Küçük. 🙈

M mehlika nur kız bu yorumlar ney ele geçirmişsin konuyu :KK70::KK53:

17 18 falan iyidir:KK8: 10 erkekte haliyle tabiki küçük:KK69:
topik ıssıızz sessiizzz bize buralar kaldı,
Türkiyede sorsan hepsinin 17-18-19, 17 den küçük yok yani,
Ama acı gerçekler Türkiye ortalaması ortada 13 :KK70:

çok saçma bence...
ne yani yaşlandığınızda boyu ne olursa olsun iş görmeyecek o zaman mutsuz mu olacaksınız?
evlilik sevmek bu değil arkadaşım sen takılma ki kocan da takılmasın.

Benim yaşım 38 iki evlilik yaptim hani burdan nacizane tavsiyem boya felan takilmayin sonuca odaklanin esinizi seviyorsaniz oda sizi seviyorda yatakta sevisiyor sizide doyuma ulastiriyorsa gerisi boş

Buyursun cesur arkadaşlar yazsin cok afedersiniz kacinin kocasi kütük gibi kendisi boşalıp karisi umrunda olmayan nice öküzler var oyle bi kocanin 20 cm penisi olsa sana ne faydasi var cok afedersiniz penise bakarak mi bosalcaksiniz o yuzden boya takilmayin erkek buyuk penisi olana denmez karisina deger verene denir

10 santim biraz küçük ama bu tek başına bir problem değil, cinsel anlamda mutluluğunuzu olumsuz yönde etkileyeceğini düşünmüyorum; çünkü cinsel anlamda tatmin olmak penis boyu ile pek alakalı bir şey değil; bir çok faktör var ortada. Erken boşalma bir problem ama onun dışında, ten uyumu, uyarma, pozisyon, birbirinize hissettikleriniz vs bir sürü etken var. Normal vajinanın boyutu 7 ile 11santim arasında ve çok esnek bir organ olduğu için her penis boyuna adapte olur; ayrıca kadınların orgazm olmasındaki en önemli etken zaten klitorusun uyarılmasıdır.
Bu arada konusahibi ban yemiş umarım bunları bir erkeğe yazmadım ben.

X