Evlilikte cinselliğin önemli olduğunuzu biliyoruz. Nisan ayında nasipse düğünüm var. Nişanlımla taa okul yıllarından beri beraberiz. Yıllar önce bu konu aramızda konuşulmuştu ama ben önemsememiştim. Bilemiyorum.. Tekrar konu açıldı ve küçük olduğunu tekrar söyledi. Senin için problem olur diye kafama çok takıyorum dedi. Gerçekten tüm özgüvenini yitirmiş bu konuda, aşırı kafasına takıyor. Biliyordum ama dediğim gibi o zamanlar hiç önemsememiştim. Bu zamana kadar bir ilişki yaşamadık. Bunu yazdığım için herkesten özür diliyorum ama objektif yorum yapmanız adına yazmak durumundayım. On santimmiş. (ereksiyon halinde) Özür dileyerek yazıyorum.. Başka kimseyle cinsel anlamda muhattabım olmadığı için cidden dediği kadar aşırı küçük mü normal mi çözemiyorum haliyle. Evlilikte gerçekten bu sorun olur mu? Cinsellik de evliliğin bir ayağı derler ya, ayakta tutan.. Kendisi de bu konuda bu sebeple mutlu edemeyeceğini, epey küçük olduğunu ve bunu çok kafasına taktığını söylüyor. Bilemedim.. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.. Ayrıca tekrar kusura bakmayın ayrıntılar için.