun ve kendi aileleri de ne kadar kötü olursa olsun yakın olmak istemiyorlar bunu söyleyemeyip içlerinde büyütüp böyle olur olmaz yerlerde saygısızlaşıp patladıklarını gözlemliyorum dediğim gibi kendi eşim de dahil buna. Çok üzgünüm ama sizin konunuzda da böyle olduğunu düşünüyorum naçizane.
Ailemin onun ailesinden iyi olması onun ailesinin ilgisiz olmasıBelki annemin çok iyi olması ailemin de onun ailesinin aksine ilgisiz olması zoruna gidiyordur ama normal olan benim ailem zaten bu şekilde davranılır . Aslında ailem onu çok şişirdi çok değer verdi belki de bu da etkili oldu
Eskiden yani toparlıyorum evi düzenliyorum çocuklu olunca illaki süper olmuyor. Mesela banyo dolabını düzenliyorum o gün banyo ile ilgineceö eve gelince mutfaktaki bişeye sarıyor diyor ki bu neden burda banyoyu temizliyordum o da çok önemli bişey değildi yaniAnlıyorum. Herkesin bir zayıf noktası var. Yalnız ben de bekarken elimi hiçbir şeye süren biri değildim. Ama evlendim ev düzeni daima mevcut. Bazıları bazı konularda zayıf kalır. Demek ki sizin de bu yönünüz zayıf kalmış. Ama sırf bu yüzden de size öfkeleniyorsa orada duracak. Bu kadın çalışıyor ne ara ev düzeni harika olacak.
Eşinizin ciddi öfke sorunu var. Ya da bunu kullanarak sizi sindirmeye çalışıyor. Başarmış da. Hayat enerjinizi almış. Ama düzelecek bir durum değil bu. Kişiler değişmez. Atalar boşuna dememiş bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de o olur.
Yok bi madde bağımlılığı öyle olsa anlardım diye düşünüyorum. Aldattığını sanmıyorum yakalardım illaki bi de Allah korkusu var(!) en azından o konuda yani bi o eksikti demek istemiyorum o da olsa herşey farklı olur yani aldatma artık bendeki son noktaAldatıyor olabilir mi ? Ama genel olarak öfke sorunu varsa bitirmen daha iyi olur biliyorum pat diye çıkamıyosun evde hele bilaki cocuklar varsa zor hemcinslerimi anlıyorum ama bence birikim yap altınların varsa gözün gibi koru ve kendine yeni hayat kur bunları hiç bi kadın hak etmiyor tuhaf davranışları düşünceleri var eşinin. Allah korusun m*dde bağımlılığı bile olabilir tuhaf ruh hali değişik agresifse o da insanın aklına gelmiyo değil kurtulmaya bak sevgi böyle bir şey değil.
Siz bu kafayla giderseniz boşanacaksınız. Çok başka alemdesiniz.Belki annemin çok iyi olması ailemin de onun ailesinin aksine ilgisiz olması zoruna gidiyordur ama normal olan benim ailem zaten bu şekilde davranılır . Aslında ailem onu çok şişirdi çok değer verdi belki de bu da etkili oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?