Küçük. 🙈

Sevismedigin biriyle evleniyorsun bence asil sorun orda gibi geldi. Diyelim ki uyumlu degilsiniz, nasil gidecek bu evlilik hic dusundun mu mesela? 10 cm meselesi ise bence en az takilman gereken sey, sonucta estetik diye bir sey var ve ayip falan degil herkes burnunu yaptiriyor da penis niye yaptirilmasin..

konu geç kalmış ama arkadaşım burda atıp tutanlara inanma türkiye ortalamazı zaten 13.5 burdaki kadınlarının eşinin kinin uzunluğuda öyle (nasıl bir cümle oldu böyle ) uzman dr ların dediğine göre hiç bir problem yok yeterki siz ve eşiniz mutlu olun

Islevi onemlidir. Erkek arkadasinin oz guvensiz olusu buyuk ihtimal ile senden onceki partnerlerinden aldigi yorumlar olabilir. Eger seni rahatlatmasini biliyorsa gozun hic gormez

Aslında boyu değil nasıl kullandığı önemli. Korkma zaten çok korkulacak bir şeyi yok.En hormonlu hıyarla aynı boyda.. Tadını doyasıya çıkar. Sevgilin çok takmasın kafaya krem sürsün streçle sarsın,biraz bekledikten işlem tamamdır.Geçmiş olsun..

Krem kullanip strecle sarsin nolacak sonra buyuyecek mi bunu bilse bilse penisi kucuk bi erkej bilir bi kadin böyle birseyi niye araştırır fake ve erkek olduğun cok belli

İşlev mevzusu faso fiso değil bence ama diğer hususlarda katılıyorum size. Gerçekten düşüncesi bile tahrik ediyor, acayip bir psikolojik tatmini var. Önemli olan işlevi deyince sanki büyük olması iyi değil ya da gerek yok gibi algılanıyor. Ama neden hem büyük hem de işlevi iyi olmasın. Birleşme anında kesinlikle hissediyorsun büyüklüğü

Bence biraz sıkıntı olabilir zamanla tatmin etmez hele sen normal doğumda yapsan hiç tatmin etmez ki bence cinsellik önemli evlilikte .. acaba doktora gitse bir Çaresi yok mudur

Kalın olsun gersin, uzun olsun ersin :) Kalın ve sert olmalı bence, çok uzun olmasına gerek yok. Fakat her şeyden önemlisi görevini yerine getirsin. Yani 10 cmle görevini yapıyorsa ve seviyorsan sorun olmamalı.

Yani küçük olabilir ama kime göre neye göre şimdi sen hiç cinsellik yaşamamış biri olduğun için zaten küçükle büyüğün ayrımını yapamayacaksin bunun için bir kıyas olması lazım. hiç cinsellik yaşamamış biri olarak bunu kafaya takmani da, böyle bir şeyi konuşmanızı da anlamadım.

Cinsellik konusunda tabuları olan biri değilim buna rağmen kimseyle küçük büyük muhabbeti yapmışligim yok ne kadar ayıp. Ayrıca nisanda düğünümuz var diyorsun. Hayırlı olsun ve geçmiş de olsun ayni zamanda. Düğün tarihi belli olmuş küçük diye adamı bırakacak halin yok herhalde bu saatten sonra? Bu kadar önemli bir konuysa keşke evlenme teklifi yapmadan önce itiraf etseymis biizm küçük enişte. Ay zaten bir erkek düğüne 2 ay kala cinsellik konusunda deneyimsiz olduğunu bildiği nisanlisina neden benimki küçük der o da muamma. Cinsellik evliliğin bir ayağıymis diye düşünüp ne çıkarsa bahtıma mantığıyla bir evlilik yapıyorsun farkında mısın? Buna da şükür deyip yoluna devam edeceksin artık mecbur. Kalpler bir olsun.

Başta yazacaktım kaptırdım unuttum. Burada ne konular açılıyor kadınlar cinsellik istemiyor, vajinismus olanı var, 6 yıllık evliyim hiç orgazm olamadım diyen var, cinsellikte zevk almıyorum eşim hiç dokunmuyor opmuyor diyen var. Var da var. Farkındaysan hiçbirinde boyut değil sorun. Sen daha kendinde sorun var mı onu bile bilmeden adamınki küçük sorun olur mu diyorsun. Ben de diyorum ki kime göre neye göre?

İlerde seks hayatınızda sorunlar cıkaracagının sinyallini vermıs bahanesi de hazır.

Yıllardır birlikte olmanıza ragmen organını hıc gormemenızde enteresan. Napar eder bir kezde olsa sizinle sevısırdı. Hıc olmamıs ki, gormemıssiniz.
Adam sorunlu bu net. Kılıfı da hazır.
Gecmıs olsun simdıden

Bi kaç sayfa okudum, ne kadar çok olumsuz görüş var... artık bu işlerin ameliyatları yapılıyor, eğer takıntısı geçmezse bikaç cm büyütebilir. Benim 2 erkek arkadaşım oldu, ikisinin de penisi büyük değildi ki ben uzun boylu bi kadınım. Gayet biçok kereler orgazm yaşadım, herşey bi kadına nasıl dokunacağını bilmeye bağlı, yani bunları direk açık açık yazacağım umarım utandırmam ama bu şeylerin eğitimini alamadığımız, açıkça konuşamadığımız için sıkıntılar yaşıyoruz toplumca, neyse: klitoris diye bişey var, kadına oral seks yapmak, bir kadının nasıl okşanacağını, öpüleceğini çok iyi bilmek var, bunları eşiniz yapabilirse, istekliyse, konuşmaya-uygulamaya açıksa sizden daha şanslı başka bi kadın olmayacaktır. Penisi kocaman olup kadınını sevemeyen hırdavatların ilişkilerine gıpta etmeye gerek yok. Seviyorsanız birbirinizi, utanmadan konuşun, gerekirse psikoloğa gidin, çözüm bulabilirsiniz. Sevgiler

Bu arada internete bakınca göreceksiniz ortalama penis boyu erekte halde iken 13 cm miş. 2-3 cm farkın devasa bi önemi yok, ama bi önceki msjımda yazdığım gibi kafasına çok takarsa, ameliyat olabilir. Ama şart ta değil tabii belki çok mutlu bir cinsel hayatınız olacak? Önünüzde heyecanlı bir süreç varsa, ikinşzin de ilk ilişkisi olduğu için cinselliği birlikte keşfedeceksiniz, umarım çok eğlenceli ve renkli geçer

Eğer senin bir ilişki yaşama durumun olmadıysa yeterli gelir diye düşünüyorum hiçbir dişi bekaretini kaybedip hemen 20 Cm alamıyor yani öyle hurafe anacım onlar hurafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…