- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.479
-
- Konu Sahibi portakalfidani
böyle bir şeyi sizinle paylaşıcağına neden buna çareler aramamış bu zamana kadar
topik ıssıızz sessiizzz bize buralar kaldı,M mehlika nur kız bu yorumlar ney ele geçirmişsin konuyu
17 18 falan iyidir10 erkekte haliyle tabiki küçük
Pislige çekmeyi severim ama dile getirmem ama tatlı dillll yılanı deliginden çıkartır burda çok manidar olmuş benceTatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Tamam bu durum için söylememişler ama.....
Küçük dile takıldım ben küçük dil daha önemli küçük dili hissetmem lazımAynen dil her yerde lazim ozellikle yatakta daha çok lazım bir dil nelere kadir bi bilseniz
Ajhsjsj Kız 13 çok mu büyük sankitopik ıssıızz sessiizzz bize buralar kaldı,
Türkiyede sorsan hepsinin 17-18-19, 17 den küçük yok yani,
Ama acı gerçekler Türkiye ortalaması ortada 13
Dil önemli küçük dil daha önemli yorum yapmayacaktım ama dayanamadım
Ablacım işte neler var neler, elaleminkiler piyano bilem çalıyor. Fırça tutup resim de yapıyorlardır Allah bilir.
İnsan bir haber verirdi ya. Neyse zararın neresinden dönülse kardır. Şimdi ben bir konuları tarayayım, bakayım neler kaçırmışım.
5 dk sonra gelen ekleme: Konular bana biraz hardcore geldi arkadaşlar. Ben yine bir süre BDV'de takılacağım.
Vallahi arkadaşım attı. Letgoyı indirmiş ilk çıkan ilan ne biliyor musun? Korkmaz marka çaycıyı satışa çıkarmışlar. Çaycı nın yansıması adam çıplak töbe bismillah kocamanda bi penisDaha neler vardır kesin:))
Kız bende anladım onu zaten pisligine vurdumBacim konuyu yanlış anlamissin o küçük dediği erkegin penisi hadi penisi küçük adamin dilidemi yok demisti bi arkadaş yani bana göre de dil o 20 lik penisten kat be kat daha marifetli
Vallahi arkadaşım attı. Letgoyı indirmiş ilk çıkan ilan ne biliyor musun? Korkmaz marka çaycıyı satışa çıkarmışlar. Çaycı nın yansıması adam çıplak töbe bismillah kocamanda bi penis.
Aynen öyle letgo nun adminleri de uyuyordu sanırımYok artıkk yaa daha neler duyacağız
Aynen öyle letgo nun adminleri de uyuyordu sanırım