- 2 Mayıs 2018
- 562
- 750
-
- Konu Sahibi portakalfidani
Aslında boyu değil nasıl kullandığı önemli. Korkma zaten çok korkulacak bir şeyi yok.En hormonlu hıyarla aynı boyda.. Tadını doyasıya çıkar. Sevgilin çok takmasın kafaya krem sürsün streçle sarsın,biraz bekledikten işlem tamamdır.Geçmiş olsun..Evlilikte cinselliğin önemli olduğunuzu biliyoruz. Nisan ayında nasipse düğünüm var. Nişanlımla taa okul yıllarından beri beraberiz. Yıllar önce bu konu aramızda konuşulmuştu ama ben önemsememiştim. Bilemiyorum.. Tekrar konu açıldı ve küçük olduğunu tekrar söyledi. Senin için problem olur diye kafama çok takıyorum dedi. Gerçekten tüm özgüvenini yitirmiş bu konuda, aşırı kafasına takıyor. Biliyordum ama dediğim gibi o zamanlar hiç önemsememiştim. Bu zamana kadar bir ilişki yaşamadık. Bunu yazdığım için herkesten özür diliyorum ama objektif yorum yapmanız adına yazmak durumundayım. On santimmiş. (ereksiyon halinde) Özür dileyerek yazıyorum.. Başka kimseyle cinsel anlamda muhattabım olmadığı için cidden dediği kadar aşırı küçük mü normal mi çözemiyorum haliyle. Evlilikte gerçekten bu sorun olur mu? Cinsellik de evliliğin bir ayağı derler ya, ayakta tutan.. Kendisi de bu konuda bu sebeple mutlu edemeyeceğini, epey küçük olduğunu ve bunu çok kafasına taktığını söylüyor. Bilemedim.. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.. Ayrıca tekrar kusura bakmayın ayrıntılar için.
Aslında boyu değil nasıl kullandığı önemli. Korkma zaten çok korkulacak bir şeyi yok.En hormonlu hıyarla aynı boyda.. Tadını doyasıya çıkar. Sevgilin çok takmasın kafaya krem sürsün streçle sarsın,biraz bekledikten işlem tamamdır.Geçmiş olsun..
Yemek tarifi mi bu ahshs nasil bir krem strecledikten sonra penisi buyutuyor acaba? Streci cikarinca kuculuyor mu, strecle mi sevisiyor kafamda deli sorularkrem sürsün streçle sarsın,biraz bekledikten işlem tamamdır.Geçmiş olsun..
İşlev mevzusu faso fiso değil bence ama diğer hususlarda katılıyorum size. Gerçekten düşüncesi bile tahrik ediyor, acayip bir psikolojik tatmini var. Önemli olan işlevi deyince sanki büyük olması iyi değil ya da gerek yok gibi algılanıyor. Ama neden hem büyük hem de işlevi iyi olmasın. Birleşme anında kesinlikle hissediyorsun büyüklüğüBoyunu takmayan bu kadar kadın oldugunu görmek şaşırttı. Şahsen büyüğünün düşüncesi bile başlı başına tahrik ediyo insanı. Bi de penisi uzun olan biriyle birlikte olmak ilişki esnasında efsane iyi hissettiriyor. Fazlasıyla tatmin ediyor. 10 cm baya baya kucuk. İşlev mevzusu fasafiso bana kalırsa. İnsan hissediyor içindeyken hepsini, bi noktadan sonra hissedilmiyor yazmışlar. Ben hissediyorum ve bu hisse bayılıyorum. Bilemedim herkeste farklı mı işliyo bu durumlar :/
