Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Çocuk öğlen uykusuna yatınca ben de yatmıştım, nasıl uykusuzsam çocukla beraber 2.5 saat uyudum 😴 Babayla takılıyorlar,günün yemeği de dünden hazır olunca ben de burada takılayim dedim 😁 çok sıcak havale geçirebiliriz 🤦🏻‍♀️ 3 sınav daha çıkmış,yerleri hazır Allah bereketini versin şimdiden.

Çocuk öğlen uykusuna yatınca ben de yatmıştım, nasıl uykusuzsam çocukla beraber 2.5 saat uyudum 😴 Babayla takılıyorlar,günün yemeği de dünden hazır olunca ben de burada takılayim dedim 😁 çok sıcak havale geçirebiliriz 🤦🏻‍♀️ 3 sınav daha çıkmış,yerleri hazır Allah bereketini versin şimdiden.
Hayırlı olsun canım 🙂

Sabah 8.10 dan 19.15 e kadar hareket halindeydim, çoğunluk mutfakta,,,
Buzdolabı, Buzdolabı üstündeki dolap, erzak dolabı, örtü dolabı vs derken zaman geçti
2 posta çamaşır
Büyük kızın odasını dip köşe temizle, koltuklarını çerçeveleri sil, düzenle
Evi üstten sil
Öğlen için mücver,biber kızartması yeşillik
Akşam için bulgur pilavı, cacık
Yedik küçükle
Bu arada kullanmadığım tost makinesi ni ve ıvır zıvır bişiyleri attım :halay:
Konserve kavanozlarını ayırdim koliye yerleştirdim köye götürmek üzere..

Buzdolabı, Buzdolabı üstündeki dolap, erzak dolabı, örtü dolabı vs derken zaman geçti
2 posta çamaşır
Evi üstten sil
Yedik küçükle
Maşallah canım ellerine sağlık Allah güle güle kullandırsın, mis gibi olmuş. 😘

Kizlar dun gece terleyince isiliklerim azdi...Eczaneden sunu verdiler, ikinciye surdum, kurumaya yuz tuttular. Aklinizda olsun. Insaallah bir an once gecer, cok rahatsiz ediyor...

Eklentiler

• 20200711_202100.jpg
    20200711_202100.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 35
Bugün kek ve poğaça yaptım
Yemek istemediler akşam menüsü poğaça komposto / kola ve 3 kaşık tatlısı oldu 🤭🤭

Benim sütçü genç 8 kilo vişne getirmiş 20 tl aldı .Yavrum kaça satıyorsun dediysem de abla tamamdır senin işin görülsün dedi .Allah razı olsun ondan.
Yol kenarında 5 ya da 7.5 tl ye satıyormuş kilosunu
Toptancıya 2 tl den satılıyormuş duyduğuma göre ...

2 posta çamaşır
Evi üstten sil
Yedik küçükle
Ohhh misss temizlik gibisi yok 😍

Geceyi gunduz gibi yasayan, sokak oyunlarini gecenin bir saati evde oynayan komsu cocuklarindan biktim. Uyarmaya utaniyorum. 🥺 Bu kadar vurdum duymazlik nasil olabiliyor...:KK43: Butun gun uyuyup, bu saatlerde Allah ne verdiyse gurultuye basliyorlar.
2 gundur tekerlekli bir oyuncak cikarttilar, islak zeminleri asfalta cevirdiler.
Ya Sabir...🤲

Geceyi gunduz gibi yasayan, sokak oyunlarini gecenin bir saati evde oynayan komsu cocuklarindan biktim. Uyarmaya utaniyorum. 🥺 Bu kadar vurdum duymazlik nasil olabiliyor...:KK43: Butun gun uyuyup, bu saatlerde Allah ne verdiyse gurultuye basliyorlar.
2 gundur tekerlekli bir oyuncak cikarttilar, islak zeminleri asfalta cevirdiler.
Ya Sabir...🤲
Yazıklar olsun
Bazı insanlar ya dağ başına ya ova ortasına müstakil ev yapmalı, çoklu yaşam herkesin harcı değil 😡
Ablacım inşaallah bir an önce sıkıntın son bulur

X