Küçük. 🙈

10 cm küçük değil. Önemli olan boyu değil zaten mikropenis gibi bir durum olmadığı sürece.
Önemli olan şey ten uyumunuz. Erken boşalma gibi sorunlarının olmaması vb
Penis boyu açıkcası çok da mühim değil
Benim birlikte olduğum kişi de çok takıyordu ama birlikte oldukça benim sorun etmediğimi, aldığımız karsılıklı zevke engel olmadıgını görünce takmayı bıraktı.
Cinsel olarak sorun olmaz Siz de nisanlınıza anlayısla yaklasır rahatlamasını saglarsanız psikolojik olarak da sorun olmaz :)

Şurada yarı çapı 10 cm diyenler, gerçekten cehaletleriyle göz kanatmış :) öyle bir penis yok hanımlar,zenciler de bu duruma dahil. Türkiye ortalaması zaten 11.5 cm idi yanlış hatırlamıyorsam.. Vajina içerisinde en uzun hangisi kalıyorsa,en iyi penis odur,tecrübesi olan birisi zaten ne demek istediğimi anlayacaktır. Vajinanın girişinden itibaren 8 cm yeterli biyolojik anlamda ama 10 cm ve üzerinde, birazda kalınlık varsa işinizi her türlü görecektir. Ama burada en önemli kıstas içeride uzunca bir süre kalabilmesi. 15-16-17 cmler canınızı acıtmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.

Şurada yarı çapı 10 cm diyenler, gerçekten cehaletleriyle göz kanatmış :) öyle bir penis yok hanımlar,zenciler de bu duruma dahil. Türkiye ortalaması zaten 11.5 cm idi yanlış hatırlamıyorsam.. Vajina içerisinde en uzun hangisi kalıyorsa,en iyi penis odur,tecrübesi olan birisi zaten ne demek istediğimi anlayacaktır. Vajinanın girişinden itibaren 8 cm yeterli biyolojik anlamda ama 10 cm ve üzerinde, birazda kalınlık varsa işinizi her türlü görecektir. Ama burada en önemli kıstas içeride uzunca bir süre kalabilmesi. 15-16-17 cmler canınızı acıtmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.
Aynen sadece uzin kalmasi gec bosalmasi laim

biz kremle ilişkiye giriyoruz bazen sıvı yağ ile çok nadir kas gevşetici aldığımda oluyor büyük her zaman iyi değil herkes büyük derdinde gelin veriyim benimkini :):):) bıktım zaten :)

Konu sahibi evlenmemistir bence biz hala yorum yapıyoruz.. ocakta açtı konuyu nisan da düğünü vardı.. ama iptal edilmiştir korona dan dolayı..

Büyüklüğün önemi var boşunuza kendinizi kandirmayin 10 cm cok küçük ve ince olur

X