Evlilikte cinselliğin önemli olduğunuzu biliyoruz. Nisan ayında nasipse düğünüm var. Nişanlımla taa okul yıllarından beri beraberiz. Yıllar önce bu konu aramızda konuşulmuştu ama ben önemsememiştim. Bilemiyorum.. Tekrar konu açıldı ve küçük olduğunu tekrar söyledi. Senin için problem olur diye kafama çok takıyorum dedi. Gerçekten tüm özgüvenini yitirmiş bu konuda, aşırı kafasına takıyor. Biliyordum ama dediğim gibi o zamanlar hiç önemsememiştim. Bu zamana kadar bir ilişki yaşamadık. Bunu yazdığım için herkesten özür diliyorum ama objektif yorum yapmanız adına yazmak durumundayım. On santimmiş. (ereksiyon halinde) Özür dileyerek yazıyorum.. Başka kimseyle cinsel anlamda muhattabım olmadığı için cidden dediği kadar aşırı küçük mü normal mi çözemiyorum haliyle. Evlilikte gerçekten bu sorun olur mu? Cinsellik de evliliğin bir ayağı derler ya, ayakta tutan.. Kendisi de bu konuda bu sebeple mutlu edemeyeceğini, epey küçük olduğunu ve bunu çok kafasına taktığını söylüyor. Bilemedim.. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.. Ayrıca tekrar kusura bakmayın ayrıntılar için.
Yav ayıp olacak yorum yapmadan kaçayım dedim ama duramayacağım.
Bakın çizim yaptığım için yanımda cetvel var. 10 cm diyorsunuz, bu ölçüm hele ki ereksiyon halinde yapıldıysa...
Üzüldüm ülen çocuğa ya.
göbek kısmından mı ölçmüş, testis tarafından mı,
asıl önden yani göbek kısmından yapılan ölçüm doğru olanmış,
eğer arka kısımdan ölçtüyse o 10 cm 8 cm var yok arasıdır ve çok küçük,
evet her halükarda küçük ama önemli olan işlevi
Gerekli uzunluk nedir bilemem ama. O uzunluğa sahip olanlar çok mutlu etmiyordur. İşini bitirip arkasına dönüp yatan hödük mü arasın. Ayda yılda bi yanaşanı mı... Karısı dururken p*rno izleyen erkek mii. Tek sorun boy olsa hayatta
Bende videoda bi bayanin hadi o küçük dilidemi yok demişti şöyle düşündüm hak verdim gercekten dilini iyi kullanan bi erkek ne bilim cok mu sey istiyoruz
Konu +18 bölümüne taşınıp, kapsama alanımızdan çıkmadan önce hemen yazıvereyim.
Yahu cinsel hayatta mutluluk pipi boyutuyla doğru orantılı olabilir mi? Saçmalamasın bence.
Ayrıca bir yerden sonraki mesafeyi hissetmiyorsun zaten, kadın organındaki duyarlı sinir uçları daha çok dışarıya yakın bölümde. (tamamen biyoloji dersi, edepsiz yorum değil)
Ve insanlar sürtünerek (forumda revaçta konulardan biridir bilirsiniz) sevişip duruyorlar, yani o bile bir kısmına yetiyor düşünün. Şimdi bunlarla oyalanacağına önsevişme nedir filan onlara çalışsın bence.
erekte olduğunda 15 cmyi geçiyorsa canın yanmaya başlıyor, pozisyonlarda zorlanıyorsun. fakat 10 cm bilemedim... büyük de dert küçük de bacım. ama seni tatmin etmesi en önemli olay. tatmin olursa sonrasını aramazsın. ön sevişmeyi güzel ve uzun yaparsanız bence sorun biter. ayrıca yurtdışında spreyler var 5 cm kadar uzatıyormuşşşş