- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi portakalfidani
Bence burada sorun boyundan ziyade adamın bunu kompleks yapması. Bu kadar endişeliyken başarılı olması zor maalesef.10 santim biraz küçük ama bu tek başına bir problem değil, cinsel anlamda mutluluğunuzu olumsuz yönde etkileyeceğini düşünmüyorum; çünkü cinsel anlamda tatmin olmak penis boyu ile pek alakalı bir şey değil; bir çok faktör var ortada. Erken boşalma bir problem ama onun dışında, ten uyumu, uyarma, pozisyon, birbirinize hissettikleriniz vs bir sürü etken var. Normal vajinanın boyutu 7 ile 11santim arasında ve çok esnek bir organ olduğu için her penis boyuna adapte olur; ayrıca kadınların orgazm olmasındaki en önemli etken zaten klitorusun uyarılmasıdır.
Bu arada konusahibi ban yemiş umarım bunları bir erkeğe yazmadım ben.
Konuyu bdv de açmıştı o yüzden ban yedi ama erkek olması da muhtemel tabi10 santim biraz küçük ama bu tek başına bir problem değil, cinsel anlamda mutluluğunuzu olumsuz yönde etkileyeceğini düşünmüyorum; çünkü cinsel anlamda tatmin olmak penis boyu ile pek alakalı bir şey değil; bir çok faktör var ortada. Erken boşalma bir problem ama onun dışında, ten uyumu, uyarma, pozisyon, birbirinize hissettikleriniz vs bir sürü etken var. Normal vajinanın boyutu 7 ile 11santim arasında ve çok esnek bir organ olduğu için her penis boyuna adapte olur; ayrıca kadınların orgazm olmasındaki en önemli etken zaten klitorusun uyarılmasıdır.
Bu arada konusahibi ban yemiş umarım bunları bir erkeğe yazmadım ben.
Allah'ım nasıl güldüm yaaaaKonu +18 bölümüne taşınıp, kapsama alanımızdan çıkmadan önce hemen yazıvereyim.
Yahu cinsel hayatta mutluluk pipi boyutuyla doğru orantılı olabilir mi? Saçmalamasın bence.
Ayrıca bir yerden sonraki mesafeyi hissetmiyorsun zaten, kadın organındaki duyarlı sinir uçları daha çok dışarıya yakın bölümde. (tamamen biyoloji dersi, edepsiz yorum değil)
Ve insanlar sürtünerek (forumda revaçta konulardan biridir bilirsiniz) sevişip duruyorlar, yani o bile bir kısmına yetiyor düşünün. Şimdi bunlarla oyalanacağına önsevişme nedir filan onlara çalışsın bence.
Boyunu takmayan bu kadar kadın oldugunu görmek şaşırttı. Şahsen büyüğünün düşüncesi bile başlı başına tahrik ediyo insanı. Bi de penisi uzun olan biriyle birlikte olmak ilişki esnasında efsane iyi hissettiriyor. Fazlasıyla tatmin ediyor. 10 cm baya baya kucuk. İşlev mevzusu fasafiso bana kalırsa. İnsan hissediyor içindeyken hepsini, bi noktadan sonra hissedilmiyor yazmışlar. Ben hissediyorum ve bu hisse bayılıyorum. Bilemedim herkeste farklı mı işliyo bu durumlar :/
Yapılabilecek bütün espriler yapılmış. Çook geç kalmışım.
İllaki buyuk olmasi herkesi heyecanlandırır ama belli bi seviyeden sonra kucuk olanda ayni hazzi veriyor buyuk olanda yani vajina esnektir ilk iliskisini 10 cm ile yapan bi kadinla 20 cm ile yapan kadin ayni hazzi alir su var illaki buyuk diye belki beyin olarak kendinizi daha iyi hazırlayabilir bazi pozisyonlari daha rahat yapabilir daha kolay orgazm olabilirsiniz zevk hemen hemen aynidir illaki artilar olacak yok diyen yalan soyler tabii sunuda demek isterim kucuge care var ama buyuge çare yok
Küçüğün çaresi ne acaba :)))
Burda bi arkadaşımız yazmıştı penis kilifi diye birşey var okuduktan sonra arastirdim kullananlarin yorumlarina baktim herkes menmunmus dileyen onu kullanabilir
Hım bilmiyodum. Ama bence bu penisi kucuk olan erkek için baya küçük düşürücü olur, düşünsene penisin kısa ve eşine yetmiyo. O yuzden Böyle bi gereç kullanmak zorunda kalıyosun. Üzücü.