- 15 Nisan 2017
- 13.290
- 15.686
Canım iyi dileklerin icin teşekkürler hayırlısı olsun her şeyin.Herşey güzel gönlüne göre olsun canım♥tam bir boşanma durumu yoksa inşaallah o da kendi yaptıklarını sorgulayıp seninle daha güzel günlere başlangıç yapar inşallah,çimden böyle dua etmek geldi nedense bilmiyorum,Tebrik ediyorum seni de yazdiklarindan tanıdığım kadarıyla güçlü kadınsın vesselam...
Bizde şöyle , markete zaten eşim gider genelde ben çocukla ve evle ilgili işlerde daha çok sorumluluk aldığım için dışardaki işleri o halleder ,kimin kartı müsaitse ordan harcar senin benim kart meselesi hiç olmadı,ikimizin de şifresi aynı zaten,üstündeki isme bile bakmadan kullanırız diyebilirim.
Eşim birikimden anlamaz. Hayatı yaşayalım ölümlü dünya der ailesinin bize hi c katkısı olmadı ama eğer ihtiyaç duyarsak maddi olarak çok iyiler diye esim böyle rahat galiba bilmiyorum.Ama bazı şeyler onun düşündüğü gibi değil kimsenin yardım edeceği yok bence..ben de bir süredir birikim yapıyorum bi maaşa yakını birikim kalanı da giderler oluyor.Simdi arabyu sattık yeni araba için peşinat olarak kullanacağız birikimi.Yani esimle herşey ortak ama birikim mantığı yok onda dolayısıyla ben de birikim yapmakta çok zorlanıyorum
Yardım edecek olan şimdiden belli olurdu haklısın bence de.Esin bizim beyefendi kafasında ama evin yükünü bu adamlara yüklemek lazim ya da takside krediye bağlamak lazım bu adamları bence Ev kendinize ait mi