Bi kaç sayfa okudum, ne kadar çok olumsuz görüş var... artık bu işlerin ameliyatları yapılıyor, eğer takıntısı geçmezse bikaç cm büyütebilir. Benim 2 erkek arkadaşım oldu, ikisinin de penisi büyük değildi ki ben uzun boylu bi kadınım. Gayet biçok kereler orgazm yaşadım, herşey bi kadına nasıl dokunacağını bilmeye bağlı, yani bunları direk açık açık yazacağım umarım utandırmam ama bu şeylerin eğitimini alamadığımız, açıkça konuşamadığımız için sıkıntılar yaşıyoruz toplumca, neyse: klitoris diye bişey var, kadına oral seks yapmak, bir kadının nasıl okşanacağını, öpüleceğini çok iyi bilmek var, bunları eşiniz yapabilirse, istekliyse, konuşmaya-uygulamaya açıksa sizden daha şanslı başka bi kadın olmayacaktır. Penisi kocaman olup kadınını sevemeyen hırdavatların ilişkilerine gıpta etmeye gerek yok. Seviyorsanız birbirinizi, utanmadan konuşun, gerekirse psikoloğa gidin, çözüm bulabilirsiniz. SevgilerEvlilikte cinselliğin önemli olduğunuzu biliyoruz. Nisan ayında nasipse düğünüm var. Nişanlımla taa okul yıllarından beri beraberiz. Yıllar önce bu konu aramızda konuşulmuştu ama ben önemsememiştim. Bilemiyorum.. Tekrar konu açıldı ve küçük olduğunu tekrar söyledi. Senin için problem olur diye kafama çok takıyorum dedi. Gerçekten tüm özgüvenini yitirmiş bu konuda, aşırı kafasına takıyor. Biliyordum ama dediğim gibi o zamanlar hiç önemsememiştim. Bu zamana kadar bir ilişki yaşamadık. Bunu yazdığım için herkesten özür diliyorum ama objektif yorum yapmanız adına yazmak durumundayım. On santimmiş. (ereksiyon halinde) Özür dileyerek yazıyorum.. Başka kimseyle cinsel anlamda muhattabım olmadığı için cidden dediği kadar aşırı küçük mü normal mi çözemiyorum haliyle. Evlilikte gerçekten bu sorun olur mu? Cinsellik de evliliğin bir ayağı derler ya, ayakta tutan.. Kendisi de bu konuda bu sebeple mutlu edemeyeceğini, epey küçük olduğunu ve bunu çok kafasına taktığını söylüyor. Bilemedim.. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.. Ayrıca tekrar kusura bakmayın ayrıntılar için.
Bu arada internete bakınca göreceksiniz ortalama penis boyu erekte halde iken 13 cm miş. 2-3 cm farkın devasa bi önemi yok, ama bi önceki msjımda yazdığım gibi kafasına çok takarsa, ameliyat olabilir. Ama şart ta değil tabii belki çok mutlu bir cinsel hayatınız olacak? Önünüzde heyecanlı bir süreç varsa, ikinşzin de ilk ilişkisi olduğu için cinselliği birlikte keşfedeceksiniz, umarım çok eğlenceli ve renkli geçerEvlilikte cinselliğin önemli olduğunuzu biliyoruz. Nisan ayında nasipse düğünüm var. Nişanlımla taa okul yıllarından beri beraberiz. Yıllar önce bu konu aramızda konuşulmuştu ama ben önemsememiştim. Bilemiyorum.. Tekrar konu açıldı ve küçük olduğunu tekrar söyledi. Senin için problem olur diye kafama çok takıyorum dedi. Gerçekten tüm özgüvenini yitirmiş bu konuda, aşırı kafasına takıyor. Biliyordum ama dediğim gibi o zamanlar hiç önemsememiştim. Bu zamana kadar bir ilişki yaşamadık. Bunu yazdığım için herkesten özür diliyorum ama objektif yorum yapmanız adına yazmak durumundayım. On santimmiş. (ereksiyon halinde) Özür dileyerek yazıyorum.. Başka kimseyle cinsel anlamda muhattabım olmadığı için cidden dediği kadar aşırı küçük mü normal mi çözemiyorum haliyle. Evlilikte gerçekten bu sorun olur mu? Cinsellik de evliliğin bir ayağı derler ya, ayakta tutan.. Kendisi de bu konuda bu sebeple mutlu edemeyeceğini, epey küçük olduğunu ve bunu çok kafasına taktığını söylüyor. Bilemedim.. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.. Ayrıca tekrar kusura bakmayın ayrıntılar için.